Tot drie keer toe gepoogd per vriendelijk e-mail contact te leggen met de afdeling inkoop om mijn boek te proberen bij Paagman in de schappen te krijgen, maar geen enkele reactie!
Consulta las opiniones de los clientes
Jullie snelle en duidelijke hulp was erg prettig om te ervaren. De wil om ons goed en snel te helpen was overduidelijk. Zo konden we met onze last-minute aankoop iemand erg blij maken Ook de function... Ver más
Na bestellen zelf nog even via email contact opgenomen vanwege vraag over leverdatum nieuw uit te brengen boek. Ontving snel een reactie. Boek werd in goede staat geleverd op de afgesproken datum. Wa... Ver más
Midden september cd box besteld..geen terugkoppeling over levertijd. Zelf contact gelegd 1x antwoord gekregen dat het nog paar weken duurt. Ondanks 2x toe nagevraagd wanneer er geleverd wordt GEEN ant... Ver más
Información sobre la empresa
Información de contacto
Frederik Hendriklaan 217, 2582 CB, Den Haag, Holanda
- 0703383838
- info@paagman.nl
- paagman.nl
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Ha contestado el 6% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 24 horas
Perfecte service!
Boek goed geleverd!
Boek besteld; in perfecte staat; goede prijs; goede verzending - wat willen wij als klanten nog meer?
De leukste boekenwinkel van Den Haag!
Ik kom graag in Paagman op de Fred
Ik kom graag in Paagman op de Fred; de winkel is heerlijk om te grasduinen en ik word er altijd erg prettig, professioneel en vriendelijk bedoel ik dan, geholpen.
Boek gereserveerd
Ging Paagman binnen op de release dag van het boek dat ik graag wilde hebben. Die was er toen helaas alleen in het Nederlands, en de Engelse werd diezelfde dag nog vanuit Engeland verscheept. Wanneer die precies aan zou komen? Onbekend. Maar binnen 5 seconden werd er een reservering voor het boek op mijn naam gezet, en 3 dagen later kreeg ik een mail dat het boek er was. Gelijk opgehaald natuurlijk. Hij was apart gezet voor me, dus ik kon hem zo meenemen. Top.
Verkopen boeken die ze niet eens bezitten.
Verkopen boeken die ze niet eens hebben.
Eerste druk van 'de Gezichten van Margraten' komt uit, op hun eigen website, op google én zelfs op Marktplaats promoten ze het boek.
Paagman nooit eerder gebruikt, maar een fervent boerenlezer kent de naam van alle zoektermen online.Afijn, laat ik het eens proberen. Boek besteld, ook al staat er LEVERBAAR en voor 23:00 uur besteld morgen geleverd, houd ik in Corona tijd een slag om de arm. De '2e levertijd' die er tevens bijstaat (binnen 3-5 werkdagen) zal aannemelijker zijn.
Een week later nog niets gehoord, gebeld en geappt. Het boek is 'ergens' in de winkels en wordt voor mij gereserveerd en komt morgen of overmorgen bij u thuis aan, beloofd! 2 dagen later nog niks ontvangen, weer gevraagd, weer gezocht, maar nu is het boek er niet meer. 1,5 week verder en de kans om een 1e druk te bemachtigen is bij deze verkeken.
Verschillende grietjes aan de lijn gehad, maar aan hun norse standaard antwoorden te horen hakken ze vaker met dit bijltje en hebben ze geen zin in klanten die niet krijgen wat ze gekocht hebben.
Order cancellen kan, terugbetaling kun je vervolgens weer een week op wachten. Hoe zit het met de deelbetaling per boekenbon? Oh nee meneer, deze krijgt u ook via uw bankrekening teruggestort, maar ook dit is quatsch want een week later krijg ik alsnog een boekenbon via de post, en het restant via bank. Ze hebben dus geen idee waar ze het over hebben.
Voor mij, geen Paagman meer.
Vertrouwd adres!
Prettige winkel met een grote voorraad en wat er niet is, wordt snel besteld en alsnog geleverd. Aardige, behulpzame en terzakekundige medewerkers. Een vertrouwd adres!
Fijne winkel met deskundige medewerkers
Ben op een heel plezierige, deskundige en fijne manier geholpen, ook mijn vragen die ik per mail gesteld heb zijn op een zeer goede manier beantwoord.
Ik kom graag bij Paagman vanwege bovenstaande opmerkingen!
Ook in deze crisis tijd stap ik met een gerust gevoel de winkel binnen, de richtlijnen van het RIVM worden prima opgevolgd.
Samenwerking met Paagman
De start met Paagman verliep moeizaam, verkrijgen van de toegang tot de website.
Met hulp en inzet van medewerker e.e.a. goed opgelost. Prima ondersteuning in deze.
Bestelling eveneens naar volle tevredenheid door Paagman uitgevoerd.
Paagman is een erg prettige…
Paagman is een erg prettige boekenwinkel waar de medewerkers ontzettend vriendelijk zijn en graag met je in gesprek gaan over een boek als ze het zelf hebben gelezen. Het enige jammere aan de Paagman vind ik het beperkte aanbod aan Engelse boeken en ik mis een aparte sectie met boeken voor bijv. feministische boeken en LHBTQI+ boeken. Deze boeken staan nu tussen de rest, maar het zou prettig zijn als deze boeken een eigen kast hebben.
Boek in goede staat en goed verzorgde…
Boek in goede staat en goed verzorgde verzending.
Supergoed geholpen en een zeer snelle…
Supergoed geholpen en een zeer snelle levering.
Fijne boekenwinkel
Goede service en op de “Fred” de fijnste boekenwinkel!
fast and efficient service
Super nette winkel met top team
Super nette winkel met top team, altijd behulpzaam, vriendelijk en helpen je graag. Kicking Horse Cafe, knus en gezellig met een heerlijke keuken, iedere week een ander menu en ook hier zijn de medewerkers top! Wij raden Paagman zeker aan....
Paagman Den Haag het 'n puik…
Paagman Den Haag het 'n puik verskeidenheid boeke en produkte. Ek is van Suid-Afrika en praat Afrikaans, maar lees graag Nederlands en koop altyd boeke en DVDs hier wanneer ek Nederland besoek. Ek het ook al boeke vir myself en kollegas bestel en dit was altyd gereed wanneer ek aankom. Die personeel is behulpsaam en vriendelik en die openingstye is gerieflik. Hulle kan ook goeie advies verleen oor nuwe publikasies. Ek sien uit om Paagman weer te besoek in die toekoms.
Top service
Ik kon door omstandigheden niet naar de boekpresentatie komen, maar Paagman was zo vriendelijk om een gesigneerd exemplaar apart te houden. En deze op mijn verzoek alvast in te pakken voor 5 december!
ondergetekende komt regelmatig in het…
ondergetekende komt regelmatig in het filiaal
Lange Poten in Den Haag.
Prettige winkel en uitstekende bediening.
Hele goede service!
Hele goede service!
Alles gaat lekker snel en vriendelijk personeel.