Información sobre la empresa

1. Servicio de limpieza de canaletas
  2. Fontanero
  3. Servicio de sistemas sépticos

Información proporcionada por diversas fuentes externas

Paarup Kloakservice ApS i Odense er en mindre entreprenørvirksomhed med hovedvægt på kloakarbejde, herunder spuling, slamsugning. Døgnvagt - Ring på 66165406.

Información de contacto

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Tager ikke ansvar

Hvis der opstår problemer, er vores erfaring, at virksomheden ikke tager ansvar for at få det løst. Vi måtte til sidst, til stor frustration, kontakte en anden kloakmester for at få løst problemet. Det blev på vores egen regning og meget dyrt.

10 de noviembre de 2025

Utrolig dårlig oplevelse

Utrolig dårlig oplevelse!
Vi har haft en utrolig dårlig oplevelse med dette firma. Aftaler i forbindelse med indberetning til forsikring overholdes ikke, og efter 4 måneders tovtrækkeri og endda tilsidst tilbud om at stille fysisk op på deres kontor for at hjælpe med at udfylde de krævede rapporter til forsikringen, fik vi besked om ikke at kontakte dem mere. Vi opgav så tilsidst at komme videre i sagen og har betalt den fulde regning selv.
Vores gulv/ toilet i badeværelset fik en ublid medfart, da det skulle løsnes fra gulvet, som er nyrenoveret.
Ydermere måtte firmaet komme 3 gange, før de fandt ud af, at det var en stikledning, der var problemet. Det bærer regningens størrelse jo så også præg af.

22 de noviembre de 2023

Elendig service

Paarup Kloakservice skulle undersøge et afløb i forbindelse med en forsikringssag.
For det første var der utrolig dårlig service i at få aftalt en tid til besigtielsen.
For det andet, så bad jeg efterfølgende om jeg kunne få et uddybende svar omkring deres undersøgelse, da jeg fandt det underligt at man tjekker et kloakafløb udenfor og man giver et svar til forsikringsselskabet, som man ikke vil uddybe.

17 de octubre de 2022

Snyd og bedrag

Efter problemer med at finde ud af hvor tilstopningen i min kloak var vælger de at hakke en spade ned i mine nylagte 60x60 fliser i indkørslen, for at komme til lortebrønnen, selvom det var regnvandet der var problemet.

Efter lidt øffen indrømmede de at det var en fejl og udbedrede (troede jeg) skaderne på indkørslen.

Efter kort tid begyndte fliserne at stikke og jeg fik en brolægger ud og kigge.

Det viste sig at de havde fyldt ekstra sand under de fliser de havde skiftet og lagt tyndere fliser end de oprindelige.

Ganske enkelt svindel

23 de agosto de 2021
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Ringe service og elendig kommunikation

En TV-Inspektion kunne ikke gennemføres pga tilstopninger m. rødder og okker. Den tilhørende standardrapport indeholder ikke begrundelsen for at TV-Inspektionen ikke kunne gennemføres og ej heller fotos taget med mobilkamera af deres egen medarbejder. Rapportens værdi er derfor meget ringe i forhold til vores videre brug.
Et forsøg på at kommunikere om dette var resultatløst. I det hele taget en dårlig oplevelse - dog ikke "manden i marken", som gjorde hvad han kunne med det udstyr han nu havde til rådighed.

14 de julio de 2020
Valorada con 4 estrellas sobre 5

Godt arbejde!

Godt arbejde!
Havde problem med grundvandspumpe på dårligt aftentidspunkt. Hvor eet firma ville have 4.600 kr. for et udkald, så var dette firma særdeles rimelig i prisen på 1200 kr. for ½ times arbejde. Jeg kan sagtens anbefale dette firma til fremtidige arbejder.

11 de mayo de 2019

Kloakmester Ulrik Viskum kan IKKE anbefales

Kloakmester Ulrik Viskum kan på ingen måde anbefales til entreprise arbejde, herunder at gennemføre kælderrenovering eller styring af projekter. Aftaler overholdes ikke og han bruger alle midler og “manglende” hukommelse for at frasige sig ansvar for mangler på udført arbejde. End ikke lydoptagelser af hans egne udtalelser kan han huske. Godt råd ... hold jer væk fra ham!!

13 de marzo de 2018

¿Es ésta tu empresa?

Crear cuenta gratuita

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.