Jeg havde et lille problem med min pizzaovn. Jeg fik en helt uovertruffen service. Ekstremt professionelt og tillidsvækkende. Jeg kommer til at holde mig til dette brand i pizzaovne. Forever ❤️😍
La empresa ha respondido
UPDATE: Firmaet har taget action og alt er lukket i den fineste orden. Ærgerlig start, fin afslutning, tak! Produktet er fint, men leveringen blev ændret fra et sted - til et andet på dagen,... Ver más
La empresa ha respondido
Leveret dagen efter bestilling. Nem at installere, varmer hurtigt op og bager pizzaen perfekt med en sprød bund uden at brænde den. Overraskende stor og virker som rigtig god kvalitet. Nemme og klare... Ver más
La empresa ha respondido
Når man er passioneret omkring det italienske køkken, er det et must med en god pizzaovn, og her leverer Panetti altså! Jeg er overrasket over hvor hurtigt den bager pizzaerne og leverer sprød skorpe... Ver más
La empresa ha respondido
Invita a los clientes a opinar
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 1 semana
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Efter en lille fejl start er det lækre pizzaer nu. Virkelig god oplevelse at lave pizzaer her

Respuesta de Panetti
Hurtig levering - og så blev pizzaerne efter lidt begynder vanskeligheder ret gode - ser frem til at blive mere erfaren

Respuesta de Panetti
Super god pizzaovn som blev leveret hurtigt. Panetti har også en virkelig god kundeservice

Respuesta de Panetti
Købte en Panetti PrimoMix køkkenmaskine primært til pizza- og brøddej pga. de mange gode anmeldelser. Min oplevelse var dog at den både rystede og støjede mere end forventet. Jeg holdt mig under den maximale dejmængde og alligevel synes jeg den så ud som og lød som om den var overbelastet. Jeg optog en video som jeg sendte ind til kundeservice og fik at vide at det var helt normalt og at der ingen grund var til bekymring.
Jeg besluttede dog at sende den retur, og det forløb helt smertefrit. Der var god service fra Selena i kundeservice hele vejen igennem.

Respuesta de Panetti
Der var store udfordringer med BRING som mistede min leverance.
Panetti gjorde hvad de kunne for at sikre jeg blev tilfreds og fik sendt en ny røremaskine, som jeg modtog på kort tid.
Nu har jeg så også fået prøvet røremaskinen og er ovenud tilfreds. Det er en god maskine.

Respuesta de Panetti
Leveringstid var som lovet, men man får ingen ordrebekræftelse.

Respuesta de Panetti
Vi elsker vores pizza ovn.
Det er ikke vores første pizza ovn, men med sikkerhed en vi gemmer denne gang. Super let at arbejde med og giver gode resultater hvor
Hele pizzaen bliver lavet til perfektion.
Nu skal vi bare finde på en måde at smide de ekstra kilo alle de pizzaer har givet os 😂

Supper hurtig levering:)
Glæder mig til at prøve ovnen:) når jeg kommer hjem fra ferien:)

Respuesta de Panetti
hurtig levering og fin orientering om hvor varen var i processen.

Respuesta de Panetti
Er meget glad for pizza ovnen og familien er meget begejstret

Respuesta de Panetti
umuligt at rengøre, det er umuligt at fjerne madrester som er trillet ned fra pizzaen

Respuesta de Panetti
Fantastisk pizzaovn, lever fuldt ud op til mine forventninger