Parfumhuis is een zeer ervaren persoon als het gaat om haar middelen die ze verkoopt. Ze neemt echt de tijd voor je vragen en helpt goed meezoeken naar de juiste geur of andere producten!
La empresa ha respondido
Ik heb goed advies gekregen van een vriendelijke, ervaren vrouw. Er was een snelle levering van een goed product, ik zal er zeker weer producten kopen.
La empresa ha respondido
pakket nooit aangekomen ? antwoorden niet op 10 talle mails en nemen geen telefoon op . OPGEPAST BEDRIEGELIJKE SITE . AANGIFTE bij politie gedaan
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Parfumhuis is een online parfumerie en webshop voor parfums, verzorgingsproducten en voedingssupplementen, met focus op kwaliteit, service en klanttevredenheid, gericht op een bewuste leefstijl.
Meindert Hobbemastraat 3, 5062LN, Oisterwijk, Holanda
- 0641833725
- info@parfumhuis.com
- parfumhuis.com
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 24 horas
Uitstekende service en oprechte betrokkenheid
Ik ben enorm tevreden over Parfumhuis en de persoonlijke service die zij biedt! Vanaf het eerste contact merk je dat zij haar werk met passie en oprechte aandacht doet. Ze neemt de tijd om mee te denken, luistert goed naar wat je zoekt en geeft eerlijk advies.
Wat ik vooral waardeer, is haar betrokkenheid: ze is altijd bereid om vragen te beantwoorden, denkt mee als je twijfelt en zorgt ervoor dat je echt tevreden bent met je aankoop. De communicatie verloopt prettig en snel, en je voelt je als klant serieus genomen.
Ik bestel al jaren mijn parfum en voedingssupplementen bij Parfumhuis en mijn ervaringen zijn uitsluitend positief. Parfumhuis is een betrouwbaar, klantgericht bedrijf waar service en vriendelijkheid vooropstaan. Ik kan haar dan ook van harte aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar goede parfums, healthy lifestyle en persoonlijke begeleiding.

Top service
Top service! Hele fijne goede producten tegen een eerlijke prijs en perfecte service, zou het iedereen aanraden.

Fijn contact
Fijn contact, heerlijke geurtjes voor een betaalbare prijs! Zeer tevreden 😃

Super!
Wat een top vrouw! Super service en snelle verzending. Ik twijfelde nog maar ze hielp me super op weg en daardoor een goede keuze kunnen maken!

Super lieve dame
Super lieve dame,
Snelle verzending,
Top producten.
Een echte aanrader

Respuesta de Parfumhuis
Wat een fijn contact heb ik gehad
Wat een fijn contact heb ik gehad. Ze gaf goed advies en geniet van mijn parfum. Ik raad het iedereen aan.

Respuesta de Parfumhuis
Parfumhuis is een zeer ervaren persoon…

pakket nooit aangekomen
AANGIFTE bij politie gedaan

Respuesta de Parfumhuis
Fijne produkten en superbegeleiding van…
Fijne produkten en superbegeleiding van verkoopster
Fijne producten en super lieve top…
Fijne producten en super lieve top verkoopster
Snelle reactie en klantvriendelijk.
Snelle reactie en klantvriendelijk.
Fijne producten!
Snelle levering , goed advies & hele fijne producten! ❤️
Alle lof voor het Parfumhuis
Het Parfumhuis zorgt voor een snelle levering, en maakt er een prachtig cadeau van. Prijs-kwaliteit verhouding is goed.
Goede geurtjes voor een schappelijke…
Goede geurtjes voor een schappelijke prijs
Fijn advies gekregen
Fijn advies gekregen, snelle levering. Aanrader!
Mooie verzorgde en duidelijke website
Mooie verzorgde en duidelijke website. Aardig geholpen en mooi verpakt. Aanrader👍🏼
Super goede service
Super goede service, ik werd leuk geholpen. Alle tijd werd er voor mij genomen en ben dik tevreden naar huis gegaan met een hele mooie en fijn bestelling! Echt top!
Reageert snel, handelt snel. Goede snelle verzending. Aanrader om te bestellen 👍🏻

Respuesta de Parfumhuis
Más información sobre otros tipos de reseñas.