Heel slecht. Ik heb een blik olie teruggezonden, precies hoe ik het ontvangen heb. Krijg een mail is olie uit het blik gebruikt, blik is beschadigd, krijg mijn geld niet terug en moet betalen om het... Ver más
La empresa ha respondido
ik begrijp niet waarom deze webshop zoveel negatieve recensies krijgt. Mijn bestelde item is zoals aangegeven op de website binnen twee werkdagen verzonden en ze hebben geleverd wat ik besteld heb. Pr... Ver más
La empresa ha respondido
J'ai commandé pour plus de 50€, la livraison était donc gratuite. Un article a été oublié dans la livraison, après réclamation ils m'ont remboursé alors que je demandais de m'envoyer le produ... Ver más
La empresa ha respondido
Een bestelling geplaatst, helaas pas na lange tijd een reactie. Na een paar maanden uiteindelijk de bestelling ontvangen. De communicatie kan beter en ook vriendelijker. Als de leverancier niet kan l... Ver más
La empresa ha respondido
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele tardar más de 1 mes en responder
Op de site staat 'vandaag voor 18 u besteld, vandaag verzonden'. Dat was de enige reden voor mij om hier te bestellen. Duurde uiteindelijk een week, terwijl het product op voorraad was. Ik heb het daarom ergens anders moeten kopen en heb het nu overbodig dubbel.
Edit: Na 2,5 jaar kwam er een reactie van Parket en Meer op deze review. Nergens op de website was iets te lezen over dat verzending van kleinere artikelen minder prioriteit hebben. Het product is volgens de verzender een 'kwetsbaar tubetje'. Als het zo kwetsbaar is, waarom dan per briefpost verzenden? En de verzendtijd van twee dagen is gewoonweg verzonnen.
Dit niveau van klantafhandeling verdient geen twee sterren. Vandaar dat deze review is aangepast naar 1 ster. Als je het oneens bent met het te lage aantal sterren, kom de klant tegemoet, wees eerlijk en/of geef je eigen fout toe.

Respuesta de Parketenmeer
Don't choose fast delivery if you are on a schedule! They don't care, they pocket the 30 euro and send it with PostNL anyway. Stay away.

Respuesta de Parketenmeer
Ik heb hier alleen lijm gekocht via de webshop.
Het aanbod in de webshop is compleet. Omdat zij de goedkoopste aanbieding hadden met de voorstrijk die ik nodig had, combineerde ik mijn bestelling met lijm.
Om zeker te zijn dat ik de juiste combinatie koos vroeg ik het,na betaling, toch even na.
Ik kreeg keurig een mail met daarin de uitleg dat ik een andere lijm nodig had voor mijn project.
De geadviseerde lijm was veel duurder dan het bestelde artikel en een beetje googelen leerde mij dat dezelfde lijm veel goedkoper kon worden besteld elders.
Toen ik dit voorhield werd er direct een hele andere toon aangeslagen. De mail die ik kreeg kwam behoorlijk agressief over. Eea werd gedurende de mailwisseling die ontstond niet beter en na wat zoeken op het bedrijf bleek al snel dat ik niet de eerste was die de boze manier van handelen had ondervonden.
Om te veel gedoe te voorkomen besloot ik mijn order uiteindelijk aan te passen naar een ander geadviseerd artikel tot ongeveer dezelfde prijs als die ik al had betaald.
Het advies kwan van hen en getuigde wel van meedenken
Overigens moet ik ook melden dat ze telefonisch goed bereikbaar waren en dan een stuk vriendelijker waren.
Misschien is het een tip om per mail een andere, wat rustiger, toon te hanteren. Ik bestek mijn spullen in het vervolg in elk geval elders.
Groot nadeel is dat ik niet in staat was om op Google een review te posten. Dit hebben ze slim geblokt!

Respuesta de Parketenmeer
Groot assortiment op een overzichtelijke website, goed verpakt en snel geleverd.

Respuesta de Parketenmeer
Ik had even naar de reviews op Google moeten kijken. De reviews op de website zijn namelijk niet echt: de klantenscore is gewoon een plaatje, en je reviews op producten worden niet geplaatst. Verrassend heeft alles 5 sterren op de website. Maar ik kan de eerdere reviews hier en op Google onderstrepen, de verkoper is bedriegend en onbeschoft. Op retour vragen wordt niet gereageerd.

Respuesta de Parketenmeer
Zijn klantenscore op de website is nep en als je een review op een product geeft met een kritiekpunt wordt deze niet geplaatst, die zijn dus niet te vertrouwen.
Ik wilde producten toevoegen aan mijn eerdere bestelling en had aan de telefoon gevraagd om deze vast te houden. Vervolgens wordt de bestelling alsnog verstuurd. Bij navraag zegt hij "sorry maar het was gister druk en daarom kan ik er niks aan doen". Ondanks mijn (al zeg ik het zelf) vriendelijke benadering is hij erg onbeschoft.

Respuesta de Parketenmeer
Infrarood kachel besteld, wilde deze -ongebruikt- retourneren maar dat werd geweigerd. Het was zgn. een 'speciale bestelling', terwijl het een gewoon apparaat is. Dit staat vermeld, zei men, ja na een lap tekst van een A4 staat dat vermeld inderdaad.
Geen idee wat hier speciaal aan is, maar de service is erg klantonvriendelijk!

Respuesta de Parketenmeer
Kan niet wereldwijd leveren zonder extreme vertraging. Onprofessionele, slechte klantenservice en weigerde me terug te betalen voor producten die ze niet hadden geleverd. Onbetrouwbaar. Ik raad je aan om elders te kopen en Parketenmeer te vermijden
Unable to deliver worldwide without extreme delay. Unprofessional, poor customer service, and refused to refund me for products they did not deliver . Untrustworthy. I recommend you purchase elsewhere and avoid Parketenmeer.

Respuesta de Parketenmeer
Erg slechte ervaring. Producten die volgens de website op voorraad zijn, worden pas na weken geleverd. Slechte communicatie, afspraken worden niet nagekomen. Het annuleren van de order wordt ondertussen door Parketenmeer botweg geweigerd.

Respuesta de Parketenmeer
Zeer klantonvriendelijk bedrijf. Bestelling op zich netjes, maar een dag te laat geleverd, maar ik wilde binnen de zichttermijn retourneren en kreeg daarop een nogal onvriendelijke reactie. Heb uiteindelijk maar niet geretourneerd omdat ik bang was dat de retour niet bevestigd zou worden. Ik zou hier niet opnieuw bestellen.