Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Mijn auto rook eerst gewoon naar hond… 🐶😅 Tijd voor actie. De auto luchtjes van Parluxe geprobeerd en eerlijk: Echt een gamechanger. De geuren zijn gebaseerd op echte parfums, dus geen chemis... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Wederom heb ik heerlijke geurtjes gescoord van Parluxe in een combipakket tegen een zeer aantrekkelijk tarief. Dankzij het grote assortiment heb ik opnieuw een mooie selectie ontvangen. Elke keer... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Na contact met Parluxe mijn review aangepast. Ging om de bestelling in het weekend waarvan op de site staat/stond dat deze maandag geleverd wordt. Klopt niet en ze hebben aangegeven dat dit idd niet c... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de productos químicos para automóviles
  2. Tienda de repuestos para automóviles
  3. Servicio de limpieza completa de automóviles
  4. Tienda de equipamiento y accesorios para coches

Escrito por la empresa

Ontdek luxe auto parfums en hoogwaardige poetsproducten bij Parluxe. Best beoordeeld, snel geleverd. Bestel voor 23:59 en ervaar morgen al de ultieme geur en glans voor je auto.

Información de contacto

1 estrella

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

Van muf naar Luxe!

Mijn auto rook eerst gewoon naar hond… 🐶😅 Tijd voor actie.

De auto luchtjes van Parluxe geprobeerd en eerlijk: Echt een gamechanger. De geuren zijn gebaseerd op echte parfums, dus geen chemische lucht, maar een luxe en frisse geur.

Binnen no time was die hondengeur weg en ruikt mijn auto nu top. Blijft ook nog eens lang hangen zonder te overheersen.

Aanrader 👌🚗 #Parluxe

17 de abril de 2026

Snelle levering, heerlijke geuren

Snelle levering goede prijs en heel veel heerlijke geuren en ziet er ook nog heel leuk uit in de auto

17 de abril de 2026

Respuesta de Parluxe

Bedankt voor je review, Marcel. Fijn om te horen dat je tevreden bent over de snelle levering, de prijs en de geuren. Leuk dat het er ook nog mooi uitziet in de auto. Bedankt voor je aanbeveling.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vandaag voor het eerst binnen gekregen…

Vandaag voor het eerst binnen gekregen en gister besteld. De geuren ruiken heerlijk. Eind middag in de auto gehangen en ruikt nu al zo fantastisch.

Respuesta de Parluxe

Bedankt voor je review, Samantha. Fijn om te horen dat je bestelling zo snel binnen was en dat de geuren meteen zo goed bevallen. Veel plezier ermee in je auto.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Snel aangekomen en degelijk verpakt.

Respuesta de Parluxe

Bedankt voor je review, Simon. Fijn om te horen dat je bestelling snel is aangekomen en degelijk verpakt was. We besteden veel aandacht aan een zorgvuldige verzending, dus goed om te horen dat dit zo wordt ervaren. We hopen dat je ook tevreden bent over de producten zelf en dat je er volop van kunt genieten.

Top ervaring met parluxe

Ruikt top en de geur blijft lang hangen! Voldoet zeker aan mijn verwachtingen

Respuesta de Parluxe

Bedankt voor je review, Tygo. Fijn om te horen dat de geur zo goed bevalt en lang blijft hangen. Mooi dat het product aan je verwachtingen voldoet. Veel plezier ermee in je auto.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Het is de eerste keer dat ik auto…

Het is de eerste keer dat ik auto parfum koop dat zo goed ruikt echt een aanrader🎉🎉🎉🎉

Respuesta de Parluxe

Bedankt voor je review. Fijn om te horen dat je zo tevreden bent en dat de geur zo goed bevalt. Bedankt voor je aanbeveling.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Goede en snelle en oplossingsgerichte klantenservice!

Respuesta de Parluxe

Bedankt voor je review, Melissa. Fijn om te horen dat je tevreden bent over de snelle en oplossingsgerichte service. Daar doen we het voor.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Voor het eerst hier wat besteld maar zeker niet voor het laatst🤩

Bizar snelle levering, daarbuiten hele aangename geur die niet zo overheerst. Echt een aanrader ik zal hier zeker vaker gaan bestellen

15 de abril de 2026

Respuesta de Parluxe

Bedankt voor je review, Marvin. Fijn om te horen dat je eerste ervaring zo goed is bevallen en dat je tevreden bent over de snelle levering en de geur. Leuk dat je vaker wilt bestellen. Bedankt voor je aanbeveling.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Snelle bezorging en ruiken lekker

Gisteren heb ik 8 luchtjes besteld en zijn vandaag al binnen gekomen. Ik heb er al een paar geroken en ze ruiken super lekker. Ik ben benieuwd hoelang je ze uiteindelijk ruikt.

15 de abril de 2026

Respuesta de Parluxe

Bedankt voor je review, Daniël. Fijn om te horen dat je bestelling zo snel binnen was en dat de geuren goed bevallen. We hopen dat je er lang van kunt genieten. Veel plezier met het uitproberen van alle geuren.

Levering 3 auto geurtjes

Met een dag in huis. Netjes verpakt met begeleid schrijven. Drie heerlijke geurtjes.
Parluxe maakt waar wat ze zeggen. Er zit “geen verkeerd luchtje aan”😉

26 de marzo de 2026

Respuesta de Parluxe

Bedankt voor je review, Huub. Fijn om te horen dat je bestelling snel binnen was en dat alles netjes verpakt was. Leuk dat de geuren zo goed bevallen en dat Parluxe aan je verwachtingen voldoet. Bedankt voor je mooie woorden.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Voor het eerst de auto parfum bestelt…

Voor het eerst de auto parfum bestelt en ben helemaal gelukkig. Bestellen ging makkelijk levering was top. Hoe het flesje werkt en de geur is ook helemaal top. Heb nu savage in me auto gehangen en wat heerlijk hij overheerst niet pre iea goed. Dikke dikke aanrader

23 de enero de 2026

Respuesta de Parluxe

Bedankt voor je review, Melvin. Fijn om te horen dat je eerste ervaring zo goed is bevallen en dat je tevreden bent over het bestelproces, de levering en de geur. Leuk dat Savage zo goed bevalt. Bedankt voor je aanbeveling.

Heerlijke geur mooi disign

Respuesta de Parluxe

Bedankt voor je review, Levy. Fijn om te horen dat je tevreden bent over de geur en het design. Veel plezier ermee in je auto.

2 heerlijke geuren ontvangen

2 heerlijke geuren ontvangen en netjes verstuurd helemaal dik tevreden.

Respuesta de Parluxe

Bedankt voor je review, Ruben. Fijn om te horen dat je tevreden bent over de geuren en dat alles netjes is verstuurd. Veel plezier ermee in je auto.

Snelle levering goede kwaliteit

Snelle levering goede kwaliteit

Respuesta de Parluxe

Bedankt voor je review, Gerard. Fijn om te horen dat je tevreden bent over de snelle levering en de kwaliteit. Bedankt voor je aanbeveling.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Kochten een auto en daar zat de geur 1…

Kochten een auto en daar zat de geur 1 million in, wat een heerlijke geur keer op keer rook het heerlijk als ik in de auto ging. Vandaar hem ook gekocht want werd gek van de wc eens geuren wat 1 a 2 dagen roken.. Toppie jongens!!!!

20 de marzo de 2026

Respuesta de Parluxe

Bedankt voor je review, Lesley. Fijn om te horen dat je via de auto kennis hebt gemaakt met de geur en dat deze zo goed bevalt. Mooi dat je nu een alternatief hebt gevonden dat beter bij je past. Bedankt voor je enthousiasme en vertrouwen.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Snelle levering en ruikt lekker

Respuesta de Parluxe

Bedankt voor je review, Jordy. Fijn om te horen dat je tevreden bent over de snelle levering en de geur. Veel plezier ermee in je auto.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Lekkere geurtjes en snel geleverd 👌

Respuesta de Parluxe

Bedankt voor je review, John. Fijn om te horen dat je tevreden bent over de geurtjes en de snelle levering. Bedankt voor je aanbeveling.

Goed ruikend gaak meer bestellen

Goed ruikend gaak meer bestellen

Respuesta de Parluxe

Bedankt voor je review, Milan. Fijn om te horen dat de geur goed bevalt. Leuk dat je meer wilt gaan bestellen.

Team Parluxe

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.