1. Tienda de artículos para fiestas
  5. Tienda de envoltorios para regalos
  6. Tienda de recuerdos de boda

Acerca de Partylagret

Escrito por la empresa

Partylagret är stället där du hittar allt för festen! 🎉 Oavsett om du planerar ett minnesvärt bröllop 💍, en kul födelsedagsfest 🎂 eller ett proffsigt företagsevent 🎈, har vi det som behövs för att festen ska bli lyckad! 💃🕺

Vi erbjuder ett stort utbud av ballonger 🎈, miljövänliga konfettikanoner 🌿🎊, isfacklor 🔥, tomtebloss ✨ och LED-skumstavar 🌟. Här hittar du allt du behöver för att fixa festen precis som du vill ha den. 💥

Vi vet att ingen vill vänta på festprylar – därför satsar vi på snabba leveranser 🚚💨 och bra service 👏, så att du kan lägga tiden på det roliga istället. Våra produkter håller hög kvalitet och vi hjälper gärna till med tips för att festen ska bli en succé! 🎉

Beställ enkelt online och få dina favoriter hemlevererade. På Partylagret är varje dag en fest och varje fest blir något att minnas! 🎈 Bra kvalitet, snabb service och massor av festglädje – allt på ett ställe!

3,8

1 estrella

Ha contestado el 53% de las opiniones negativas

Suele tardar más de 1 mes en responder

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Jag fick aldrig min vara

Jag fick aldrig min vara, de svarade aldrig på mail eller i telefon och har inte heller återbetalat det jag hade betalat. Skulle därmed verkligen avråda alla från att handla av denna oseriösa aktör!!

4 de diciembre de 2025

Varorna kom försent

Varorna kom försent, 1-3 dagars leverans stod det på hemsidan och dom skickade 1 vecka efter lagd order. Skulle haft till ett speciellt event. Försökte skriva och kontakta dom för att stoppa leverans,dom svara på inget av det. Så.hämtade aldrig ut materialet.

13 de octubre de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Beställt flera olika produkter för…

Beställt flera olika produkter för kalaset, banderoller, konfetti, girlanger, dukar och ljus. Det var väl packad och paketerat. Något som jag skulle rekommendera om man verkligen vill ha stort utbud av fest och kalas prylar hemskickat medans man ordnar kalas platsen.

20 de julio de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Snabba leveranser och effektiva…

Snabba leveranser och effektiva service. Beställningen gjordes enkelt via deras hemsida, och jag fick en bekräftelse direkt. Kundtjänsten var också utmärkt, jag hade en fråga om min beställning och fick snabbt svar tillbaka.

Toppen!

Wow, jag är så imponerad! Allt jag beställde var precis som på bilderna, till och med bättre. Leveransen var supersnabb och gästerna älskade detaljerna på festen. Jag kommer definitivt beställa härifrån igen inför nästa party!

16 de agosto de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Att beställa här ifrån var så lätt och…

Att beställa här ifrån var så lätt och produkterna var av sjukt hög kvalitet som lovat, speciellt latex ballongerna. Detta var till min födelsedag och allt blev bara magiskt. Jag är otroligt nöjd med produkterna samt den grymt snabba leveransen trotts att jag beställde så mycket.

Snabba & billiga

Leveransen var väldigt snabb som utlovat! Jag köpte födelsedagsartiklar till min systers födelsedag, bl.a ett av ballongpaketen som var väldigt prisvärt. Rekommenderar starkt!

Opinión espontánea

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.