Consulta las opiniones de los clientes
Jeg havde brug for pasbilleder til min datter og jeg, som skulle gå hurtigt og nemt. Jeg blev anbefalet at prøve Pasautomaten, og det var så dejligt nemt, bekvemt og til en skarp pris. Det levede fuld... Ver más
Der står på hjemmesiden, at levering er 3-6 dage. Da jeg fik en besked om, at mit billede var godkendt, stod der at jeg kunne forvente at modtage dem i løbet af 5 hverdage. Der er nu gået 7 hverdage... Ver más
La empresa ha respondido
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Pasautomaten er din bedste ven, når du har brug for pasfotos, kørekortbilleder eller andre ID-fotos. Vi sikrer, at dine billeder er i orden, og vi leverer dem til dig til en rigtig god pris med gratis levering. Vores fotos er lige så gode som dem, du får hos en fotograf eller fra en fotoboks, men hos os er det nemmere, hurtigere og billigere. Du kan tage så mange billeder, du vil, inden du beslutter dig. Vores app er også fantastisk til at tage billeder af babyer, børn, ældre og handicappede. Hvis dit billede ikke opfylder myndighedernes krav, tager vi kontakt til dig og giver dig mulighed for at tage nye billeder uden ekstra omkostninger. Det er nemt at komme i gang, og vores app har en indbygget guide til at hjælpe dig. Hvis du har spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os.
Información de contacto
Frennehave 3, 2970 Hørsholm, 2970, Hørsholm, Dinamarca
- info@pasautomaten.dk
- pasautomaten.dk
Invita a los clientes a opinar
Ha contestado el 28% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 24 horas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Mine billeder blev afvist ved…
Mine billeder blev afvist ved borgerservice, da de ikke levede op til krav for pas billeder. Kontaktede pasautomaten på mail, da de stiller garanti for billederne på deres hjemmeside. Har d.d. fortsat ikke fået svar retur.
rigtigt fin kvalitet og god hjælp på…
rigtigt fin kvalitet og god hjælp på kundeservice men lidt lang leveringstid.
Jeg havde betalt for hurtigt levering…
Jeg havde betalt for hurtigt levering der stod 2 dage. bestilte søndag og fik først billederne lørdagen efter. Det syntes jeg er for dårligt...

Respuesta de Pasautomaten
Jeg bestilte billeder den 6
Jeg bestilte billeder den 6. januar, og de er stadig ikke ankommet. Jeg er ked af det, for jeg betalte 99 danske kroner.
Leveringstid lever ikke op til…
Leveringstid lever ikke op til forventningerne.
Mine billeder blev afvist ved…
Venter endnu på billeder
Venter endnu på billeder. To bestillinger afsendt, men har nu afventet hhv. 5 og 7 hverdage og intet modtaget. Ikke hul igennem på mail, håber snart de dukker op, ellers må vi jo bide i det sure æble og køre til en fotograf, for pas skal bruges snart.
Fine billeder der blev godkendt med det samme👌🏼 Hurtigt svar på mail, og fremsendelse af nye fotos da de første forsvandt med PostNord
Billederne som jeg fik taget til pas…
Billederne som jeg fik taget til pas kunne ikke bruges, så håber jeg kan få min penge retur,
Fra 1 til 5 stjerne på rekordtid 💫
Efter bestilling oplevede jeg en længere leveringstid end lovet fra postselskabet. Da jeg kontaktede pasautomaten fik jeg hurtigt en besked tilbage, hvor de beklagede. Og da leveringstiden var længere end forventet skyndte de sig hurtigt at trække pengene tilbage samt sende et Quick1brev afsted med nye billeder. Rigtig god service og kan varmt anbefales 😊
Nem side og hurtig betjening
Billederne kunne ikke bruges til pas
Billederne kunne ikke bruges til pas. Når de bliver scannet ind på borgerservice, bliver de grynede og derfor er det spild
Nemt og hurtigt
Jeg skulle bruge fotoet til Kørekort og…
Jeg skulle bruge fotoet til Kørekort og den blev ikke godkendt, så nu skal jeg have nyt foto.

Respuesta de Pasautomaten
Hurtig levering!
God billedkvalitet printet på canon fotopapir, og super levering.
Bestilte torsdag aften kl. 18:30, billederne godkendt fredag kl. 17, og jeg modtog mandag formiddag.
Super oplevelse som kun trækkes ned i stjerner, hvis de ikke godkendes hos borgerservice ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Virkelig god kundeservice
Nem at anvende, og hvis billederne ikke kommer frem, så er der rigtig god kundeservice og penge tilbage.
Har aldrig fået mine billeder
La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.