Fik taget pasfoto hos John i november. John er en rar mand som har god tid til sine kunder. Udover professionelle billeder som blev godkendt til passet uden problemer var der også tid til en hyggelig... Ver más
La empresa ha respondido
Virkelig god oplevelse. Bestilte tid på nettet i weekenden og fik tid tirsdag. Hyggelig studie og betjening helt i top. Fotografen tog sig tid til og vise min datter hvordan man tog billede. Hu... Ver más
La empresa ha respondido
Vi var i dag forbi Pasfoto Randers og havde en rigtig god oplevelse. Der blev brugt tid på børnene følte sig tilpas, inden fotografering. John snakkede med dem og inddragende dem i fotograferingen. Vi... Ver más
La empresa ha respondido
Billeder til kørekort, pas, visum og andre portrætopgaver udføres i Randers. Enten i atelier eller hos kunden. Billeder er klar efter 15 minutter, eller modtages med posten 2 hverdage efter fotografering hos kunde. Vi fotograferer alle aldre, fra baby til..... Der er rabat når flere personer fotograferes samtidig - op til 50% Som en yderligere service kan kunder også indsende egne digitale billeder, af en god kvalitet, og modtage fotos 2 dage senere med posten
Kildevej 19, 8940, Randers SV, Dinamarca
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Respuesta de Pasfoto Randers
Fuld tilfreds, hurtig resultat samt prisbillig
Kirsten

Respuesta de Pasfoto Randers
Fik taget pasfoto, lørdag formiddag.
5 min. også havde jeg billederne i hånden, virkelig god og professionel behandling.

Respuesta de Pasfoto Randers
Rigtig god oplevelse. Kan KUN anbefale John. Jeg har det slemt med at få taget billeder pga. Et træls øje og blitzen. Han tog det stille og roligt og hjalp mig igennem min nervøsitet. Og ingen Blitz. Trods kø uden for, som man ikke kunne se inde fra, så tog han sig tid. Venlig, jordnær og sød. Tak for en god oplevelse ift. De træls jeg har fået nede i byen ! Tak

Respuesta de Pasfoto Randers
Flink og høflig fik taget pasfoto og fremkaldt med det samme gik derfra efter 10 min ca

Respuesta de Pasfoto Randers
Stod og skulle bruge at pasfoto til dagen efter. Og havde fået kooket en tid på forkert dato.
Men Kohn åbnede ig tog billeder om aftenen uden for åbningstid.
Kundeservice som man kun kan drømme om.
Verdensklasse.

Respuesta de Pasfoto Randers
En hurtig og god service for at få sit pasfoto.
Meget venlig fotograf som har styr på visumregler, hurtigt og nemt som vi ønskede, og til en god pris.

Respuesta de Pasfoto Randers
Pasfoto lørdag eftermiddag, super god betjening og meget venlig mand.

Respuesta de Pasfoto Randers
Vi var 3 pers til pasfoto. Og det var en fuldt ud top professionel fotograf. Hurtigt og nemt. Blev mødt med smil og godt humør. Dejligt når man kommer med to teenagere. Vil helt sikkert anbefale ham til min omgangskreds.

Respuesta de Pasfoto Randers
Utrolig god service og god pris. Havde mine 3 børn med (2, 5 og 7 år) til pasfoto, han tog sig god tid til dem og vi følte os alle så trygge og velkommen. Alle Børnene sagde bagefter, at det var hyggeligt hos John.

Respuesta de Pasfoto Randers
Pasfoto Randers en god løsning, når man står og skal bruge et foto til pas eller visum.

Respuesta de Pasfoto Randers
Hurtig, venlig og god faglig viden. Havde brug specielle billeder til visum

Respuesta de Pasfoto Randers
Vi har været oppe og besøge familien nordpå så skulle vi holde et ammestop/ bleskift i Randers storcenter. Derfor søgte vi på en fotograf i nærheden nu hvor vores baby på 11 uger var vågen, mæt og tilfreds. Vi opsøgte John og det var en rigtig god oplevelse. Pasfoto blev taget på et par minutter og John er en rigtig rar og professionel fotograf. Stor anbefaling herfra.

Respuesta de Pasfoto Randers
God oplevelse. Vi havde også nogle billeder taget på mobilen, som vi gerne ville have på fotopapir. Det klarede John også "på stedet" - og var enorm professionel om denne opgave også. Skønt at blive mødt med det.

Respuesta de Pasfoto Randers
John tog godt imod os. Vi skulle have taget to pas foto af børnene. John var professionel og god til børnene. Store anbefalinger herfra.

Respuesta de Pasfoto Randers
Rigtig god oplevelse, John er venlig og imødekommende og stedet var rart og hyggeligt. Billederne blev taget hurtigt og ordenligt, der var intet at klage over der. Der var endda plads til lidt hygge snak. Alt i alt en god oplevelse som jeg kun kan anbefale :)

Hurtig kvalitetsservice. Mange tak John

Respuesta de Pasfoto Randers
Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.