La empresa ha respondido
Vi har været oppe og besøge familien nordpå så skulle vi holde et ammestop/ bleskift i Randers storcenter. Derfor søgte vi på en fotograf i nærheden nu hvor vores baby på 11 uger var vågen, mæt og til... Ver más
La empresa ha respondido
Virkelig god oplevelse. Bestilte tid på nettet i weekenden og fik tid tirsdag. Hyggelig studie og betjening helt i top. Fotografen tog sig tid til og vise min datter hvordan man tog billede. Hu... Ver más
La empresa ha respondido
Vi var i dag forbi Pasfoto Randers og havde en rigtig god oplevelse. Der blev brugt tid på børnene følte sig tilpas, inden fotografering. John snakkede med dem og inddragende dem i fotograferingen. Vi... Ver más
La empresa ha respondido
Billeder til kørekort, pas, visum og andre portrætopgaver udføres i Randers. Enten i atelier eller hos kunden. Billeder er klar efter 15 minutter, eller modtages med posten 2 hverdage efter fotografering hos kunde. Vi fotograferer alle aldre, fra baby til..... Der er rabat når flere personer fotograferes samtidig - op til 50% Som en yderligere service kan kunder også indsende egne digitale billeder, af en god kvalitet, og modtage fotos 2 dage senere med posten
Kildevej 19, 8940, Randers SV, Dinamarca
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Perfekt service!
Let at bestille tid, vi kunne selv godkende/vælge billedet, og vi fik dem med os med det samme.

Respuesta de Pasfoto Randers
Supergod oplevelse. John tog pasfoto til vores 2-årige søns pas og han var så skøn at besøge. Det var god tid til at lege det igennem med vores søn og han var 100% i øjenhøjde med ham.
Klar anbefaling herfra :-)

Respuesta de Pasfoto Randers
Nemt og bekvemt ! Vælger helt sikkert John i fremtiden - Hyggelig atmosfære og proff. arbejde - Tak for det John

Pas til 2årig uden problemer
Vi havde en rigtig god oplevelse med fotografering af vores 2årig til pas. Behagelig og professionel.

Respuesta de Pasfoto Randers
Vi har været hos John en del gange efterhånden, da vi har en stor familie. Og vi elsker at komme i det fine galleri. Og John er så dygtig både med baby’er og lovens rammer om pas/kørekort billeder.

Respuesta de Pasfoto Randers
Fik taget pasfoto hos John i november. John er en rar mand som har god tid til sine kunder. Udover professionelle billeder som blev godkendt til passet uden problemer var der også tid til en hyggelig snak i Johns flotte atelier. Mine pas og andre billeder bliver hos John for eftertiden. Kan absolut anbefales. Prismæssigt absolut i den attraktive ende en smule dyrere end 'kommunens billede maskine' men mange gange bedre.

Respuesta de Pasfoto Randers
Fik taget pasfoto til vores to børn på 7mdr og 3 år. God og tryg oplevelse for børnene, fik billederne med hjem med det samme. Super oplevelse

Respuesta de Pasfoto Randers
Billede blev ikke godkendt, var uskarpt.
Vi skulle have taget pas foto af vores børn på 8 måneder og 8 år. Det var hjemme hos os, en eftermiddag i december, så der var meget mørkt. Havde forventet han havde udstyr med til at løse det problem. Men han havde kun blitz og baggrunden var bare vores væg.
Billedet af den store blev ikke godkendt på Borgerservice fordi det var uskarpt og man ikke kunne se øjenfarve.
Det skal siges at billederne kom med posten super hurtigt og jeg fik halvdelen af pengene tilbage for det ene billede.

Respuesta de Pasfoto Randers
Kanon oplevelse. Var god til at skabe tryghed og sjov hos vores lille dreng. Venlig, tog sig god tid, kom til tiden. Fantastisk at han kommer hjem til en, også på en lørdag. Billigt og hurtig levering af foto. Kan klart anbefales når man skal have taget sit barns første pas-foto

Respuesta de Pasfoto Randers
Professionel og yderst serviceminded fotograf. Topkarakter!

Respuesta de Pasfoto Randers
God pædagogiske tilgang - vi fik nogle rigtig fine pasbilleder med retur af pige på 2 år og dreng på 6 måneder :-) kan varmt anbefales!

Respuesta de Pasfoto Randers
Nemt at booke en tid online.
Dejligt at der er et sted syd for broen hvor man kan få taget pas/kørekort foto.
Hurtig ekspedition, mit foto var klar i løbet af 5-10 min. Rar atmosfære og god betjening. Som bonus foregår fotografering i hyggelige omgivelser med masser af kunst.

Respuesta de Pasfoto Randers
Rigtig god oplevelse. God tid og meget imødekommende, så mine børn (2 og 4 år) slappede mere af og var trygge i situationen :)

Respuesta de Pasfoto Randers
Vi fik lavet pasfoto til vores 2-årige søn. John gav os en rigtig flink og hurtig betjening.

Respuesta de Pasfoto Randers
Virkelig god oplevelse og gode billeder og meget venlig og rar betjening og god tid og også meget børnevenlig.
Kan kun anbefales både for børn og voksne.

Respuesta de Pasfoto Randers
Rar, imødekommende, god til børn og tålmodig - super oplevelse :-)

Respuesta de Pasfoto Randers
En rigtig god oplevelse. Et godt sted at få pasfoto til børn.

Respuesta de Pasfoto Randers
Klar anbefaling herfra. Vi blev taget godt imod og fik hurtigt lavet pasbillede af min 2-årige søn.