5 sterren is in feite niet genoeg voor de aanbeveling van Patsan. Vanaf het 1ste contact was er vertrouwen. Heel duidelijke communicatie, heldere afspraken m.b.t. uitvoering werken en scherpe prijze... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Hij is zeer vriendelijk,eerlijk,transparant en antwoordt snel. Geeft verschillende opties en na het werken kuisen ze alles proper en nemen het oude materiaal mee. En zoals afgesproken prijs,niet mee... Ver más
La empresa ha respondido
Ik schrijf niet vlug een review, maar voor Patsan maak ik graag een uitzondering! De eerste telefonische contactname verliep zeer vlot en stipt! We kregen ook zeer snel de offerte en na akkoord was... Ver más
La empresa ha respondido
Snel, vriendelijk en perfect uitgevoerd en dit voor een markt-conform tarief Absoluut aan te raden
Información sobre la empresa
- Fontanero
- Reformas de baño
- Servicio de reparación de incineradores
- Servicio técnico de calefacción y calderas
- Contratista de sistemas de climatización
- Inspección sanitaria
Escrito por la empresa
Welkom op onze Trustpilot-pagina Bent u op zoek naar een betrouwbare en professionele loodgieter? Dan bent u bij Patsan BV aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in een breed aanbod aan loodgieterswerken, van kleine herstellingen tot volledige installaties. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij elk probleem snel en efficiënt aanpakken. Of het nu gaat om een verstopte afvoer, een lek, problemen met uw sanitair of verwarming, of het plaatsen van nieuwe leidingen — wij zorgen steeds voor een duurzame en correcte oplossing. Wij hechten veel belang aan kwaliteit, transparantie en klanttevredenheid. Daarom werken wij met degelijke materialen en duidelijke afspraken. 👉 Op onze website vindt u een volledig overzicht van onze diensten, inclusief prijzen en starttarieven, zodat u altijd weet waar u aan toe bent. Daarnaast staan wij bekend om onze: ✔️ Snelle service ✔️ Eerlijke en transparante prijzen ✔️ Vakkundige uitvoering ✔️ Nette afwerking 🌐 Meer informatie: www.patsan.be 📞 Contacteer ons: 0471 76 39 75 Wij helpen u graag verder en zorgen ervoor dat uw probleem snel en professioneel wordt opgelost. Patsan BV – Uw betrouwbare partner in loodgieterij
Información de contacto
Flor alpaertsstraat 75, 2600, Berchem, Bélgica
- 0471763975
- info@patsan.be
- patsan.be
No consta que haya invitado a opinar recientemente

Snel correct en vriendelijk
Snel, correct en vriendelijk. Patrick gaf een duidelijke uitleg over het probleem en zorgde ook voor een goede oplossing. Alles met een glimlach en ook prijs/kwaliteit zeker in orde! Wij contacteren Patsan zeker nog!

Betrouwbaar
Betrouwbare man die er is als je hem nodig hebt. Een echte "problem solver". We zullen binnenkort opnieuw beroep doen op hem.

Niet twijfelen !
Patrick is een super loodgieter! Communicatief, stipt, netjes, efficiënt aan een eerlijke prijs! Zeldzaam …

Great plumber in Antwerp
Patsen is a great plumber who is easy to contact, very quick to respond and performs the requested task with great care however big or small. Even if the work takes much longer than expected or is much bigger Patsan will make sure everything is completely fixed and perfectly working before leaving. Another big plus is the very fair pricing and the fact that the work location is as neat as it was before the work started.

Respuesta de Loodgieterij Patsan BV
Patrick heeft bij ons heel mooi werk…
Patrick heeft bij ons heel mooi werk geleverd met super degelijk materiaal.

Geweldige service
Snel, professioneel, vriendelijk. Zeer goede service.

Snelle en goede service
Patsan heeft me snel uit de nood geholpen en knap werk geleverd een aanrader

Zeer correcte persoon
Geen te lange wachttijd. Alles is professioneel gedaan tegen een correcte prijs. Echt een aanrader

Wat een TOPPER !!!
Wat een TOPPER !!!
Man van zijn woord,
Je kan 100% op hem rekenen,
Vriendelijk & beleefd,
Vakman & perfectionist,
Zorgvuldig & proper werk,
Door mijn positieve ervaring, wil ik absoluut geen andere loodgieter meer !!! 🔝

Fijne samenwerking
Zeer vlotte communicatie en goede service! Degelijk werk geleverd!

Heel goed
Heldere en eerlijke communicatie,
Snelle en kwaliteitsvolle service,
Proper en degelijk werk ondanks complexe situatie,
Vriendelijk en betrouwbaar,
Een aanrader !

Respuesta de Loodgieterij Patsan BV
Más información sobre otros tipos de reseñas.