Valorada con 5 estrellas sobre 5

Goede communicatie over de mail. Ze denken met je mee. Kabelmanagment van de pc, ziet er strak uit. De gunstige prijzen zijn inclusief assemblage, Windows 11 pro en installatie Windows 11 pro. Allee... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Op vrijdagmiddag via BOL de PC Build E5A - AMD Ryzen 5 7600 32Gb besteld. De dinsdag erna al geleverd. PC was perfect verpakt en kwam spik en span uit de doos. Met Windows 11Pro voor geïnst... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

PCBuildNL heeft mij erg goed geholpen bij het uitzoeken van een goede, maar betaalbare PC. De klantenservice (Niels) reageerde snel en hebben mij goed geholpen. Ik heb persoonlijk de Powerplay Pro gek... Ver más

Información sobre la empresa

1. Servicio informático
  2. Servicio de reparación de computadoras
  3. Asistencia y servicios informáticos

Escrito por la empresa

PC Build levert hoogwaardige, futureproof PC’s met premium onderdelen – perfect afgestemd op topprestaties én eenvoudig te upgraden voor de toekomst.

4,5

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que solicite reseñas

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Desktop is technisch uitmuntend en netjes gebouwd.

Desktop is technisch uitmuntend en netjes gebouwd. Online contact met PC Build verliep buitengewoon plezierig en zeer behulpzaam klantvriendelijk. Technische info via e-mail verliep razendsnel met duidelijke informatie.

14 de mayo de 2024

Beste meneer Schulte,

Bedankt voor uw uitgebreide positieve review! Wij zijn blij om te horen dat u een positieve ervaring bij ons heeft gehad.

Wij wensen u heel veel plezier met uw PC!

Echt helemaal top

Echt helemaal top!

Ik was al een tijdje om me heen aan het kijken voor een bedrijf die custom builds maakt, goed werk levert en betaalbaar zijn.

Communicatie was duidelijk en snel! Uiteindelijke levering was binnen een paar dagen al en helemaal top. Ik heb de PC nu een weekje in gebruik en het werkt echt perfect, super blij mee!

3 de mayo de 2024

Beste Lise,

Bedankt voor uw zeer positieve en uitgebreide review!

Het doet ons goed om te lezen dat u super blij met uw PC bent. Het was een ware genoegen om aan dit mooie project te werken.

Nogmaals veel plezier met uw aankoop!

Gewoon all around goed

Alleen de cpu-koeler (koellichaam) is ietwat scheef, waarschijnlijk door/tijdens transport. Dit beïnvloed de koelprestaties niet. Pc draait stabiel.
Oftewel een dikke voldoende!

25 de marzo de 2024

Beste Eric,

Bedankt voor uw positieve en uitgebreide review!

Veel plezier van uw PC!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Goede kwaliteit en betaalbaar!

Mijn PC is snel en goed in elkaar gezet. De afhaal locatie was makkelijk bereikbaar en de klantenservice was top! Ook was het bedrag voor de assemblage laag. Ik kon mijn eigen componenten langs brengen en de PC was binnen 2 dagen klaar. Zeker een aanrader.

20 de marzo de 2024

Beste Rom,

Bedankt voor uw positieve en uitgebreide review!

Het was een waar genoeg om aan uw Custom PC te mogen werken. Bedankt hiervoor!

Wij wensen u nogmaals veel plezier met uw PC!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Bezorging uitstekend en de computer…

Bezorging uitstekend en de computer functioneert vooralsnog naar verwachting, heb hem deze week een paar keer gebruikt.

18 de febrero de 2024

Beste Marc,

Top om te horen dat de bezorging en computer uitstekend bevallen.

Supergoed

Ik ben van de generatie sega 8-bit enz.. en heb veel laptops en desktops versleten ondertussen (van 12 naar 44 jaar oud) heb ik veel gekocht ,
geïnstalleerd en gezien...maar deze desktop is de eerste die"plug en play" ook echt helemaal in 1 sec. gebruiksklaar is. Hulde 5 sterren

8 de febrero de 2024

Beste Johan,

Bedankt voor uw review!

Top om te horen dat ons Plug & Play systeem u goed bevalt.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vlotte reactie via de email.

Vlotte reactie via de email.
Jammer genoeg niet via de telefoon. Dat dan weer niet.
Maar nogmaals, de reactie via email was erg vlot.
En natuurlijk een prachtige pc. Waarvan ik de mogelijkheden nog lang niet volledig van benut heb. Maar bij vragen verwacht ik dat ze weer zo lekker vlot reageren.

21 de diciembre de 2023

Very helpful

I had a few things I was unsure about. Niels was very patient and had no problem making a few changes to the PC. The PC arrived very quickly and 'in good health' and is a very solid computer. Having a person to contact should I later have a question is a bonus.

24 de noviembre de 2023

Prima gedaan PC Build

Bij BOL.com was een computer tijdelijk helaas niet meer leverbaar. Contact gezocht met PC Build, de oorspronkelijke leverancier, en de computer bleek zeker nog leverbaar. Het mailcontact verliep uiterst plezierig met snelle reacties. Na betaling had ik enkele dagen later de computer in huis. Zeer goed en stevig verpakt. Prima gedaan PC Build. Aanrader.

3 de noviembre de 2023

Respuesta de PC Build

Bedankt voor het plaatsen van uw review!

Het doet ons goed om te horen dat u een prettige ervaring heeft gehad. Daar doen we het voor!

Veel plezier met uw PC!

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.