jaren geleden abonnement opgezegd wegens slecht advies , hulp etc. ook uitgeschreven voor mail berichten. nog steeds krijg ik mail ( spam) en regelmatig boeken ze zomaar 15 euries van mijn rekening... Ver más
Had problemen met oude laptop Besim raadde mij aan, nieuw bij hun kopen, en via hulp op afstand werd alles van mijn oude overgezet naar de nieuwe, en wordt opgestuurd, hoe prettig voor een oud mens... Ver más
Sarp is behulpzaam bij het leggen van contact (terugbellen nadat een eerste poging niet lukte), bij het geven van uitleg over lidmaatschap (kosten, voordelen). Hij vraagt eerst waar de hulpvraag over... Ver más
Ik ben zeer goed geholpen door Sarp. Het was duidelijk te volgen wat ik eerst moest doen voordat de rest door jullie gedaan kon worden. De administrator account bleek beschadigd. 2 andere account... Ver más
Información sobre la empresa
Información proporcionada por diversas fuentes externas
PC Hulplijn is een Computer Helpdesk voor iedereen! Onze ICT Experts helpen dag in dag uit mensen met de meest uiteenlopende problemen op het gebied van Windows, MAC OSX, tablets en smartphones. Bel voor direct hulp of wordt lid en profiteer van een zeer aantrekkelijke prijs en kwaliteit verhouding!
Hardwareweg 7B, 3821BL, Amersfoort, Holanda
- 0900 555 55 33
- info@pchulplijn.nl
- pchulplijn.nl
No ha contestado las opiniones negativas
jaren geleden abonnement opgezegd…
nog steeds krijg ik mail ( spam) en regelmatig boeken ze zomaar 15 euries van mijn rekening. dat van 2024 moet ik nog terug krijgen......
PC Hulplijn heeft mijn probleem snel…
PC Hulplijn heeft mijn probleem snel verholpen. Hierdoor kon ik weer verder met mijn werk. Bedankt!
Het zijn oplichters. Monteurs aan huis of PC hulplijn.
Er is tijdens de z.g. onderhoudsbeurt die er volledig op gericht was om een pakket Norton te verkopen, een instelling gewijzigd. Hierdoor synchroniseerde mijn agenda niet meer. Er werd geweigerd om dit gratis te herstellen.
Er zou voor iedere aanpassing 20 euro betaald moeten worden! Dit heb ik niet geaccepteerd.
Het gesprek heb ik beëindigd. Er werd niet eens gekeken wat het door henzelf veroorzaakte probleem juist was.
Victor heeft mij uitstekend geholpen!
Victor heeft mij uitstekend geholpen!
Hij was erg vriendelijk en het probleem was snel opgelost.
Ik ben super goed geholpen door Viktor…
Ik ben super goed geholpen door Viktor van de pc-hulplijn! Hij nam rustig de tijd, legde alles duidelijk uit en loste mijn probleem snel en professioneel op. Echt topservice – heel betrouwbaar en klantvriendelijk. Zeker een aanrader!
Had problemen met oude laptop
Had problemen met oude laptop
Nog wat laatste handelingen verricht via telefoon hulp, zoals printer eindelijk werkend maken en klaar is Marie.
Super vriendelijk en geduldig en ter zake kundig.
Slecht bedrijf
Ik ben al enkele jaren bezig mijn abonnement op MIcrosoft 365 stop te zetten. Aan de telefoon krijg ik een gestoord persoon die uiteindelijk vraagt of ik wil mailen. Op mijn mail wordt vervolgens niet gereageerd.
Ik moet dus steeds de automatische incasso storneren.
Soms zie ik het over het hoofd en ben dan mijn geld kwijt. Irritant!
Vandaag zijn ze zowel telefonisch als via de mail onbereikbaar.
Ik had een veroudere software op mijn…
Ik had een veroudere software op mijn macbook en imac! Alles laten vernieuwen en nieuwe office pakket erop laten zetten! Dit gebeurde snel en ben hier best tevreden over.
WAUW al mijn bestanden weer terug…
WAUW al mijn bestanden weer terug kunnen halen, bedankt Groeten van Nicole!
Ik PC Hulplijn dan ook zeker aanraden.
Snel en vriendelijk geholpen
Mijn computer liep steeds vast, en PC Hulplijn heeft me super geholpen. Binnen no-time was het probleem op afstand opgelost, en ik kreeg handige tips om herhaling te voorkomen. Vriendelijke en duidelijke service – echt een aanrader!
Er was iets mis met de computer
Er was iets mis met de computer. Er kwam telkens een of andere website naar boven die ik niet weg kreeg. PC hulpline kreeg deze weg, maar ik moest anti virus Norton erop zetten. Stom als ik was bij hen aangeschaft. Nooit zoveel stam gehad na installatie van Norton. Gevraagd bij onze eigen ICT afdeling en je hebt Norton niet nodig. Windows 10 is zelf voldoende beveiligd. Dat behoort de hulpline te weten. Daarbij gaf onze ICT afdeling aan door juist Norton te installeren krijg je veel spam zodat je Norton gaan opgraden. Waardeloos dat er zo met je vertrouwen wordt omgegaan.
Na vele telefoontjes en emails om het…
Na vele telefoontjes en emails om het abonnement op te zeggen blijft deze club maandelijks abonnemetsgelden afschrijven. Echt niet ok. Nu via bank de afschrijvingen laten stopzetten. Niet mee in zee gaan! Overweeg nog een invordering te starten omdat ze 2 jaar lang nog hebben afgeschreven ondanks mededeling dat het abonnement was opgezegd.
WAARDELOOS
Vandaag had ik een probleem met bluetooth bel PCHulplijn, krijg ik een chagrijnig iemand R aan de lijn die nauwelijks interactie had met mij en op een gegeven moment zegt "kom er niet uit" en verbrak zo de verbinding. Zonder evt. even een collega te consulteren of me tips te geven. Peperduur met 0 resultaat na 10 minuten naar muziek te luisteren voor ik er doorheen kwam, ga wel naar een pc shop waar je persoonlijk geholpen ga worden. Waardeloos.!!
Don't do it
Beste mensen,
Ik zou dit bedrijf ten aller tijden ontwijken, zoals meneer klantenservice/eigenaar/helpdesk/ contact persoon van alle onderstaande handelsnamen aangeeft heeft hij eigenlijk gewoon geen idee, geen idee over je abonnement, geen idee over prijzen geen idee over betalingen geen idee gewoon geen idee. Waarschijnlijk omdat er een vreemd luchtje hangt aan alle websites. Alle onderstaande handelsnamen met verschillende prijzen en telefoonnummers brengen je bij dezelfde meneer:
Handelsnamen: MAH B.V. | ServicePlus | Monteur aan Huis | PC Hulplijn | Computerzorg | Monteur aan Kantoor | ComputerBuddies | InService Group | InService Group | ITFixersfixers.nl
Niet meer de oude PC Hulplijn
Niet meer de oude PC Hulplijn, zo jammer! Was een prima concept en altijd goed geholpen, maar ik moet me helaas bij de rest van de (negatieve) reviews aansluiten. Je moet een afspraak maken en hoort vervolgens niks meer terug. De beloofde offerte ook nooit ontvangen.
Wie helpt dit eens zo geweldige bedrijf uit het slop?
OPLICHTERBENDE
OPLICHTERBENDE
KRIJG EEN FACTUUR VOOR ONGELEVERDE DIENSTEN; MAIL GEEN RESPONS, TELEFOONNUMMER NIET BESTAAND DUS HOAX...SPOOKFACTUUR!
Dit bedrijf is niet meer wat het was
Dit bedrijf is niet meer wat het was. De 'ICT-er' die ik een paar keer aan de lijn kreeg kwam niet als zodanig over en kon mijn probleem niet verhelpen. Gisteren weer gebeld omdat een bij hen gekocht programma niet werkt, telefoon wordt gewoon niet opgenomen. Drie keer geprobeerd, dit kost steeds het starttarief en de belminuten. Uiteindelijk in een contactformulier gevraagd of er teruggebeld kon worden, niet gebeurd nog ....
Totaal niet behulpzaam op afstand
Totaal niet behulpzaam op afstand. Niet even meekijken of een kleine complicatie misschien niet opgelost kan worden, goede service bieden naar de klant, is het minste wat je zou verwachten, Iets waar ik zelf reeds voor hun te bellen, alle opties uitgeprobeerd heb. Zijn deze medewerkers wel ICT-ers of willen ze liever mensen afschepen. Vroeger een betere ervaring gehad. Ze hebben letterlijk schijt aan klanten. Of je nu wel of geen abonnement hebt. Kort houden en rotzooi praatjes verkopen aan klant. Dat zooitje daar ontslaan. Slecht voor de reputatie van het bedrijf. In mijn geval gaat het niet om mijn pc zodanig, dat werkt perfect, maar om op een site te komen lukt momenteel niet. Je zou toch mogen verwachten dat een dergelijk bedrijfje toch even de moeite neemt even mee te kijken, daar worden ze voor betaald, is hun enige job zou je zeggen, maar kennelijk is hun cultuur laksheid, en de problematiek aan derden te schuiven. Dan maar naar andere concurrenten overstappen, die wel hun werk met kennis en vooral plezier doen. Jullie zijn geen blijvertje op deze manier.
In verleden behulpzaam, nu dubbel afgescheept.
Ik heb al jaren goede ervaringen met de PC hulplijn.
Nu was mijn vraag of het aanmaken van een nieuw email-account geblokkeerd werd door de virusscanner (volgens het serverbedrijf) en hoe dat te verhelpen. Medewerker zei dat mijn virusscanner niet eens aanstond, dus dat kon het niet zijn. Wilde niet verder kijken waarom het dan niet lukte. Was ook niet bereid me behulpzaam te zijn hoe de virusscanner wel goed in te stellen. Ik voelde me dubbel afgescheept.
Printerhulp
Contact gehad, Euro 18,- verder zonder resultaat. 2x gemaild met verzoek tot terugbellen maar geen reactie. Snel verdiend!
Más información sobre otros tipos de reseñas.