jaren geleden abonnement opgezegd wegens slecht advies , hulp etc. ook uitgeschreven voor mail berichten. nog steeds krijg ik mail ( spam) en regelmatig boeken ze zomaar 15 euries van mijn rekening... Ver más
Had problemen met oude laptop Besim raadde mij aan, nieuw bij hun kopen, en via hulp op afstand werd alles van mijn oude overgezet naar de nieuwe, en wordt opgestuurd, hoe prettig voor een oud mens... Ver más
Sarp is behulpzaam bij het leggen van contact (terugbellen nadat een eerste poging niet lukte), bij het geven van uitleg over lidmaatschap (kosten, voordelen). Hij vraagt eerst waar de hulpvraag over... Ver más
Ik ben zeer goed geholpen door Sarp. Het was duidelijk te volgen wat ik eerst moest doen voordat de rest door jullie gedaan kon worden. De administrator account bleek beschadigd. 2 andere account... Ver más
Información sobre la empresa
Información proporcionada por diversas fuentes externas
PC Hulplijn is een Computer Helpdesk voor iedereen! Onze ICT Experts helpen dag in dag uit mensen met de meest uiteenlopende problemen op het gebied van Windows, MAC OSX, tablets en smartphones. Bel voor direct hulp of wordt lid en profiteer van een zeer aantrekkelijke prijs en kwaliteit verhouding!
Hardwareweg 7B, 3821BL, Amersfoort, Holanda
- 0900 555 55 33
- info@pchulplijn.nl
- pchulplijn.nl
No ha contestado las opiniones negativas
Gewoon oplichting
Voor 54 euro een strippenkaart gekocht, goed voor een uur support.
Eerste supportcall was dramatisch. Paar keer gedisconnect. Uiteindelijke advies na 5 minuten: dit virus kan niet verwijderd worden, windows 10 moet opnieuw geinstalleerd worden. Gelet op de specs van uw pc (i7/3.4 Ghz/24Gb RAM??) moet u een nieuwe pc aanschaffen en dat kan overigens bij ons (sure). Zelf 2 uur gegoogled en virus verwijderd.
Vervolgens probeer ik via mail er verscheidene keren achter te komen wat mijn saldo is op mijn strippenkaart, geen respons, geen updates niks, feitelijk is die 54 euro gewoon gejat.
Was een goede club. Nu gewoon een dievenbende.
Wij weten het ook niet is het antwoord na 25 minuten
Voorheen goed geholpen. Nu kreeg ik na ruim 20 minuten te horen dat ze het ook niet weten. Geld weg, geen oplossing
Product verkoop ipv probleemoplossend
Mijn pc was gecrasht nav een Windows update. Hulp op afstand zou eerst niet mogelijk zijn want ze wilde alleen hun eigen programma's gebruiken en niet quick assistent of teamviewer. Toen moest ik kwartier later terug bellen en naar bepaalde collega vragen. Zo gedaan, die schoorvoetend toch via quick assistent mee gekeken en binnen 1 minuut conclusie dat prossesor kapot was. Aangezien ik afhankelijk ben van mijn pc, ingegaan op een snel aanbod voor nieuwe pc binnen 48u thuis geïnstalleerd. Uiteraard niet goedkoop maar je moet wat.
Later diezelfde dag bleek softwarematig probleem wel door een ander bedrijf op afstand verholpen te kunnen worden en liep mijn pc weer als een zonnetje. Dus probleemanalyse was gericht op verkoop nieuwe hardware ipv mij helpen met actuele probleem!
Toch 2 sterren omdat ik mijn betaling na herroeping per mail (tel ineens 28min in de wacht?!) wel netjes binnen enkele dagen terug gestort kreeg.
Helaas niet meer okay...
In goed vertrouwen voor een tweede keer contact opgenomen met PC Hulplijn. Een kleine technische vraag met betrekking tot het aanmelden bij Microsoft. De medewerker kwam er niet uit en zou laten terugbellen door een collega. Vervolgens niets meer gehoord. Weer gebeld, opnieuw werd er beloofd dat er iemand terug zou bellen. Ook toen weer niet teruggebeld. Daarna nog een laatste keer geprobeerd om de hulp te krijgen waar wij voor betaald hadden. Het antwoord laat zich raden: een nieuwe terugbel belofte en daarna nooit meer iets gehoord. Jammer, PC Hulplijn was ooit een goede club. Werk aan de winkel!
PC gecrasht
Mijn PC crashte. Ik belde om 9u en 's middags om 15u stond Mika op de stoep. Binnen 90 minuten nieuwe SD-schijf, alle software weer werkend en alle data gespaard. Dat noem ik nog 'ns service! Meteen lid geworden.
Onterechte incasso's , lijkt op oplichting
sinds januari wordt eind van de maand door PC hulplijn soms 2 en zelfs soms 3 x het maandelijkse
abonnementsbedrag geincasseerd. Op 3 augustus, op hun verzoek, een overzicht gestuurd. Sindsdien niets meer vernomen. Heb hierover meermalen gebeld maar zonder resultaat. Heb dan ook per direct abonnement opgezegd en opdracht tot beëindiging van de incasso aan hen toegezonden. Ook al maanden geen factuur ontvangen. Niet in zee gaan met dit bedrijf.
Afspraken worden niet nagekomen
Ze komen keer op keer hun afspraken niet na. Ze hebben toegezegd mijn mail te beantwoorden, terug te bellen tot 4x toe enz. Ik heb al 3 weken problemen met mijn website die door Pchulplijn beheerd wordt. Dit kost mij duizenden euro's aan inkomensderving. Ze hebben hun zaken niet op orde.
Was ooit goed
Was ooit goed, helaas nu zeer slecht bedrijf, zo goed als telefonisch onbereikbaar, geldmeter begint te lopen zodra je in de wacht staat wat ik na een half uur echt opgeef. Op diverse schriftelijke klachten hierover nadat ik er via mijn telefoonrekening achter kwam wordt niet gereageerd.
Zeer slecht bedrijf komen hun afspraken niet na.
Zeer slecht bedrijf komen hun afspraken niet na complete oplichterij mensen die daar werken hebben geen verstand van het oplossen van problemen maar wel dik betalen niet lid worden.
In het verleden wel eens goed geholpen, maar nu drama
In het verleden wel eens goed geholpen. Maar in december een zeer slechte ervaring. Om alle problemen op te lossen werden mij 2 programma's verkocht en beloofden alle hulp bij installatie en uitleg etc. Na de betaling zei de medewerker/verkoper dat hij weg moest en iemand anders het zou overnemen en ik hoorde alleen tuuttuut. Diverse keren gebeld en wat hulp gekregen. Maar een vriend heeft voor mij outlookmail moeten herstellen, want NIETS werkte meer. En nog ben ik van alles kwijt en werkt alles veel trager dan voorheen. Het is een ramp. Ik heb gemaild maar antwoorden doen ze niet. Ik heb ook de nummers gebeld die ze hier bij trustpilot doorgeven, werkt ook niet. Dus dat hoeven jullie als reactie niet te plaatsen. Drama niet doen.
Geldklopperij
Teleurstellend bedrijf dit. Eerste keer gebeld, geen antwoord op mijn vraag omdat de persoon het niet wist. Adviseerde mij over een uur terug te bellen omdat er dan een collega zou zijn. Met mijn goede gedrag twee keer teruggebeld en na 2 min aan de lijn te hebben gehangen word de verbinding verbroken. Afzetters!!!

Respuesta de PC Hulplijn
De slogan 'no cure no pay' is een loze belofte
De slogan 'no cure no pay' is een loze belofte. Aangezien pchulplijn mijn probleem niet kon oplossen hebben zij mij doorverwezen naar Microsoft. Die hebben mij geholpen en de dankzij pchulplijn verdwenen adressenlijst herstelt. Toch een rekening gekregen van pchulplijn. Daarover 3 keer gemaild, maar reageren doen ze niet. Klantonvriendelijk bedrijf.
Op 8 januari gebeld met bedrijf en ze uitgelegd dat de Microsoft helpdesk 1,5 uur bezig is geweest om mijn computer na de 'hulp' van PC hulplijn weer up te date te krijgen. Ook is de verdwenen adressenlijst weer hersteld.
Ik heb PC hulplijn ook gezegd dat het onverteerbaar is dat ze niet op mails reageren. Er volgens excuses en een en ander zal intern besproken worden. Mijn geld krijg ik terug en ter compensatie ook nog een abonnement. Daarna tot vandaag (18 januari) niets meer van ze gehoord en ook geen geld retour gekregen. Niet alleen een bedrijf met loze beloftes dus, maar ook een onbetrouwbaar bedrijf derhalve. Voor aan Microsoft gerelateerde problemen bel ik voortaan (gratis) met Microsoft.
Na wéér een mail te hebben gestuurd op 20 januari gebeld door PCHulplijn. Excuses, er was iets fout gegaan met de overmaking. Het geld is inmiddels bij mij binnen. Ik hoop dat PCHulplijn nu even de bezem door hun organisatie gaat halen, want de afhandeling verdient niet de schoonheidsprijs.

aan het hulp-lijntje
kerstperiode zeer lange wachttijd, tien dagen flink in de rats.
uiteindelijk goed geholpen: update MS2019 en reset desktop.

Respuesta de PC Hulplijn
ONTEVREDEN over de facturering!
Ik ben tevreden over de hulp die geboden wordt, die is meestal effectief. Ik ben al jaren abonnee. Toch besluit ik een kritische review te schrijven omdat ik zeer ONTEVREDEN ben over de facturering. Ik heb nu reeds vele malen verzocht om de facturen die ik nodig heb voor mijn boekhouding, zonder resultaat. Ik loop nu al 3 maanden achter en ben daar erg ontevreden over, vooral omdat ik geen enkele reactie krijg. De bedragen worden natuurlijk wel elke maand 'netjes' van mijn bankrekening afgeschreven, dat wordt natuurlijk niet vergeten. Tijd voor verbetering, PC Hulplijn!
Beter is bijna onmogelijk .
Snel ,vriendelijk en een kant en klare oplossing .
Service met een hoofdletter.
Vreselijk!
Vreselijk!
Een dure hulplijn. allerlei beloftes, maar waarmaken, helaas niet.
Terug reageren? Daar hebben ze bij mij nog nooit van gehoord.
Niet bellen!

Respuesta de PC Hulplijn
3 uur zitten wachten op de mededeling…
3 uur zitten wachten op de mededeling dat het niet online opgelost kan worden. Na 2x uitgelegd te hebben wat het probleem is. Als dat direct gezegd werd was dat erg fijn geweest.

Respuesta de PC Hulplijn
Opgelost: no cure, no pay.
Inmiddels zijn we eruit gekomen. Ik betaal alleen voor de support voor het probleem dat ik had. Een goede oplossing, blijft wel natuurlijk vervelend dat ik er zo achteraan heb moeten zitten.

Ik ben net geholpen door Marlon Zonneveld
Ik ben net geholpen door Marlon Zonneveld helemaal top Alles opgelost dus ik ben blij. Ik was met iemand dik 1,5 uur bezig geweest en kregen het niet voor elkaar En hij had het zo voor elkaar helemaal top Kan het iedereen aanraden
Más información sobre otros tipos de reseñas.