Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 1 estrellas sobre 5

De tager ens penge! Havde bestilt en billet til Købehavn. Bussen kom aldrig De vender ikke retur på ens henvendelser. Hold jer væk fra det fupfirma. Onsdag den 30. april fik jeg kontakt med dem... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Bussen blev aflyst, da vi kun var 2 passagerer som havde købt billet. Men de bestilte og betalte for en togbillet, så min ferie kunne gennemføres. Det samme skete igen, da jeg skulle hjem igen. Den... Ver más

Información sobre la empresa

1. Empresa de autobuses y autocares
  2. Empresa de autobuses
  3. Servicio de taxis
  4. Servicio de transporte

Escrito por la empresa

Pendulfart er din rejsemakker når du skal på tværs af landet. Vores nye rute er Aarhus - Odense - København. Vi kører pendulfart mellem de danske byer, i behagelige busser. vi har både ekspres ruter og nogle med en hyggelig pause på fyn.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que solicite reseñas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

De tager ens penge!

De tager ens penge!

Onsdag den 30. april fik jeg kontakt med dem over Facebook, hvor de lovede at se på sagen. De er aldrig vendt tilbage.

30 de abril de 2025

Bussen kom aldrig!

Jeg havde købt billet fra Esbjerg til København. Bussen kom aldrig. Jeg endte med at rejse med DSB i stedet for. Der var ingen info på stationen om ruten. Når man ringer siger de at de har lukket, men at man kan ringe til det telefonnr der er på ens billet, hvis det er akut - men der er ikke noget telefonnr på billetten.

17 de abril de 2025

Suveræn kundeservice

Jeg var den eneste, der havde bestilt billet til en af deres afgange. De kontaktede mig derfor for at købe en togbillet til mig i stedet og spurgte, hvilket tog jeg kunne tænke mig. Jeg skriver meget sjældent en trust-pilot anmeldelse, men eftersom jeg synes, det var service helt i top, fortjener de at få de 5 stjerner herfra.

24 de marzo de 2025

Bussen blev aflyst

Det samme skete igen, da jeg skulle hjem igen. Den 21 februar. Fantastisk god service.
Har stadig til gode, at kører med. Men har altid foretrukket at tage bussen, da jeg syntes man sidder bedre, end toget. Og så til billigere penge. Håber at selskabet består.

14 de febrero de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fantastisk tur over landet med deres…

Fantastisk tur over landet med deres gratis mandags tilbud

I mandags kørte jeg med dem fra København til Århus, da ruten ikke var helt booket op kom der en mindre bus og hentet os, syntes er virkelig fedt de tænker på miljøaftryk og ikke køre en stor bus når ikke der er passager til det, super fedt!

Chaufføren Jørgen var så god og flink, har kun godt at sige om ham og selvskabet

Glæder mig til at køre med dem igen i fremtiden!

6 de enero de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg har ikke kørt med selskabet endnu

Jeg har ikke kørt med selskabet endnu, men mine spørgsmål til kundeservice blev besvaret venligt og høfligt.
Jeg ser frem til at tage på familiebesøg i København en weekend og køre gratis hjem om mandagen.

28 de diciembre de 2024

Super god service, -anbefales

Super god service! Jeg har lige fundet ud om denne transport, og benytter mig ikke af andet lengere. Flyet mit var forsinket og rak af den grund ikke den afgang jeg købte billett til, men fik nemt komme med den næste bus. Hyggelig og rar chauffør. Kan virkeligt anbefales videre.

23 de febrero de 2020

Nemt, hurtigt, billigt

Har benyttet kørselstjenesten adskillige gange og altid med succes. Super billig måde at komme fra Billund Lufthavn til Århus og omvendt. Har til aften, d. 27/1, haft en specielt god oplevelse med kørslen med en vældigt rar buschauffør og fornem, hurtig og billig transport!

27 de enero de 2020
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg løb tilfældigvis ind i en bus der…

Jeg løb tilfældigvis ind i en bus der holdte i Billund lufthavn og den var godt nok udsolgt, men chaufførren ringede rundt og ti minutter senere var jeg på vej til Aarhus. Vi indhentede bussen der var kørt en halv time tidligere og var i Aarhus på under en time! Skide go service og chaufføren var rigtig flink.

14 de diciembre de 2019

Hel kanon!

Kanon! Lækker bus med masser af plads til benene og gratis kaffe!

17 de marzo de 2019

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.

8 consejos para escribir buenas reseñas.