Jag har idag haft ett möte ang min pension med Tom Essberg. Har varit kund här i flera år, då jag känner att jag är ganska okunnig inom detta. Men har fått den bästa hjälpen och känner mej trygg med... Ver más
Jag har varit kund i många år och haft lyckan att få hjälp med rådgivning och placering på bästa sätt för att kunna få möjlighet med tidigare pensionering.Jag känner mig trygg med Tom Essberg som har... Ver más
Hade ett samtal med Per-Erik Gustafsson om en ändring i mitt avtal. Blev så härligt bemött och det blev ett personligt samtal om inte bara mitt ärende. Per-Erik gav förslag på månadsbetalning och hjäl... Ver más
Väldigt trevligt och givande rådgivningsmöte med Miranda Olsen. Har varit kund hos Advisor tidigare, som tagits över av Eterum, där jag nu fick en ordentlig genomgång av mitt framtida pensionsspa... Ver más
La empresa ha respondido
Escrito por la empresa
Pensionera är en effektiv marknadsplats där du som kund får ökad transparens, personlig rådgivning och möjligheten till att göra förändringar med syfte att förbättra din pension.
Vasagatan 16, 111 20, Stockholm, Suecia
- 0105517526
- info@pensionera.se
- pensionera.se
No consta que haya invitado a opinar recientemente
No ha contestado las opiniones negativas
Trevlig lugn o sansad o kunde förklara…
Trevlig lugn o sansad o kunde förklara så jag förstod!!

Skickar massutskick av e-mail
Skickar massutskick av e-mail. Logga inte in och bry dig inte om deras informations mail. Jag har aldrig varit kund hos de men ändå får mail. Ser man hemsidan och läser man på nättet så är det troligen en bluff företag som tar dyrt metalt för sina tjänster som du egentligen inte behöver.

Informativt
Rådgivning
Markus gav mig grundlig information och förklarade på ett enkelt sätt hur det fungerar. Är man inte kunnig inom området med fonder och dyl. Inget kändes påtvingat utan förklarade om man frågade och undrade. Vi samtalade minst tre gånger

Mycket bra rådgivning
Kunnig, pedagogisk och seriös rådgivare angående att spara i fonder till pensionen. Mycket nöjd!
Bra hjälp vid alla kontakter med eterum…
Bra hjälp vid alla kontakter med eterum speciellt nu senaste träffar jag haft med Tom som hjälpte mig med allt rörande pensionen. !
Mats Ove
Marcus Holmström tog upp alla viktiga…
Marcus Holmström tog upp de viktiga och relevanta punkter som berör min pension. Väldigt kunnig, noggrann och kompetent gällande pensionen och dess placering och utveckling.
Shahram Pourtorab
Anne Millebrand, Eterum, bara plus!
Anne Millebrand på Eterum gav informativ och saklig information om min pension, mina val och framtida möjligheter. Jag fick också en bättre uppfattning av hur hela pensionssystemet fungerar. Mycket trevligt samtal.
Mycket bra och trevlig möte förklarade…
Mycket bra och trevlig möte förklarade bra och frågade om jag förstod.
Lugn och behaglig rådgivare
Lugn och behaglig rådgivare, förklarade och frågade några gånger om jag förstod. Tålmodig då mitt internet spökade och han fick vänta. Marcus gav tips på vad jag skulle tänka på. Kände mig trygg.
Fantastiskt & proffesionellt
Fantastiskt & proffesionellt. Jag är nöjd. Marcus Holmström är mkt kunnig och informativ.
Tack Philip Snell!
Tack Philip Snell för ett trevligt och hjälpsamt bemötande!
En mycket duktig tjej
En mycket duktig tjej, med gott tålamod då jag är kass på både dator och fonder, fick en mycket god hjälp med att förstå vad det handlar om, ser fram emot att få prata med henne igen om ett år. Tummen upp för henne Ann
Anne Millebrand var superbra och…
Anne Millebrand var superbra och proffsig och hade ett stort tålamod
Trevligt bemötande och proffsig…
Trevligt bemötande och proffsig service. Tack Philip

Respuesta de Pensionera
Suveränt bra service av Christian…
Suveränt bra service av Christian Petterson. Med vänlighet, proffsighet och stort tålamod svarade han på alla mina frågor och hjälpte mig även med sådant jag inte ens visste att jag behövde hjälp med

Lurendrejeri!!
De får en stjärna för att jag var tvungen att ge dem en för att kunna göra en recension.
Eterum är ett riktigt lurendrejeriföretag som jag vill varna alla för.
I december fick jag en faktura från dem och då har de höjt avgiften ganska ordentligt utan någon information.
När jag går in på mina sidor så finns det varken saldo eller annan information på mitt konto varpå jag skickar en uppsägning till dem. Uppsägningen får jag ingen bekräftelse på, dumt av mig för jag skulle legat på dem. Jag får en påminnelse från dem på årsavgiften för under januari 2024 varpå jag skickar en ny uppsägning till dem som de bekräftar per sms och senare per mejl.
Då kan man ju tro att allt är klart men icke, nu har jag precis fått ett inkassokrav på avgiften gällande 2024 trots att jag inte längre har ett konto hos dem.
Jag kontaktar dem direkt och pratar med kundtjänst som vägrar dra tillbaka inkassokravet trots att jag inte längre är kund hos dem.
Jag har nu varit i kontakt med inkassobolaget och skickat printscreenar på deras bekräftelse per sms och mejl samt printscreen att jag inte längre har tillgång till deras tjänst, samt bestridit deras krav.

Respuesta de Pensionera
Ett väldigt bra bemötande med mycket…
Ett väldigt bra bemötande med mycket bra kunskap