Jag har idag haft ett möte ang min pension med Tom Essberg. Har varit kund här i flera år, då jag känner att jag är ganska okunnig inom detta. Men har fått den bästa hjälpen och känner mej trygg med... Ver más
Jag har varit kund i många år och haft lyckan att få hjälp med rådgivning och placering på bästa sätt för att kunna få möjlighet med tidigare pensionering.Jag känner mig trygg med Tom Essberg som har... Ver más
Hade ett samtal med Per-Erik Gustafsson om en ändring i mitt avtal. Blev så härligt bemött och det blev ett personligt samtal om inte bara mitt ärende. Per-Erik gav förslag på månadsbetalning och hjäl... Ver más
Väldigt trevligt och givande rådgivningsmöte med Miranda Olsen. Har varit kund hos Advisor tidigare, som tagits över av Eterum, där jag nu fick en ordentlig genomgång av mitt framtida pensionsspa... Ver más
La empresa ha respondido
Escrito por la empresa
Pensionera är en effektiv marknadsplats där du som kund får ökad transparens, personlig rådgivning och möjligheten till att göra förändringar med syfte att förbättra din pension.
Vasagatan 16, 111 20, Stockholm, Suecia
- 0105517526
- info@pensionera.se
- pensionera.se
No consta que haya invitado a opinar recientemente
No ha contestado las opiniones negativas
Tack Miranda för en tydlig o bra…
Tack Miranda för en tydlig o bra genomgång idag 👍👌
Otroligt nöjd!
Otroligt nöjd!
Bra samtal för mig som är ganska ointresserad i ämnet!
Anne som lotsade mig framåt mycket bra på alla sätt, lugn och påläst
Trevligt bemötande och tydlig…
Trevligt bemötande och tydlig information. Professionell i sitt utförande
Tom som ringde mig va väldigt…
Tom som ringde mig va väldigt Lättsam,bra på att förklara i lugn takt så man fattade vad som menades/sas.
Väldigt tacksam för att jag fick just honom som förklarade de hela

Intressant
Var ett trevligt samtal där jag fick mer inflytelserika råd och mer förståelse för hur man kan spara
Trevlig Jonatan som svarade på min…
Trevlig Jonatan som svarade på min fråga samt tog min makes fråga i samma samtal. Fick även rådgivning hur jag skulle göra och svar som var bäst för mig, inte Eterum
Trygghet
Ni verkar proffsiga det känns skönt att ni tar hand om min pension.

Tack duktiga Miranda Olsen
Kände att jag var i trygga händer! Har faktiskt inte alls mycket koll på hur detta med pension funkar så det kändes lugnande att kunna lämpa över detta till en proffsig och tålmodig tjej, så, hjärtligt tack Miranda Olsen!
Rådgivaren var tydlig och tålmodig
Rådgivaren var tydlig och tålmodig. Det var lättförståeligt.
Tom Essberg är tydlig till hjälp.
Tom Essberg gav bra och relevant information.
Bra pensionsrådgivning..
Tom Essberg tar sig tid och förklarar på ett lugnt och bra sätt så att man förstår. Stort TACK till honom.
/Mona Dufmats Nordin

Info om pension
Mycket nöjd med info som jag fick då jag inte kunde något innan.

Respuesta de Pensionera
Det var hell hetten med samtalet…
Det var hell hetten med samtalet christer
Bra och professionell genomgång av min…
Bra och professionell genomgång av min framtida pension med Marcus.
Fantastiskt tjej att förklarar så att…
Fantastiskt tjej att förklarar så att man förstår och ett superbra bemötande
Tack för hjälpen Anne Millebrant
Är nöjd med samtalet
Är nöjd med samtalet. Lätt att prata med henne, hon kan det hon säger.
Tack Jens!
Tack Jens för din hjälp och genomgången idag! Har lite bättre koll nu men skönt att få hjälp med detta!

Kunnig
Anne var lättsam att prata med, tålmodig och kunnig i guidning vid fondpensionssparande.
Fantastisk rådgivare, Anne Nilsson
Så skönt att kunna ställa vilka dumma frågor som helst och få ett lättförståeligt svar, gick igenom min pensionssituation på ett begripligt sätt.
Jag har haft deras hjälp i några år, är väldigt nöjd med hjälpen jag fått av Anne Nilsson

Respuesta de Pensionera
Mycket bra samtal verkar vara påläst…
Mycket bra samtal verkar vara påläst och väldigt hjälpsam och svarar på frågor och funderingar jag har. Miranda Olsén är en mycket trevlig och hjälpsam person (bäst)