Jag har idag haft ett möte ang min pension med Tom Essberg. Har varit kund här i flera år, då jag känner att jag är ganska okunnig inom detta. Men har fått den bästa hjälpen och känner mej trygg med... Ver más
Jag har varit kund i många år och haft lyckan att få hjälp med rådgivning och placering på bästa sätt för att kunna få möjlighet med tidigare pensionering.Jag känner mig trygg med Tom Essberg som har... Ver más
Hade ett samtal med Per-Erik Gustafsson om en ändring i mitt avtal. Blev så härligt bemött och det blev ett personligt samtal om inte bara mitt ärende. Per-Erik gav förslag på månadsbetalning och hjäl... Ver más
Väldigt trevligt och givande rådgivningsmöte med Miranda Olsen. Har varit kund hos Advisor tidigare, som tagits över av Eterum, där jag nu fick en ordentlig genomgång av mitt framtida pensionsspa... Ver más
La empresa ha respondido
Escrito por la empresa
Pensionera är en effektiv marknadsplats där du som kund får ökad transparens, personlig rådgivning och möjligheten till att göra förändringar med syfte att förbättra din pension.
Vasagatan 16, 111 20, Stockholm, Suecia
- 0105517526
- info@pensionera.se
- pensionera.se
No consta que haya invitado a opinar recientemente
No ha contestado las opiniones negativas
Känner mig mycket trygg med Markus…
Känner mig mycket trygg med Markus Holmström. Han förklarar sakligt och på ett sätt som gör att man lätt kan förstå vad det handlar om.
Värdefull hjälp kring pensionsuttag
Fick värdefull hjälp av Christoffer Jerneaus att planera för min kommande pension, inte minst hur man kan resonera kring olika möjligheter till pensionsuttaget.

Mycket trevlig och hjälpsam
Mycket trevlig och hjälpsam. Inga frågor var ”dumma” Förklarade bra.

Ett mycket bra möte med Anne Nilsson
Ett mycket bra möte med Anne Nilsson, som gav klara svar på de frågor jag hade och som också gjorde en gedigen genomgång av min pensionssituation. Kändes tryggt.

Respuesta de Pensionera
Väldigt trevligt och givande…
Väldigt trevligt och givande rådgivningsmöte med Miranda Olsen.
Har varit kund hos Advisor tidigare, som tagits över av Eterum, där jag nu fick en ordentlig genomgång av mitt framtida pensionssparande. Tydlig information och även användbara råd. Miranda gav ett proffsigt bemötande och förståelig information. Ser fram emot samarbetet och nästa samtal 2024.
Tack Miranda & Eterum

Handläggningen av ärendet
Professionellt bemötande och noga genomgång.
Jag fick en ordentlig genomgång på ett professionellt sätt av Miranda Olsen. Hon gick igenom mina val som jag hade och gav förslag på hur jag kan förvalta mina pensionsval för att förhoppningsvis ge högre avkastning den dagen jag får gå i pension.

Respuesta de Pensionera
Trevligt och proffsigt bemötande.
Min rådgivare Marcus Holmström
Min rådgivare Marcus Holmström
Accepterar att vi med NPF-DIAGNOSER finns och att vi har kan ha problem med kommunikation med andra människor. Så att han kontrollfrågade och kontrollerade vad jag uppfattat ger jag ett stort beröm över.

…Personligt och tryggt
Min rådgivare Anne Nilsson gav ett professionellt intryck och trygghet.
Förklarade det jag inte förstod och jag ser framemot fortsatt samarbete och såklart får valuta för pengarna och att min investeringar växer snabbt.
Mycket bra genomgång tillsammans med…
Mycket bra genomgång tillsammans med Marcus Holmström som gav ett proffsigt intryck och informerade på ett förståeligt sätt. Känner mig trygg med de ändringar som gjordes vid samtalet.

Respuesta de Pensionera
Mycket bra genomgång tillsammans med…
Mycket bra genomgång tillsammans med Anne Nilsson som gav ett proffsigt intryck och informerade på ett förståeligt sätt. Känner mig trygg med de ändringar som gjordes vid samtalet.

Respuesta de Pensionera
Jätte bra inget att klaga på
Jätte bra inget att klaga på. Anne Nilsson visst vad hon pratade om.
Trevligt att få hjälp med dessa…
Trevligt att få hjälp med dessa sakfrågor som man inte fattar sig på till 100%. Nu vet jag hur min pension kommer att se ut i framtiden.
Mycket bra bemötande av Anne Nilsson.
Trevlig kille
Trevlig kille! Informativ och duktig på att förklara!
Anne Nilsson
Anne Nilsson, som jag hade som rådgivare, var väldigt saklig och svarande vänligt på de frågor som jag hade. Det enda som jag kan tänka mig som ett minus (kanske ett minus) är att man som kund inte alltid förstår och det blir lite som en chansning med pensionen. Jag som kund kan ju bara hoppas på att det ni gör för min pension är det bästa, även om jag kan ändra på saker om jag vill. Jag kan tycka det är positivt att jag kan gå in och se hur det gått med min pension, eller i alla falls så tror jag att jag kan göra det. Eftersom jag tycker att jag svävar i det okända när det gäller pensionen så försöker jag ha ett eget sparande som jag vet att jag kan ha lite koll på. Men i övrigt så var Anne Nilsson en väldigt bra rådgivare, så jag är nöjd med henne.
Jag fick mycket bra information.
Jag fick mycket bra information av Christian som förklarade på ett pedagogiskt sätt som var lätt att förstå. Mycket tillmötesgående och trevligt bemötande. Tack!
Bra och tydlig information.
Tack Anne Nilsson för ett trevligt och…
Tack Anne Nilsson för ett trevligt och givande samtal.