Ich habe Kleidung von Peppercorn bei Aboutyou über den Partnerversand bestellt. Einen Teil davon habe ich behalten, den Rest habe ich retourniert. Peppercorn meint jetzt aber, sie hätten nur einen... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Jeg har før købt produkter fra peppercorn (via en partner), men kunne ikke finde den skjorte jeg søgte. Jeg ringede til Peppercorn, som var supersøde og tog sig tid til at finde skjorten. Jeg best... Ver más
I can't believe how bad their customer service is. I bought a shirt and ten minutes later I cancelled the order via my confirmation email, having realised I got the wrong one, which is... Ver más
Información sobre la empresa
Sobre PEPPERCORN
Escrito por la empresa
Información de contacto
Nygade 111, 7430, Ikast, Dinamarca
- +45 28354031
- customerservice@peppercorn.dk
- peppercorn.dk
No consta que haya invitado a opinar recientemente
No ha contestado las opiniones negativas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Betrug?
Peppercorn meint jetzt aber, sie hätten nur einen Teil der retournierten Ware erhalten, obwohl alles in einem Päckchen zurückgeschickt wurde. Das kommt mir ziemlich komisch vor.
Jetzt habe ich Stress, weil ich mich darum kümmern muss, dass das richtiggestellt wird.
Kann ich also absolut nicht empfehlen.
Klar anbefaling
Flotte styles der er lige min smag & ikke mindst lækker kvalitet. Kundeservice i top & svarer tilbage super hurtig!!! Kan kun anbefale Peppercorn<3
Super fin service
Super fin service. Hurtig levering og flot udvalg ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Snabbt och enkelt och trevligt bemötande
Very nice and easy shop online.
Very nice and easy shop online.
We will order more in the future.
Havde bestilt tre kjoler
Havde bestilt tre kjoler, som blev hurtigt leveret. At jeg ikke brød mig om de to af kjolerne gør ikke at jeg er mindre tilfreds med kunde oplevelsen, men jeg glæder mig over at jeg kan sende omkostnings frit retur.
Jeg er vild glad for mine nye kjoler
Jeg er vild glad for mine nye kjoler, som bare passer
Fine varer og super hurtig levering
Alt var som det skulle være.
Hurtig levering og som altid lækre…
Hurtig levering og som altid lækre kjoler til fornuftige pris. Giver min bedste anbefaling.
sehr schöner Rock
Meine erste Bestellung bei PFEFFERKORN.
Gewählt habe ich einen Rock, der von der Verarbeitung
sehr gut ist. Der Rock lässt sich sehr gut tragen auch für das Büro gut geeignet.
Meget tilfreds
Meget tilfreds.
Hurtig levering og tøjet passer forhold til angivet størrelser.
Tilfreds med min vare
Hurtig levering og god hjælp via mail
Hurtig levering og god hjælp via mail. Nem returnering og også hurtigt, at få pengene tilbage for returneringen. Dejligt tøj! Det er jeg glad for. Noget tøj er stort i str mens andet er småt. En str. vejledning ville være en forbedring, man kunne arbejde med!
God service når man ringer og skal have…
God service når man ringer og skal have svar på noget. Varen man køber kommer hurtigt GOD SERVICE
La experiencia Trustpilot