La empresa ha respondido
Ze hadden per ongeluk de verkeerde ketting opgestuurd maar dit is super netjes opgelost. Nu heb ik de goede en hij is echt zoooo mooi! Hele vriendelijke mensen en goede service.
La empresa ha respondido
Hi, I’m Marlies - founder of Pepper Luxury Vintage. Born and raised in the Netherlands, I’ve been fascinated by luxury pieces for as long as I can remember. Every item carries a story - whether it’s a treasured legacy or a reward for hard work. That magic is what drives me. With new prices of designer pieces increasing, quality declining, and fashion being one of the most polluting industries in the world, I believe in the power of vintage more than ever. Every item deserves a second life, and I’m proud to give them a new chapter. My journey started as Bobbie Luxury Vintage, but evolution is part of the story. Pepper is the next step - bolder, sharper, and ready for the future. Thank you for being part of this transformation. I hope you love your piece as much as I do. If you have any questions, feel free to reach out - I’d love to help! Love, Marlies X
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 48 horas
Fijne ervaring met de klantenservice. Na bestellen snel een email, je voelt je als klant echt gezien. De levering was ook heel snel (ondanks gedoe aan de kant van Post.nl) Na melding hiervan aan de klantenservice is dit ook snel en serieus opgepakt. Dat geeft vertrouwen om er nogmaals te shoppen 🙂

Respuesta de Pepper Luxury Vintage
Fijn contact via instagram DM, snelle verzending en hele goede kwaliteit! Ben ontzettend blij met de twee kettinkjes :)

Respuesta de Pepper Luxury Vintage
Zo ontzettend blij mee, super mooi en veilig ingepakt en snel binnen gekregen!🥰

Respuesta de Pepper Luxury Vintage
Mijn ervaring is zeer positief! Na het plaatsten van de bestelling kreeg ik een persoonlijk berichtje, zo leuk! Als je zelf een bericht stuurt wordt er ook altijd op gereageerd. De bestelling werd aangetekend verstuurd waardoor het de volgende dag al binnen was, perfecte timing want het was een verjaardagscadeau! Super service en prachtige sieraden!

Respuesta de Pepper Luxury Vintage
Volgende dag geleverd en snelle reactie op mijn vraag via de klantenservice :). Daarnaast heel erg blij met mijn aankoop!

Respuesta de Pepper Luxury Vintage
Heeelll erg tevreden!! Ik heb een paar maanden geleden een Chanel ketting besteld en hij was super snel binnen. Ze reageren heel snel als je vragen hebt en zijn heel vriendelijk! Gelijk nog een ketting besteld☺️

Respuesta de Pepper Luxury Vintage
Aanvankelijk de verkeerde strap (accessoire) ontvangen, maar is keurig opgepakt. Behulpzame helpdesk die een gratis retourlabel stuurde en snel de juiste strap toestuurde. En heel blij met de strap, mooie matialen! Love it

Prachtige tas ontvangen! Snelle levering🩷🥰

Respuesta de Pepper Luxury Vintage
Ik ben heel tevreden over mijn bestelling! Ik zou er zeker nog een keertje bestellen ☺️

Respuesta de Pepper Luxury Vintage
Snelle verzending en heel erg blij met m’n aankoop! Tas was netjes en zorgvuldig verpakt. Enorm tevreden met mijn nieuwe tas. Ik ga hier zeker vaker bestellen!

Respuesta de Pepper Luxury Vintage
Heel er blij met mijn nieuwe tas, ziet er nog als nieuw uit! Ga binnenkort zeker weer bestellen

Respuesta de Pepper Luxury Vintage
Super mooie Vintage Louis Vuitton tas hier gekocht! Werd snel geleverd en was in perfecte staat. Erg blij mee :))

Respuesta de Pepper Luxury Vintage
Het was kwalitatief een goed product en een snelle levering.

Respuesta de Pepper Luxury Vintage
Erg blij mee, snelle verzending, zorgvuldig verpakt en heel blij met m’n tas! 😍

Respuesta de Pepper Luxury Vintage
Zo blij met mijn nieuwe aanwinst!🥰 Snel ontvangen en superleuk verpakt!🎁

Respuesta de Pepper Luxury Vintage
Mega blij met mijn chanel tas! Ziet er heel goed uit en snelle levering 😍

Respuesta de Pepper Luxury Vintage
Ik heb een chanel ketting gekocht en ben er zo mega blij mee! Echt super mooie kwaliteit en snelle levering. Iedereen aan te raden!!

Respuesta de Pepper Luxury Vintage
Laatst heb ik mijn eerste tas bij Pepper Luxury Vintage gekocht en deze kwam de volgende dag aan. De status van de tas vond ik geweldig precies zoals op de foto's. Mega blij met mijn aankoop!!!!

Respuesta de Pepper Luxury Vintage
Leuke webshop met fijne service. Prachtige tas ontvangen!

Respuesta de Pepper Luxury Vintage
Más información sobre otros tipos de reseñas.