Ik heb nu al meerdere tassen gekocht bij Pepper Luxury Vintage en ben superblij met de tassen! Hele mooie kwaliteit, goede beschrijving, ook exacte omschrijving en fotos’s met bijvoorbeeld gebruiksspo... Ver más
La empresa ha respondido
Enorm lieve eigenaresse , mooie designer spullen. Ik ben onwijs tevreden over mijn Louis Vuitton aankoop. Ik raad deze website zeker aan!!! Dit zal vast niet de laatste keer zijn dat ik hier bestel... Ver más
Mooie tassen, sieraden enz Na bestelling een onwijs leuke mail gekregen van Marlies. Bestelling de volgende dag al in huis. Precies zoals op de foto, erg blij met m’n collier Zal zeker vaker kope... Ver más
La empresa ha respondido
In een woord, geweldig! Afgelopen keer een ketting besteld met een Chanel bedel. De ketting werd de volgende dag verzonden en dag erna was die al bezorgd ! Heel mooi en goed stevig ingepakt. He... Ver más
La empresa ha respondido
Hi, I’m Marlies - founder of Pepper Luxury Vintage. Born and raised in the Netherlands, I’ve been fascinated by luxury pieces for as long as I can remember. Every item carries a story - whether it’s a treasured legacy or a reward for hard work. That magic is what drives me. With new prices of designer pieces increasing, quality declining, and fashion being one of the most polluting industries in the world, I believe in the power of vintage more than ever. Every item deserves a second life, and I’m proud to give them a new chapter. My journey started as Bobbie Luxury Vintage, but evolution is part of the story. Pepper is the next step - bolder, sharper, and ready for the future. Thank you for being part of this transformation. I hope you love your piece as much as I do. If you have any questions, feel free to reach out - I’d love to help! Love, Marlies X
Invita a los clientes a opinar
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 48 horas
Mooie producten, snelle levering, leuke verpakking, fijne goodies, lieve mailtjes bij je bestelling.

Respuesta de Pepper Luxury Vintage
Mooie website met prachtige artikelen. Ik ben blij met mijn aankoop.

Respuesta de Pepper Luxury Vintage
Ongelofelijk blij met mijn tas! Snel verzonden, zorgvuldig ingepakt, leuke goodies toegevoegd aan de bestelling en voorzien van een bedankkaartje: kortom, echt een cadeautje om te ontvangen! Dit was zeker niet mijn laatste aankoop.

Respuesta de Pepper Luxury Vintage
Heb mijn tas snel binnengekregen. Ben er erg blij mee! Ziet er precies zo uit als op de foto’s.

Respuesta de Pepper Luxury Vintage
Die Kommunikation vor dem Kauf war wirklich hervorragend – sehr freundlich und schnelle Antworten. Auch der Versand in die USA war beeindruckend schnell, was ich sehr geschätzt habe. Die Tasche an sich entsprach optisch der Beschreibung und war gut erhalten.
Allerdings hatte die Tasche beim Auspacken einen extrem starken, modrigen Geruch – wie aus einem alten Keller. Das war sehr unangenehm und in der Produktbeschreibung leider nicht erwähnt. Gerade bei Vintage-Artikeln ist so etwas ein wichtiger Hinweis, den man als Käufer unbedingt wissen sollte.
Ich habe daraufhin per E-Mail höflich auf das Problem hingewiesen, jedoch leider keine Antwort mehr erhalten. Das war enttäuschend, da der Service vorher so gut war.
Fazit: Ich hatte mir mehr Transparenz in der Beschreibung und eine bessere Nachbetreuung gewünscht. Beim Onlinekauf von Vintage-Stücken ist Vertrauen entscheidend – diesmal war die Erfahrung für mich leider nicht durchweg positiv.

Respuesta de Pepper Luxury Vintage
Voor het eerst besteld op deze site. Super blij en tevreden met de goede service. Contact was fijn en snel. Snel en goed verzonden met leuke extraatjes. Heel erg bedankt voor de fijne service en vooral voor de mooie tas 🩷

Respuesta de Pepper Luxury Vintage
Super snel verzonden en prachtige items!!

Respuesta de Pepper Luxury Vintage
Ik wil jullie bedanken voor de super goeie service. Jullie hebben telkens zoon mooi aanbod van tassen/ portemonnee’s. Jullie mogen oprecht trots zijn op de brand PEPPER die jullie opgebouwd hebben.
Jullie socials zijn ook echt amazing van jullie tiktok acount & Instagram, tot jullie mega overzichtelijke website.
Ik heb nu al enkele parels van bij jullie gekocht en zal dit zeker blijven doen!
Nog eens dankjewel om mij uit te kiezen voor de LV NOÉ GM WANT OMG DIT WAS /IS MIJN DROOMTAS VOOR WERK SO YOU GUYS MADE MY DAY🥹
& KEEP DOING WHAT YOU DOING CAUSE IT’S AMAZING🫶🏻
Liefs Lara

Respuesta de Pepper Luxury Vintage
Snelle respons op vragen en snelle levering wat wens je nog meer.

Respuesta de Pepper Luxury Vintage
Laatst voor de tweede keer bij Pepper Luxury Vintage besteld. Net zoals de vorige keer super tevreden met mijn bestelling, is telkens tip top in orde en Marlies en haar team zijn zo ongelooflijk thoughtful. Ze hadden me zelfs een mailtje gestuurd om me te bedanken voor mijn tweede bestelling, want ze herkenden mijn naam. Zo ongelooflijk lief! Dus voor prachtige, kwalitatieve producten en een fantastische service moet je zeker hier zijn!

Respuesta de Pepper Luxury Vintage
Pepper Luxury Vintage hou ik een tijdje in de gaten. Op een gegeven moment zag ik in hun webshop een heel mooie Gucci vintage tas. Hij leek gloednieuw, ook al is ie vintage. Sinds ik deze tas heb aangeschaft gebruik ik hem elke dag. Bij Pepper Luxury Vintage ben je op het goede adres als je op zoek bent naar een leuk vintage tas. Op hun social media kun je checken wat voor tassen ze hebben en zij leveren kwaliteit.

Respuesta de Pepper Luxury Vintage
Snelle verzending en zorgvuldig ingepakt!!

Respuesta de Pepper Luxury Vintage
Ik heb zondag een Christian Dior travel bag gekocht in Bordeaux rode kleur en deze kwam dinsdag al binnen, erg snel dus! Verder heb ik goed contact gehad met PepperLuxuryVintage en krijg ik altijd een reactie. De tas was verpakt in een dust bag waardoor hij goed beschermd was en ik hem makkelijk en veilig kan opbergen. Ook zaten er in het pakketje stickers, een Keychain en een kaartje wat het erg leuk maakt, hierdoor is ook te zien dat er veel aandacht aan wordt besteed! De foto’s komen overeen met de echte tas. Al met al zeker aan te raden!!

Respuesta de Pepper Luxury Vintage
Snelle levering en een prachtige Gucci tas ontvangen. Nog helemaal als nieuw en precies zoals op de foto’s en beschreven stond. Echt een aanrader als je op zoekt bent naar een mooie betaalbare vintage designer tas

Respuesta de Pepper Luxury Vintage
Fijn om persoonlijke response te krijgen bij de aankoop van mijn 1e designer tas. Snelle en zeer nette levering.

Respuesta de Pepper Luxury Vintage
Al een tijd op zoek naar een lv luggage tag pre owned voor mijn lv tas en voor een redelijke prijs, ik ben zooo blij met mijn aankoop bij pepper echt in geweldige staat en met hotstamp. Echt een aanrader!

Respuesta de Pepper Luxury Vintage
Ik heb een Chanel tote bag besteld en deze kwam netjes verpakt binnen met een leuke sleutelhanger en stickers.
Ik mistte een hanger aan de tas dus had een mail gestuurd naar de klantenservice, zij reageerde de volgende werkdag al met een duidelijk antwoord.
De enige verzendoptie die je kunt kiezen is een verzekerde verzending waardoor het eindbedrag 10 euro duurder wordt.
Tas is van perfecte kwaliteit en zou graag weer willen bestellen bij Pepper.

Respuesta de Pepper Luxury Vintage
Super goeie aanvaring😍 Als ik vragen had over een tas altijd bereid om te antwoorden en te helpen!

Respuesta de Pepper Luxury Vintage
Mijn eerste vintage designer tas hier besteld, en ik ben er zo blij mee! De tas was in super goede staat, snelle levering en leuke goodies bij mijn aankoop gekregen! Als ik ooit weer een nieuwe vintage designer tas wil kopen, dan doe ik het zeker bij Pepper!

Respuesta de Pepper Luxury Vintage
Más información sobre otros tipos de reseñas.