Geweldig assortiment, zeer vriendelijk en deskundig geholpen. Lieke voelde goed aan wat de wensen waren en uit weer een andere stapel toverde ze precies het goede eruit. Als met al: top
La empresa ha respondido
De kennis van de tapijten is groot evenals de hoeveelheid aanwezige tapijten. Je krijgt de gelenheid om zelf rond te lopen. Tussendoor komt de dame even informeren of je hulp nodig hebt. Er zijn aller... Ver más
La empresa ha respondido
Hallo Perez, Wij zijn ontzettend blij dat we bij jullie geslaagd zijn voor een vloerkleed in onze woonkamer. Wij waren gebonden aan bepaalde zaken maar door jullie hulp en deskundig advies is he... Ver más
La empresa ha respondido
Prettig geholpen,goed geadviseerd en namen volop de tijd om tot onze keuze te komen uit een geweldige collectie aan kleden.(zonder ook maar een moment opdringerig te worden) De chauffeur heeft... Ver más
La empresa ha respondido
Wij verkopen al ruim 100 jaar vloerkleden/tapijten van allerlei formaten en stijlen (modern tot klassiek en alles ertussen). De keuze is reuze: als u het juiste tapijt bij ons niet vindt dan vindt u het nergens. Wij hebben ruim 40.000 tapijten op voorraad die direct leverbaar zijn. Deskundig en vriendelijk advies en service staan bij ons hoog in het vaandel.
Holanda
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Super goed advies, vriendelijk en behulpzaam.
Zeker een aanrader.
Hebben al twee kleden gekocht.

Respuesta de Perez Vloerkleden Tilburg
In plaats van een heel verhaal te schrijven, zeg ik: ga erheen, overtuig jezelf, en ga blij naar huis met het tapijt wat jij mooi vindt!

Respuesta de Perez Vloerkleden Tilburg
Een tip van vrienden gehad om in Tilburg de winkel van Perez te bezoeken. We dachten even snel een tapijt te kopen. Maar wat een grote keuze is er in allerlei soorten en maten. Wij zijn zeer deskundig geholpen door Lieke, zij heeft ons goed geadviseerd. Het tapijt konden we direct meenemen en we zijn er erg blij mee .. een aanwinst voor het interieur!

Respuesta de Perez Vloerkleden Tilburg
Wij genieten vanaf het begin van het geleverde tapijt, wat wij mochten afnemen bij Perez.
Geen minuut spijt van onze aankoop.
Zijn geld meer dan waard.

Respuesta de Perez Vloerkleden Tilburg
Más información sobre otros tipos de reseñas.