1. Proveedor de cosméticos y perfumes
  2. Tienda de cosméticos
  3. Tienda de salud y belleza
  4. Perfumería

Escrito por la empresa

Vi på Perfundo.se erbjuder våra kunder de bästa parfymerna till de mest rimliga priserna på marknaden. Med fokus på kundservice, som är en viktig del av vår verksamhet.

3,9

2 estrellas
1 estrella

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Den kom utan låda

Den kom utan låda i posten

29 de enero de 2025

Respuesta de Perfundo

Vi beklagar situationen, men vi vill förtydliga att vi aldrig skickar paket direkt till Posten. Alla våra försändelser skickas alltid till ett DHL-ombud.

DHL kräver att alla paket är väl förpackade och att fraktetiketten sitter på försändelsen. När vi spårade ditt paket såg vi att det har levererats till ett DHL-ombud. För att hämta ut paketet behöver personalen kontrollera din legitimation och identifiera din beställning via fraktetiketten.

Därför är det tyvärr inte möjligt att ditt paket hamnat hos Posten.

Vi ber dig vänligen kontakta oss om du behöver ytterligare hjälp, så ser vi vad vi kan göra för dig. Utifrån vår spårning ser vi dock inget som tyder på att det du beskriver har inträffat.

Tack för din förståelse!

Valorada con 1 estrellas sobre 5

DHL förlorad min parfum

Jag fick inte min parfum en , dhl måste hittas min Parfym annars de måste betala pengar tillbaka , jag ringde till de och de hittar inte min post de letar efter , jag varit 3 gånger hos Ica de hittar inte min post heller

12 de noviembre de 2024

Respuesta de Perfundo

Vi beklagar verkligen att du upplevde problem med din leverans. Vi förstår att det är frustrerande när saker inte går som de ska.

Vi har kontaktat dig och löst problemet, och vi är glada att det nu är löst. Vi vill gärna be dig att uppdatera din recension om du känner att den inte längre återspeglar din upplevelse.

Tack för din förståelse!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Det var bra och snabb leverans,fast…

Det var bra och snabb leverans,fast varor tar slut oväntat snabbt

5 de agosto de 2024

Respuesta de Perfundo

Tack för ditt omdöme om oss, vi uppskattar det verkligen. Just nu har vi högt tryck och vissa varor tar slut snabbt, men vi håller på att fylla på lagret igen snabbare.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Snabb leverans.

29 de mayo de 2024

Hej Mator,

Tack för din recension, om det är något du tycker vi kan förbättra för att nå 5 stjärnor eller om du har någon fundering får du gärna kontakta oss så tar vi det vidare:
perfundo.se@hotmail.com

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Alldeles för stark

Alldeles för stark

28 de febrero de 2024

Hej Eje,

Tack för ditt omdöme, om det är något du tycker vi kan förbättra eller om du har någon fundering får du gärna kontakta oss så tar vi det vidare:
perfundo.se@hotmail.com

Bra pris, fraktfritt

Bra pris på bra, intressanta produkter. Spännande cloner med fin doft och dessutom frakritt vid en viss summa typ 2 parfymer.

Enormt fina dofter 10/10 och snabb leverans.

29 de enero de 2024

Bäst!

Hej! Jag vill uttrycka min tacksamhet till företaget för den snabba leveransen av mina varor och de trevliga dofterna som följde med mitt köp. Tack så mycket! 🌟🌟

2 de enero de 2024

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.