Petduka.nl Opiniones 501

TrustScore: 5 sobre 5

4,9

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fijne webshop. Goed assortiment, allemaal producten die met zorg uitgezocht zijn voor het welzijn van het dier.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Voor een flink stel honden en kitten, weer onze jaarlijkse bestelling gedaan bij Petduka. Ook nu weer zeer goede service met o.a. handige mails over het verdere verloop van de bestelling en verzen... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Wij hebben bij ons als stichting Dierennood diverse honden en katten die goede kwaliteit middelen nodig hebben. Bij Penduka krijg je zeer deskundige adviezen en nemen ze de tijd om dit goed met je... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Een product besteld welke niet meer bestaat maar nog wel op de website van Petduka, een mailtje met we storten uw geld terug, daar "mogen" we 14 dagen over doen, maar we zijn onderbezet. Dit kwam... Ver más

La empresa ha respondido

Información sobre la empresa

1. Tienda de animales

Información proporcionada por diversas fuentes externas

Even voorstellen, wij zijn Petduka - dé online dierenapotheek van Nederland! Bij Petduka koop je producten voor jouw hond en kat tegen vlooien, teken, muggen, wormen en andere parasieten. Ook leveren wij voedingssupplementen voor onderhoud en verbetering van gewrichten, huid en vacht, organen, hersenen en gedrag. Onze dierenarts beantwoordt daarnaast met liefde specifieke vragen en geeft graag advies.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que solicite reseñas

Valorada con 3 estrellas sobre 5

trage levering, niet zoals beloofd. onvriendelijke telefoonmedewerkster. verder goed

Er stond voor 4u besteld volgende werkdag in huis. Ik kreeg mijn bestelling echter pas 3! Werkdagen + weekend 5 dagen later binnen..
Had expres hier besteld zodat t snel zou zijn.
Aan telefoon kreeg ik n onvriendelijke medewerkster aan de lijn die beweerde dat ik t al miest hebben en mij niet serieus nam..

Voorheen altijd perfect geweest

23 de octubre de 2015

prima webwinkel

onze hond gebruikt dieet voeding, dat kopen wij altijd bij Petduka.
duidelijke site, makkelijk betalen en snel in huis, geen omkijken naar.
min puntje was de steeds terugkerende betaal herinnering, terwijl er betaald was.foutje ergens in de software waarvan de eigenaar aangaf dit op te gaan lossen. aanbevolen!

13 de octubre de 2015
Valorada con 1 estrellas sobre 5

verkeerd product

Ik wilde een oude verpakking vanwege de verdamper. Petduka kon deze nog leveren. Dit stond er expliciet bij en zelfs op de rekening. Maar ik kreeg toch een nieuwe.

7 de octubre de 2015
Valorada con 3 estrellas sobre 5

geen reactie

geen reactie op een mail . waar ik iets vraag over niet juist afgeschreven punten, spaar programma. waar spaar je dan voor.

21 de septiembre de 2015

snel bezorgd

Hoewel er in eerste instantie verwarring was over de levering (er kwam een mail dat het product niet te leveren was, maar gelukkig kwam er vlak daarna een mail dat het product onderweg was), ging alles vlot.

15 de septiembre de 2015
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Uitstekende service en scherpe prijzen

Voor een flink stel honden en kitten, weer onze jaarlijkse bestelling gedaan bij Petduka. Ook nu weer zeer goede service met o.a. handige mails over het verdere verloop van de bestelling en verzending.

De artikelen (Milbimax) zijn aantrekkelijk geprijsd en voldoen prima aan onze verwachtingen.

Petduka? Zeer aan te raden!

9 de septiembre de 2015
Valorada con 2 estrellas sobre 5

Niet geweldig

Na 4 dagen nog niets gehoord of ontvangen. Zelf een email gestuurd.
Antivlooienpipetten toen uiteindelijk ontvangen. Houdbaarheidsdatum erg kort. Na 12 dagen eindelijk de vlooienkam ontvangen.
Ik koop hier niet meer.

6 de septiembre de 2015
Valorada con 2 estrellas sobre 5

uitverkocht en lange levertijd

bestelde product was blijkbaar niet meer leverbaar, vergelijkbaar product was wel op voorraad, maar duurde toch nog 6 dagen (waarvan 2 weekenddagen) tot ik het product binnen had, jammer...

31 de agosto de 2015
Valorada con 4 estrellas sobre 5

Goedkoop, snel en goed geleverd.

Ik heb nu 2 keer katten dieetvoer besteld op peduka. Het is hier goedkoop en het wordt snel en goed bij mij thuis afgeleverd.
Ik ga zo mijn derde bestelling plaatsen.

20 de agosto de 2015
Opinión espontánea

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.