Artimal Opiniones 1381

TrustScore: 5 sobre 5

4,8

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Wat zijn we blij met het eindresultaat. Ondanks dat er even iets was misgelopen, is het prima opgepakt. Fijn contact per e-mail, snelle terugkoppeling en fantastische service. Door dit mooie ‘schild... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

We zijn heel tevreden met de drie portretten van onze drie cockers. De 'vergeten' haakjes werden vlot nageleverd. Als enige minpuntje vinden wij het jammer dat de canvassen niet doorlopen aan de zijka... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Wij hebben gekozen voor een realistisch portret van onze hond afgedrukt als wandcirkel van 20 cm. Het eindresultaat is perfect! De communicatie vanuit Artimal was duidelijk en snel. Nadat we akkoord... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de animales
  2. Pintura

Escrito por la empresa

Artimal.nl voor de meest unieke en leuke portretten van uw huisdier. Upload een foto van uw hond, kat of ander huisdier en wij doen de rest!

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que solicite reseñas

Prachtig

Makkelijk om te bestellen
En om de foto toe te voegen
Het is een prachtig schilderij geworden

20 de mayo de 2026

Kwaliteit is top

Kwaliteit is top! Mn vader blij kunnen maken met een portet van onze hond.
Hele fijne ervaring met dit bedrijf. Zo mooi en ontzettend blij mee.

18 de junio de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vandaag voor onze zoon een foto…

Vandaag voor onze zoon een foto schilderij van onze honden binnen gehad, na twee keer veranderen is het nu echt geweldig mooi geworden, hij is er blij mee😄😄

19 de junio de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Professioneel en zoeken in oplossingen

We hadden een proefdruk gehad, die was heel mooi, maar toen we ‘m thuis kregen, vielen de kleuren tegen,
We hadden heel snel mailcontact en ze stelden een nieuwe voor met andere kleuren, deze is super geworden.Heel blij mee! Was een cadeau en zeer geslaagd.

2 de enero de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Ik heb via mail foto gestuurd

Ik heb via mail foto gestuurd
De foto is door jullie in een door ons aangewezen outfit gefotoshopt
Niet zoals wij verwacht hadden
Dan mag je zeggen afkeuren
Krijg je een rekening van 7.95?? Dit is toch belachelijk
Nooit meer bij artimal iets laten maken!

16 de agosto de 2024
Logotipo de Artimal

Respuesta de Artimal

Beste Wendy,
Bedankt voor het schrijven van een recensie. Indien het niet zo is als verwacht kijken we graag samen verder naar de gewenste aanpassingen aan het ontwerp. We bieden altijd kosteloos aan om een ander kostuum te proberen of een ontwerp te maken met een nieuwe foto.

Mocht u de bestelling na het zien van de proefdruk(ken) toch nog willen annuleren dan is dit altijd nog mogelijk. We hanteren hiervoor 7,95 annuleringskosten zoals vermeld op de product pagina, de veelgestelde vragen pagina en in de algemene voorwaarden.

Er gaat voor ons tijd en geld in zitten om het ontwerp te maken, vandaar dat we 7,95 annuleringskosten in rekening brengen. Hopelijk uw begrip hiervoor.

Teun van Artimal.nl

Prachtig

Ons hondje van 17 jaar is 2 maanden geleden overleden.We wilden een herrinering.Bij Artimal waterverfportret laten maken.Snel proefvoorbeeld.Nieuw voorbeeld met aanpassing ook heel snel.Op mail wordt vlot gereageerd.Vandaag ontvangen.Het is prachtig.

13 de agosto de 2024
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Wij hebben gekozen voor een realistisch…

Wij zijn allemaal heel erg tevreden met het portret en zouden hier zeker vaker bestellen!

3 de agosto de 2024
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Mijn poezebeesten zijn perfect…

Mijn poezebeesten zijn perfect vereeuwigd in portretten die perfect bij hun karakters passen.
Je kan zien dat er aandacht wordt besteed aan het maken van de ontwerpen! Heel fijn bedrijf, zeker aan te raden. ❤️

20 de junio de 2024
Opinión espontánea

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.