Min første ordre hos Pet Guide, men bestemt ikke den sidste, for jeg var overrasket over den personlige service ved min bestilling! Nem hjemmeside og gode priser! Og tænk med ordren kommer der en pers... Ver más
La empresa ha respondido
I burde virkelig sætte jer ind i de forskellige dyr inden i anbefaler dyr og vejleder forkert på jeres tiktok . Fik helt ondt i maven af jeres: “3 dyr der er nemme at have” Opdateret: Ændret fra 1... Ver más
Har købt en masse legetøj og basisting til vores Coton de Tulear - alt var klar dagen efter, og Molly elsker både sin donutseng fra Woofey, legetøj og alt andet! Der var oven i købet en personlig... Ver más
La empresa ha respondido
Dejlig nem og overskuelig hjemmeside, nemt at finde de vare jeg søgt. Min ordre gik lige igennem ude nogle udfordring og unødig klik . Mine vare kom et par dage efter som planlagt. Overordnet en rig... Ver más
La empresa ha respondido
Pet Guide er en dansk webshop og fælleskab for kæledyrsejere. Pet Guide forhandler essentielle produkter for kæledyrsejere med formål at sikre de bedste vilkår for dit kæledyr. Vi går op i at yde den bedste kundeservice, og tilbyder dig 100 dages returret. Du kan derfor med tryghed handle hos Pet Guide.
Pakhustorvet 4, 2. sal, 6000, Kolding, Dinamarca
Jeg synes at de produkter jeg har fået hos petguide, virkeligt har levet op til forventningerne. Jeg kendte ikke petguide før, men jeg må indrømme at produkterne lever op til kvaliteten! Limo er ihvertfald blevet en glad kat 😁

Respuesta de Pet Guide
Bestilte min vare i går og fik leveret i dag (med en lille håndskreven hilsen og snack 😊). Rigtig fint udvalg af varer og fantastisk service! Stor anbefaling herfra 🙏🏻

Respuesta de Pet Guide
Ej hvor blev jeg glad da jeg modtog min pakke som jeg bestilte igår, en skøn sele
fra Dog CPH.. første gang jeg bestiller derfra.
Men hvad der virkeligt gav et dejligt indtryk, var den håndskrevne besked om at Julia ønsker vi bliver glade for selen.. altså folkens, HÅND skrevet❤️ .. så dejligt et tiltag, med denne tid hvor man ikke har så meget kundekontakt længere ..ønsker jeg kunne vedhæfte et billede ..
Desuden så er det overkommelige priser og super hurtigt betjening ordren blev sendt afsted lynhurtigt ..
tak for dig, ikke sidste gang jeg har handlet hos dig.. ❤️

Respuesta de Pet Guide
Der var oven i købet en personlig hilsen med fra Julia.
En rigtig god oplevelse og uden tvivl vores faste kæledyrswebshop til fremover 🐾

Respuesta de Pet Guide
Hurtig levering godt produkt hunden elsker det

Respuesta de Pet Guide
Modtog min bestilling hurtigt og endnu engang en venlig og imødekommende kundeservice. Kan absolut anbefales at handle hos Petguide.

Respuesta de Pet Guide
Fantastisk med et håndskrevet kort og lidt ekstra med til vores Frida ❤️ hurtig levering … alt fungerede til 5 stjerner 👏👍

Respuesta de Pet Guide
Bestilte den lækreste donutkurv. God service og hurtig levering!
Så fint med en personlig hilsen 😊

Respuesta de Pet Guide
Hurtig levering. Personlig hilsen vedlagt, med ekstra gave. Det er ikke ofte man oplever det. Tak🤗

Respuesta de Pet Guide
Jeg lagde en ordre fredag. Og pakken var allerede klar til afhentning lørdag morgen! Glad for min pakke! Og så sødt med en håndskrevet hilsen! Og en pakke godbidder, til min boxer han var så glad for gaven!
👏🏽👏🏽

Respuesta de Pet Guide
Más información sobre otros tipos de reseñas.