Min første ordre hos Pet Guide, men bestemt ikke den sidste, for jeg var overrasket over den personlige service ved min bestilling! Nem hjemmeside og gode priser! Og tænk med ordren kommer der en pers... Ver más
La empresa ha respondido
I burde virkelig sætte jer ind i de forskellige dyr inden i anbefaler dyr og vejleder forkert på jeres tiktok . Fik helt ondt i maven af jeres: “3 dyr der er nemme at have” Opdateret: Ændret fra 1... Ver más
Har købt en masse legetøj og basisting til vores Coton de Tulear - alt var klar dagen efter, og Molly elsker både sin donutseng fra Woofey, legetøj og alt andet! Der var oven i købet en personlig... Ver más
La empresa ha respondido
Dejlig nem og overskuelig hjemmeside, nemt at finde de vare jeg søgt. Min ordre gik lige igennem ude nogle udfordring og unødig klik . Mine vare kom et par dage efter som planlagt. Overordnet en rig... Ver más
La empresa ha respondido
Pet Guide er en dansk webshop og fælleskab for kæledyrsejere. Pet Guide forhandler essentielle produkter for kæledyrsejere med formål at sikre de bedste vilkår for dit kæledyr. Vi går op i at yde den bedste kundeservice, og tilbyder dig 100 dages returret. Du kan derfor med tryghed handle hos Pet Guide.
Pakhustorvet 4, 2. sal, 6000, Kolding, Dinamarca

Respuesta de Pet Guide
Hurtig levering, og små overraskelser i pakken. Personlig håndskrevet hilsen:-)

Respuesta de Pet Guide
Jeg har lige bestil julegaver til min søsters hund.
Super hurtig levering selvom det er omkring Black Friday.
Elsker en personlig hilsen og en ekstra snack til hunden.
Virkelig en anbefaling herfra ❤️

Respuesta de Pet Guide
Fra nu af handler jeg kun dyreartikler herfra. Absolut eminent kundeservice. Mange butikker vil kunne lære af Petguide.

Respuesta de Pet Guide
Mine 2 katte doghnuts kom tre dage efter bestilling , meget hurtigt.
Personlig kort med i pakken fra julia😊

Respuesta de Pet Guide
Pakken blev afsendt sammen dag, havde lidt godter med og en personlig besked.

Respuesta de Pet Guide
De er omstillingsparate og omhyggelige. Virkelig god service. Da jeg ikke kunne bruge det de kunne tilbyde, lavede de en læsning der kunne bruges til vires allergi hund😍

Respuesta de Pet Guide
meget personlig forsendelse - lille kort og bonboner. Men ville have svært ved at returnere, men nu har Sally endelig accepteret sin nye seng.

Respuesta de Pet Guide
Havde lige det jeg søgte til en god pris, og hurtig levering.
Kan anbefales😃

Respuesta de Pet Guide
Så søde mod deres kunder, sender personlig hilsen og godter til katten med i pakken med varen!

Respuesta de Pet Guide
Hyggeligt med korthilsen og små gaver
God oplevelse😊

Respuesta de Pet Guide
Meget nem at finde rundt på jeres hjemmeside ( super dejligt)
Dejligt at der var en overraskelse med i den første pakke og en personlig hilsen så føler man sig ligesom lidt hjemme😊 det er alså rart. Hurtig levering og prisen er osse fin så for mig er alt helt i top og jeg glæder mig til frk. Hund igen mangler noget så jeg kan handle hos jer igen. Rigtig god sommer ☀️

Respuesta de Pet Guide
Super god levering og virkelig flotte skåle. Klar anbefaling herfra!

Respuesta de Pet Guide
Varen kom allerede dagen efter og endda med et lille håndskrevet kort med en hilsen til mig og min kat. Virkelig hyggeligt og personligt.

Respuesta de Pet Guide
Más información sobre otros tipos de reseñas.