Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Bestilte en rød rygsæk til barnebarnets hund. Efterfølgende fik jeg en besked, hvor Petnet beklagede, at den pågældende farve var udsolgt. De tilbød mig en rygsæk i en anden farve eller pengene r... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Jeg købte fornyligt en flexline og et halsbånd med lys. Halsbåndet viste sig ikke at virke, og pengene blev med det samme sendt retur. Ejeren af Puppipaws var så sød at gøre mig opmærksom på, at be... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Gode ting til rimelige priser jeg blev overrasket over på de ting je skulle have hvor stor prisforskel der er i Alm dyrebutiker og petnet , selv om det var præcis de samme ting jeg søgte på i de forsk... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Selvom der var lidt længere leveringstid end forventet, er jeg ovenud tilfreds. Jeg fik løbende besked om hvornår jeg kunne forvente leveringen. Og min hund elsker sin nye bold fra KONG 🦮

Información sobre la empresa

1. Tienda de suministros para mascotas

Escrito por la empresa

Petnet.dk er en virksomhed, der specialiserer sig i udstyr og tilbehør til hunde og katte. Vi tilbyder produkter i høj kvalitet, god og personlig kundeservice og hurtig levering, samt let returnering, hvis du ikke er tilfreds. Vi har altid gode tilbud på udvalgte produkter, som du kan se på vores webshop.

Información de contacto

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Hurtig ekspedition

Hurtig ekspedition, status opdateringer, og levering. Og, et godt køb😊

6 de septiembre de 2022

Kære Lone
Tak for den fine anmeldelse og de mange stjerner. Det betyder rigtig meget for os at, du tog dig tid til at lave denne anmeldelse. Vi glæder os til at se dig igen i shoppen.

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Transportkassen lever ikke op til…

Transportkassen lever ikke op til forventningerne - bl.a. er lunlås meget svaær at lukke - holder formentlig ikke længe

4 de septiembre de 2022

Kære Bjergelund
Hvis du havde taget kontakt til os, ville vi med glæde have vejledt dig, så du kunne sende Transportkassen tilbage og få refunderet dine penge.
Petnet/Marianne

Hurtig service

Hurtig service, og svare selv sent om aftenen

2 de septiembre de 2022

Kære Michael

Super sted at handle

Super sted at handle. Hurtig ekspedition og formidabel service.

15 de agosto de 2022

hurtigt og nemt.

2 de agosto de 2022

Kære Thomas

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Gode service og kunde minded

Gode service, kommunikative og fine produkter. Klart anbefale dem

27 de julio de 2022

Kære Agnes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super hurtig levering og varen er som…

Super hurtig levering og varen er som forventet

19 de julio de 2022

Kære Tina

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Da jeg købte mit første legetøj

Da jeg købte mit første legetøj, viste det sig ikke at holde særligt længe - 20 min. efter hunden havde fået den, var den bidt i stykker.
Men firmaet var hurtig til at tilbyde mig kompensation ved næste køb.
Den blev brugt samme dag - de står ved deres produkter.

14 de julio de 2022

Kære Mik
Hilsen Petnet/Marianne🐶😀

Servicen var bare i top

Servicen var bare i top, bestilte mine varer om eftermiddagen, og dagen efter om formiddagen kom mine varer så😊😊😊

7 de julio de 2022

Kære Kirsten
Tak for den fine anmeldelse og de mange stjerner. Det betyder rigtig meget for os. Vi er rigtig glade for at, du fik dine varer hurtig.
Hilsen Petnet/Marianne🐶😀

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Selvom der var lidt længere…

5 de julio de 2022

Kære Christina
Tak for den fine anmeldelse og de mange stjerner. Det betyder rigtig meget for os. Vi er rigtig glade for at, din hund elsker sin nye bold.
Hilsen Petnet/Marianne

billig og tilfreds

17 de junio de 2022

Kære Maja
Tak for den fine anmeldelse og de mange stjerner. Det betyder rigtig meget for os at, du tog dig tid til at lave denne anmeldelse. Vi glæder os til at se dig i shoppen.
Hilsen Marianne/Puppipaws

Kære Tina
Puppipaws :-)

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Yderst tilfreds med deres service

Yderst tilfreds med deres service.
Modtog forkert vare skrev til dem og fluks fremsendes den rette vare. Tilmed kan jeg bare beholde det forkert fremsendte.
Det er da service i topklasse 👍👍

4 de junio de 2022

Kære Elle
Tak for den fine anmeldelse, det er pænt af dig. Når vi fejler, skal det ikke gå ud over dig som kunde. Det betyder rigtig meget for os at, du får en super god service. vi glæder os til at se dig i shoppen. :-)

Puppipaws

Valorada con 4 estrellas sobre 5

sådan opfører man sig ikke, hvis man vil være seriøs

jeg bad om en normal flåt- og loppemiddel.
Fik derimod et middel til KUN ½ aktivitets tid af hvad er normalt i DK.
Min fejl, for når man læste det med småt så er leverancen korrekt, men sådan opfører man sig ikke, hvis man vil være seriøs

1 de junio de 2022

Respuesta de Petnet

Tak for din anmeldelse, det betyder meget for os. Vi vil rigtig gerne være seriøse!
Du har købt et produkt som er giftfrit for hunden og 100% naturligt. Vi vil gerne sælge produkter, som vores dyr kan tåle. Hvis du havde taget kontakt til os, ville vi med glæde have vejledt dig om produktet.
Puppipaws/Marianne

Nemt og hurtigt

8 de mayo de 2022

Kære Hanne

Tusind tak for de mange stjerner, dem er vi meget glade for, godt at du er glad og tilfreds. Vi glæder os til at se dig igen :D

Puppipaws

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.