Bestilte en rød rygsæk til barnebarnets hund. Efterfølgende fik jeg en besked, hvor Petnet beklagede, at den pågældende farve var udsolgt. De tilbød mig en rygsæk i en anden farve eller pengene r... Ver más
La empresa ha respondido
Gode ting til rimelige priser jeg blev overrasket over på de ting je skulle have hvor stor prisforskel der er i Alm dyrebutiker og petnet , selv om det var præcis de samme ting jeg søgte på i de forsk... Ver más
Selvom der var lidt længere leveringstid end forventet, er jeg ovenud tilfreds. Jeg fik løbende besked om hvornår jeg kunne forvente leveringen. Og min hund elsker sin nye bold fra KONG 🦮
La empresa ha respondido
Petnet.dk er en virksomhed, der specialiserer sig i udstyr og tilbehør til hunde og katte. Vi tilbyder produkter i høj kvalitet, god og personlig kundeservice og hurtig levering, samt let returnering, hvis du ikke er tilfreds. Vi har altid gode tilbud på udvalgte produkter, som du kan se på vores webshop.
Aller Møllevej 17, 6070, Christiansfeld, Dinamarca
Hurtig levering og god service. Alt i alt en god oplevelse. Vi køber gerne derfra igen!
Rigtig god service og fine produkter. De godbidder vi købte er et hit 👌🏻

Respuesta de Petnet
Fantastisk service fik jeg, da jeg gjorde opmærksom på en fejl, på deres side. De svarede lyn hurtig, og har også fået mine varer hurtigt. Kan varmt anbefales.

Respuesta de Petnet
Super hurtig og nem levering! Vil helt sikkert kæbe derfra igen🤗

Respuesta de Petnet
Hurtig levering, god service, hvis man har spørgsmål. En rigtig god webshop.
Vi er vilde med deres elektriske neglefil til hunde :-).

Respuesta de Petnet
Under 24 timers leveringstid - prima udvalg af udstyr til hund - mega flink kundeservice! Anbefaler til alle jeg kender med hund.

Respuesta de Petnet
Nemt at bestille, meget hurtig levering og hunden er glad 🐶
Jeg er især ret begejstret for den 2 delte beholder til mad og vand 🤩

Respuesta de Petnet
Hurtig levering og topklasse kundeservice.
Kan anbefales :-)

Respuesta de Petnet
Mega hurtig levering og god kundeservice! Vi meget glade for vores ting. 😍

Respuesta de Petnet
Rigtigt god Service, hurtig levering og gode produkter. Kan godt anbefale at købe fra siden.

Respuesta de Petnet
Fantastisk service med hurtig levering, og hurtig svar når man har spørgsmål. Jeg bliver mere end første gangs kunde.

Respuesta de Petnet
Verdensklasse og ikke mindst fantastisk service & kvalitet af produkter!
Kan klart anbefale at handle hos Puppipaws, det er bestemt ikke sidste gang vi handler hos jer 🐾🤩

Respuesta de Petnet
Hurtig levering, god kvalitet!

Respuesta de Petnet
Hurtig og god betjening. Fik trykket på en forkert størrelse, men det blev håndteret helt uden besvær blot ved en kort henvendelse.
God kvalitet til en god pris.

Respuesta de Petnet
Hurtig levering - personlig og behagelig service :-)

Respuesta de Petnet
Jeg købte fornyligt en flexline og et halsbånd med lys. Halsbåndet viste sig ikke at virke, og pengene blev med det samme sendt retur. Ejeren af Puppipaws var så sød at gøre mig opmærksom på, at beskrivelsen af flexlinen manglede lidt information, og derfor fik vi en ekstra med.
De får 4/5 stjerner, fordi halsbåndet trods alt ikke virkede.
Virkelig god service i en uheldig situation - dem kan man regne med ;)

Respuesta de Petnet
Super hurtig levering og god kvalitet :) intet dårligt herfra

Respuesta de Petnet
Más información sobre otros tipos de reseñas.