Snabb leverans. Små kapslar. Bra ingredienser. Lagomt emballage ( vissa leverantörer överdriver emballagen). Kan tyvärr inte avgöra kvaliteten eftersom jag bara tagit D-vitaminen i några dagar nu. Spä... Ver más
Det första paketet var uppbrutet och utan D-vitamin dropparna jag hade beställt. Dessutom leveransen i PostNords regi var minst sagt problematisk. Efter min reklamation är jag tacksam för att Parma No... Ver más
Efter jag beställt flera produkter från Pharma Nord fick jag ett finfint paket! Och SÅ snabbt! Jag känner stor trygghet då jag vet vilken skillnad produkterna gör för mig och många andra. Jag behövd... Ver más
La empresa ha respondido
Det var det bästa bemötande jag fått någonsin! Tilde? Har jag uppfattat namnet rätt? Hon hade en ängels tålamod, jag hade kommit till fel sida men fick utmärkt guidning. Nu har jag handlat direkt hos... Ver más
Información proporcionada por diversas fuentes externas
Pharma Nord utvecklar, tillverkar och marknadsför vetenskapligt välgrundade kosttillskott, växtbaserade läkemedel och läkemedel baserade på optimal biotillgänglighet, säkerhet och dokumentation. Pharma Nords forskningsdatabas innehåller fler än 9000...
Gunnebogatan 28, 163 53, Spånga, Dinamarca
- pharmanord.se
Invita a los clientes a opinar
Vi hade icke kontrollerat att Q10 är…
Vi hade icke kontrollerat att Q10 är blodförtunnande.
Vi kontaktade Shopping4net om detta. Fruktansvärt illa behandlade och hånade.
Tog då kontakt med Pharma Nord. Hon sa att såhär får det inte gå till och lovade ta tag i det och återkomma.
Nyss pratade jag med en där som talade om att dom kan inte byta mot något annat från dom tex D Pearls.
Helt plötsligt var dom inte alls som den första jag pratade med där.
Aldrig mer köp på Pharma Nord

Respuesta de Pharma Nord Sverige
Enkelt och snabba leveranser
Lätt att beställa pointshop på det man…
Lätt att beställa pointshop på det man köper. Bra priser snabb leverans
Pålitliga produkter,snabba leveranser.
Pålitliga produkter,snabba leveranser.
Skandinavisk produktion.
Jag har varit kund i flera år och är väldigt nöjd!
Bio biloba hjälper mig fungera fullt ut.
Testade Bio biloba av en tillfällighet för ca 10 år sedan. Innan dess hade jag provat lite olika stimulerande ämnen och kommit fram till att rosenrot hjälpte mig bäst. Men jag verkade tyvärr bli allt mer känslig för det och fick svårt att sova även om jag tog bara en halv tablett på morgonen.
Bio biloban ändrade allt!
Den ger mig en fantastisk sömn som gör att jag inte behöver använda något "stimulerande" för att fungera fullt ut. Den ger mig "himlastormande" drömmar och när jag vaknar känner jag mig helt förnyad! (omstartad, konfigurerad för att använda datortermer.)
Jag vaknar ofta också tidigare och känner mig helt utsövd. Eftersom jag oftast bara tar en tablett varannan kväll så märker jag tydligt skillnaden, så effekten är omedelbar.
Jag rekommenderar denna produkt till alla som kanske känner att ni inte riktigt får tillgång till er fulla kapacitet om dagarna. Och om ni väljer att prova så borde ni märka effekten väldigt snart, så fungerar det ju för mig i alla fall.
Önskar er alla en "himlastormande" sömn och en klarare vakenhet!
Birger

Respuesta de Pharma Nord Sverige
påverkar positivt på hälsan.
Produkter som håller vad de lovar som man kan känna sig trygg med.
Produkter som håller vad de lovar eftersom det är dokumenterad effekt som man kan lita på. Använt Pharma Nord och är nöjd med dem.
Ett företag man kan lita på och har mycket kunskap.
Ganska lätt att hitta produkt och lägga…
Ganska lätt att hitta produkt och lägga beställning. Snabb bekräftelse på e-post! Bra!
Jag mår bra av dem produkter vilka jag…
Jag mår bra av dem produkter vilka jag köper hos er.
Med leveransen är lite strul ibland,men jag får dem till slut.
Forskning historia
Bra information på produkter och Lätt…
Bra information på produkter och Lätt att hitta vad jag ville ha!!
Jag hittade det jag skulle beställa
Jag hittade det jag skulle beställa. Jag brukar inte beställa på internet
Jag har använt Q10 eran märke ett tag…
Jag har använt Q10 eran märke ett tag köpt från apoteket hjärta.Q10 100mg.men det är bättre att köpa genom er.tack för bra Q10
Tack för den snabba leveransen
Tack för den snabba leveransen. Allt gick som vanligt utan problem
Lätt beställa supersnabbt…
Lätt beställa supersnabbt leveransbesked.
Produkter väl dokumenterade
Väldigt bra hemsida
Väldigt bra hemsida, tydlig och bra.
Lätt att hitta och snabb återkoppling
Väldigt lätt att beställa på eran…
Väldigt lätt att beställa på eran websida, snabb hantering, snabb leverans
Más información sobre otros tipos de reseñas.