Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Stort og relevant utvalg. Relativt lett å sortere/filtrere ut fra hva du ønsker, og gode priser i forhold til andre nettbutikker. I tillegg var det en spesiell rabatt når jeg kjøpte to eller flere tin... Ver más

Valorada con 2 estrellas sobre 5

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Veldig rask levering. Kjøpte omslag til iPad og det hadde veldig god kvalitet - var slik beskrevet på nettsiden. PhoneLife har dessuten gode priser og godt utvalg sammenlignet med mange andre.

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Bestilte to klokkereimer til Polar pacer pro, ei i skinn -fungerte fint, men fargen (hvit) passet ikke helt til klokken som er i offwhite. Den andre reimen var med magnetlås og fungerte meget dårlig.... Ver más

La empresa ha respondido

Información sobre la empresa

1. Tienda de accesorios para teléfonos celulares

Escrito por la empresa

PhoneLife har alle typer deksler, etuier, reimer, hodetelefoner, ladere & annet tilbehør til din mobile enhet. Vi tilbyr alltid gratis frakt & rask levering. Kjøp trygt & enkelt på nett i dag.

Información de contacto

1 estrella

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Late delivery

They promised it was only 2-5 business days for delivery.

11 de abril de 2026

Hi,
Thank you for your review. Sorry about that! Please contact our customer service and they will help you further.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Beställer skärmskydd och skal till…

Beställer skärmskydd och skal till Galaxy S26 Ultra och skicka skalet till rätt telefon men skärrmskydd till en S26 som är mindre. Och inte nog med det , det fans ingen följesedel så jag har inget ordernummer som jag måste ha föratt kunna reklamera det som är fel.
Otroligt dåligt

26 de marzo de 2026

Hej,

Tack för ditt omdöme! Kontakta gärna våran kundtjänst så hjälper dem dig.

Veldig rask levering

20 de marzo de 2026
Valorada con 3 estrellas sobre 5

Har ikke fått varer ennå

Har ikke fått varer ennå, ikke har jeg noe beskjed hvor de befinner seg og når det kommer

12 de marzo de 2026

Respuesta de PhoneLife.no

Hej! Tack för ditt omdöme. Ledsen för det. Kontakta gärna våran kundtjänst så hjälper dem dig.

Dårlige produkt

Raskt levert, men produkter som ikke kunne brukes. Handler ikke her igjen!

27 de febrero de 2026

Respuesta de PhoneLife.no

Hej, Tack för ditt omdöme! Kontakta gärna våran kundtjänst så hjälper dem dig.

Reimer til Xplora klokke

Mottok endelig reimene etter nesten 2 uker i postkassen. Så har dere sendt meg voksenstørrelse på reimer til en klokke som er til barn!? Jeg har kjøpt to reimer til Xplora X6… dette er en klokke til barn med små håndledd.. begge reimene er helt ubrukelig.. forsendelsen kommer også fra Sverige og tok nesten 2 uker.

21 de enero de 2026

Hej Jonas,

Tack för ditt omdöme! Vi ber verkligen om ursäkt för detta. Vill du kontakta vår support så hjälper de dig direkt vidare med denna reklamation.

Ha en fortsatt fin dag!

Hälsningar,

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Dårlig kvalitet, dessverre

De har godt utvalg og rask levering, men kvaliteten på varene holder ikke mål. Alt kommer i uoriginal emballasje, og både på innpakning og kvaliteten på produktene så ser det ut som man kunne handlet det på temu. Jeg kjøpte både tilbehør til robotstøvsuger og klokkereimer. Klokkereimen passer heller ikke til den modellen den er solgt til.

8 de diciembre de 2025

Hej Karoline,

Ha en fortsatt fin dag!

Hälsningar,

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.

8 consejos para escribir buenas reseñas.