La empresa ha respondido
Anita som driver detta företag är super bra. Dom Byggde min pool och kommer hit 2 gånger om året o drar igång den sen vinterförvarar den. Säger man att man kommer så gör man. Ett företag som man kan... Ver más
La empresa ha respondido
Har köpt pool från Anita och leveransen kom i tid med alla tillbehör. Har efter det haft sönder både min cirkulationspump och värmare på grund av min egen klantighet. Anita levererade omgående nya pr... Ver más
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele tardar más de 1 mes en responder
Fantastisk service och ett fantastiskt bemötande! Phuanit är otroligt professionell, noggrann och ser verkligen till att kunden blir nöjd. Jag är supernöjd med resultatet och kan varmt rekommendera Phuanit till alla som letar efter kvalitet och expertis. Fem stjärnor!
Ik beveel dit geweldige team van harte aan.
Anita, som driver det här företaget, är fantastisk. De byggde min pool, kommer hit två gånger om året, startar den och vinterförvarar den sedan. Om de lovat att komma, kommer de. Ett företag man kan lita på. De är helt enkelt superbra. Jag rekommenderar starkt det här företaget till alla som funderar på att köpa en pool. Tack till Anita och personalen för deras utmärkta arbete och handledning.
Gott och givande samarbete, beställningen slutfördes korrekt, familjen var nöjd med den lilla poolen och bastun.
Allt fungerar mycket bra. Jag är helt nöjd. Det finns inget att klaga på. Jag rekommenderar det till alla!
Phuanita är en pålitlig och professionell tillverkare av pooler. Deras produkter håller mycket hög kvalitet, är hållbara och tillverkade med stor noggrannhet. Kundservicen är hjälpsam och snabb, och hela processen från beställning till installation fungerar smidigt. Jag kan varmt rekommendera Phuanita till alla som letar efter en vacker och långvarig pool.
Jag är mycket nöjd med min upplevelse. Servicen var professionell och hela processen kändes trygg. Personalen var hjälpsam och kommunikationen fungerade utan problem. Allt levererades enligt överenskommelse och resultatet motsvarade mina förväntningar. Jag kan varmt rekommendera detta företag till andra som söker pålitlig och kunnig service.
Först tvekade vi lite, men nu kan vi inte föreställa oss sommaren utan vår pool. Den är av hög kvalitet och ser riktigt bra ut. Vi rekommenderar den!
Poolen installerades i vår trädgård i maj, och sedan dess har vi använt den nästan varje dag. Installationen gick snabbt, personalen var professionell och poolen i sig är imponerande. Vänner kommer över oftare än tidigare ;)
Beklagligt att Phu Anita bemöter kritiken med att det skulle vara konkurrenter som befläckar hennes rykte- not true! Jag(privatperson och inte konkurrent!) har nu anlitat advokat och kommer driva ärendet vidare. Det hade kostat så lite att åtgärda garanti åtaganden men hon verkar ha gjort det till sin ”grej” att notoriskt avslå alla garantiåtaganden så fort poolen är levererad. Skamligt, svekfullt affärsmannaskap.

Respuesta de Phuanita
Förvänta er bra service när ni vill köpa pool. När ni betalt det är då det riktiga företagets girighet kommer fram.
De svarar inte, ljuger när de väl svarar, skickar inte sina produkter och när det är fel på dessa så kommer det vara ditt fel.
Hur ni än vrider på det så kommer detta bolag anse att ni gjort fel och vägra kompensation eller återbetalning trots att varor returneras i original obruten förpackning.
Välj ett annat bolag när ni köper pool, billiga priser brukar tyvärr ge sämre kvalitet.
Uppdaterat 250907:
Företaget uppdaterar med falsk info nedan istället för att ta hand om sina kunder. Jag är en riktig kund som köpte pool för 5 år sedan och har bara haft strul med produkterna och framförallt PHU Anita, finns mängder med mail och sms som jag gärna delar med mig av.

Respuesta de Phuanita
Efter att de fått betalning för poolen är det omöjligt att få respons från Anita!

Respuesta de Phuanita
Efter leverans får vi ingen som helst återkoppling när vi behöver hjälp. Läckande sandfilterbehållare och hon kan inte ens bemöda sig ringa tillbaka. Har försökt få kontakt i snart 2 månader!! Fått vända mig till annat företag i Sverige men att hitta reservdelar i passande mått är helt omöjligt.

Varning!!
Som dom andra med dåligt omdöme så är det så att, när hom har fått sina pengar så är det omöjligt att ha o göra med henne. Envis, tar inte ansvar om något är fel och svarar aldrig.
Mitt fall som andras problem med lampan, en bagatell egentligen men hon skiter i vilket. Är själv polack och har kontaktat flera som jobbar med henne och åt henne, alla säger samma sak. Bra produkter men hemsk att ha o göra med.

Respuesta de Phuanita
Vi är jätte nöjda med köp, leverans och kvalitet ☀️
Köpte pool och pooltak 2007 och var supernöjd med allt.
Flyttade och köpte pooltak 2024 är lika nöjd denna gången.
Vi velade bland massa olika Poolföretag men efter olika offerter och jämförelser så valde vi P.H.U Anita. Vi är super nöjda ända från hjälpen med beställning och alla olika frågor vi hade om tillbehör så vips inom 2 veckor fick vi besked att det var dags för leverans. Otroligt kunniga och support över mejl och telefon är klockren med dom. Nu är poolen på plats och vi valde även att få detta installerat utav dom.
Vi kan starkt rekommendera P.H.U Anita som pool leverantör.
10/10 Tack ännu en gång för en super affär 👍🏽 Tummen upp för er !
Phuanita är en mycket duktig och professionell poolleverantör. Förutom att poolerna håller hög kvalitet. Levereras de i tid. Samt håller konkurrens kraftiga priser. Vid frågor återkopplar Anita snabbt med vändande post. Vår första pool lev. 2011. ut över den har jag följt ytterligare två leveranser på nära håll. Nu beställer jag en ny pool till vårt nya hus. Det har gått enl. plan så här långt. Jag ger dem högsta betyg.
Vi köpte vår pool hos Anita, är jätte nöjda!! allt har fungerat perfekt hitintills!
Patrik
Más información sobre otros tipos de reseñas.