1. Tienda de suministros de cocina
  2. Reformas de baño
  3. Tienda de jacuzzi

Información proporcionada por diversas fuentes externas

Din kompletta pool-leverantör

2 estrellas
1 estrella

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Service

Service, produkter och priser är bäst på marknaden.
De fixar allt och håller god kommunikation genom hela projektet.
Köpte en 6x3 pp pool inklusive allt man kan behöva.
2 garantiärende uppkom men utan minsta lilla tjafs skickar de nya produkter.
Kan starkt rekommendera.

15 de mayo de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Köpte glasfiberpool för några år sedan

Köpte glasfiberpool för några år sedan. Poolpumpen gick sönder efter 2 år. Ringde dem och de sa att jag skulle beställa en ny likadan. Den gick isönder efter ett år. Jag kollade då med Swim and fun som är mycket seriösa. Det visade sig att poolpumpen var för kraftig för det sandfilter de levererat så därför gick den sönder. Man säljer alltså ett poolpaket med fel komponenter i.Uselt!

8 de junio de 2023

VARNING ⚠️

VARNING ⚠️. Vill inte ta ansvar för någonting. Blev lovad ett nytt spalock efter antal mail. Nu har de slutat att svara. Sämsta företaget.

27 de febrero de 2024

VARNING - undvik!

De skickade en klorprodukt som redan passerat utgångsdatum med 7 mån.
Nu snart 1 år efter första kontakt med företaget så har ännu inget hänt.
Efter drygt ett halvår kom första svaret från dem.
"Om jag inte öppnat produkten kunde jag få skicka tillbaka." Men jag åberopar inte ångerrätten utan detta är en reklamation av felaktig produkt.
De följer inte konsumentköplagen ens för denna billiga produkt, tänk om man köpt något som kostat mycket....
Försökt nå dem via telefon men "chefen" sitter i samtal och anställd kan inte ta beslut "över chefens huvud" - så de verkar inte ha ett arbetssätt där de följer de lagar som gäller då anställd inte kan följa lagen utan det är ett beslut "chefen" ska ta.

8 de noviembre de 2023
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Köpte en Blue Connect av dem som…

Köpte en Blue Connect av dem som slutade fungera. Reklamationen har fungerat under all kritik. Ingen hjälp utan fått göra allt själv. Även kontakt med tillverkaren som hela tiden påtalar att Rubinpool min leverantör bör vara de som tar kontakt.
Har vart i kontakt med Rubinpool många gånger men får ingen återkoppling. Ingen kundservice alls och rekommenderar dem absolut inte

9 de agosto de 2022
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Köpte en jetstream där pumpen gick…

Köpte en jetstream där pumpen gick sönder efter 1,5 år vilket skulle gå på garantin.
När jag lämnade in den och visat upp kvittot så lovade dem att återkomma vilket dem inte gjorde.
Nästa gång jag besökte dem så hade de kastat pump och pumphus utan återkoppling och ber mig köpa en ny.

Sämsta kundbemötande där de skrek tillbaka på en , att det förstår vi väl att de har jätte mycket att göra.

Ska aldrig vända mig dit igen och rekommendera andra att inte göra det heller ,

28 de julio de 2021
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Mycket dålig kundservice och väntar…

Mycket dålig kundservice och väntar fortfarande på min leverans som har tagit över 1,5 mån!! De säger att de ska skicka de varorna som finns men gör det inte. De svarar inte på mail( tar väldigt lång tid, veckovis) och skyller allt på att de har mycket att göra… ska aldrig mer beställa där ifrån!

23 de junio de 2021

Undvik!

Väldigt dyr frakt. Extremt långa svarstider på service/garantiärenden. Ingen som helst "Goodwill", inte ens på varor som kostar ett par hundra kronor och som uppenbart håller låg "Kinakvalitet". Tillämpar dessutom inte konsumentköplagen.

Ett tips, kolla upp din lokala poolåterförsäljare, min visade sig ha samma priser som Rubinpool, på kvalitetsvaror! Dessutom tillämpar de "Goodwill" och kan kommunicera utan att det tar 3-4 veckor!
De skrattade när jag kom in med mina trasiga Kinavaror från Rubinpool och gav mig 15% rabatt bara för att vara snälla!

18 de junio de 2021
Valorada con 5 estrellas sobre 5

En familjär poolfirma i världsklass.

En familjär poolfirma i världsklass.
Tar hand om en från början till slut till en väldigt prismässigt bra kostnad.
Fullsortiment och alltid tid för kunden även under högsäsong. Här känner man sig trygg att inget faller mellan stolarna och dom alltid har tid för support/service

7 de junio de 2021
Valorada con 2 estrellas sobre 5

Rubinpool säljer så mycket att de inte har tid med kunderna som redan handlat.

Beställde en solfolie 25:e juni till min pool. Lång historia men....

Se upp för frakten. 950kr gjorde att jag trodde den skulle komma rullad (6 meter) - men istället kom den ihopvikt i en kartong som var mindre än en kyl både i omkrets, längd och höjd. Det som var illa var dock att det var fel sort. Inte den av geobubble-variant som jag hade beställt utan utav den gamla knappsorten

Det värsta var dock att man visste att man skulle skicka fel och struntade i att informera mig som kund utan skickade den felaktiga varan på vinst och förlust.

Ringde in en kvart efter leverans för en vecka sedan och påpekade att det var fel. Skickade direkt en reklamation men hade fortfarande inte hört något idag och ringde därför. På Rubinpool rycker man lite på axlarna och förklarar att man har tusentals kunder som väntar på att få ta över min solfolie samtidigt som man inte tycker frakten är för hög för att man som litet företag med få kunder inte får bra fraktpriser?!?

Anledningen till 2 stjärnor istället för 1 var att vi kom överens om en liten förlikning, eftersom jag sitter på pottan och verkligen behöver en folie, som iofs inte ens täckte kostnaden för frakten.

Mitt råd kort och gott. Handla någon annanstans! På Rubinpool är man så upptagen med att sälja saker att man struntar i kunderna när de väl köpt något.

13 de julio de 2020
Valorada con 2 estrellas sobre 5

Rubinpool skriver på sin hemsida att…

Rubinpool skriver på sin hemsida att tillbehör (display) ej får returneras.
Dom skriver också att man vid returer tar ut 25% i returavgift.
Detta är inte enligt konsumentköplagen.
Man har alltid ångerrätt och kunna returnera varan, varvid man får stå för
frakterna och få återstående belopp tillbaka.

20 de junio de 2020
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Väntade i nästan en månad på leverans

Väntade i nästan en månad på leverans. Företaget hävdade att de väntade på en vara och vägrade sända de övriga varorna innan samtliga varor fanns hemma. Efter ca en månad blir jag kontaktad av företaget som meddelar att den vara som de väntat på inte kommer in och att jag ska ge dom mina bankuppgifter för återbetalning. Avråder starkt från detta företag!!!

19 de junio de 2017

¿Es ésta tu empresa?

Crear cuenta gratuita

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.