Al vaker besteld bij Piece of Joy. Wij worden iedere keer weer blij als we het doosje open maken. Het ziet er zo verzorgd en leuk uit. Een taartje zonder dierlijke producten, geen geraffineerde suiker... Ver más
La empresa ha respondido
Eerder een box bestelling geplaatst voor verjaardag. Deze was heerlijk. Absoluut vers! Bij de Tweede bestelling twee rondos besteld. Helaas was deze een grote teleurstelling. Bij aankomst was deze al... Ver más
La empresa ha respondido
Recent weer taartjes besteld voor onze aanstaande bruiloft. Super fijn dat zo ook onze gasten die intolerant zijn een mooi en lekker taartje kunnen eten. Top service nadat er iets mis was gegaan met h... Ver más
La empresa ha respondido
Deze taartjes zijn perfect! Lekker smeuïg en vol smaak! Als orthomoleculair kindervoedingscoach raad ik deze aan als alternatief als je een gezonder taartje wil of glutenvrij/vegan of zonder geraffine... Ver más
La empresa ha respondido
De grootste vegan, gluten- en geraffineerde suikervrije online bakkerij.
Industrieweg 3B , 2421LK, Nieuwkoop, Holanda
Van de week 4 overheerlijke taartjes ontvangen die stuk voor stuk heerlijk zijn. Het is altijd moeilijk kiezen! Dus lekker in kleine stukjes gesneden en er een proeverijtje van gemaakt. Dat was smullen!

Abnormaal heerlijkkkk.
Snickertaart zooooo lekker. Appel jammmm.

Respuesta de Pieceofjoy
Levering kwam met de gewone post NL, niet gekoeld? Daarbij zat er wel een ijspack bij in en waren de taartjes nog redelijk koel. Taartjes bij thuiskomst gelijk ingevroren. Smaakten heerlijk. Vooral de passievrucht is hier favoriet! Ik mis wel de taartpuntjes. :)

Respuesta de Pieceofjoy
Vorige week hebben we de snicker- en mokkataartjes besteld, mmmm, ze waren beide zalig. Het is alleen jammer dat het zo verslavend is want ik denk dat ik binnenkort weer moet bestellen, ik kan niet kiezen! De taartjes waren mooi verpakt met een 'koelelementje' erbij, helemaal goed!

Respuesta de Pieceofjoy
Top service! Er was een foutje bij de levering maar dit is onmiddellijk vriendelijk opgelost.

Respuesta de Pieceofjoy
Ik had de tiramisu besteld en de brownies. Erg lekker! De tiramisu was wel heel veel kleiner dan ik had verwacht! Dus die was zo op, meer leuk als koek maar als taart dan red je het met z’n twee of anders echt een mini stukje per persoon!

Respuesta de Pieceofjoy
De rondo’s zijn zalig. Maar 10 euro voor zo’n mini taartje is echt schaamteloos. Vroeger bestelde ik de punten die vond ik prijstechnisch gezien beter in verhouding.

Respuesta de Pieceofjoy
Ik vond de taartjes overheerlijk maar ik dacht dat ze groter waren. Vond ze erg klein. Uit een taartje kun je hooguit 2 stukjes halen en dan vind ik bijna 27 euro voor 2 taartjes/4 stukjes wel erg duur.

Respuesta de Pieceofjoy
Heerlijke taartjes, netjes op tijd geleverd. Wel jammer dat je zelf niet meer per punt kan bestellen, dit heeft onze voorkeur. Zodra dit weer mogelijk is, dan gaan we vaker bestellen!

Respuesta de Pieceofjoy
Surprise box besteld voor eerste keer en smaken waren heerlijk puur. Geen schuldgevoel na het eten van deze puntjes.
Voor herhaling vatbaar.

Respuesta de Pieceofjoy
Super blij met de ontbijtjes en taartjes van Piece of Joy! Goed verpakt zodat ze helemaal heel zouden aankomen. Zowel de taartjes als ontbijtjes smaken top! De rondo passion fruit is echt een aanrader!

Respuesta de Pieceofjoy
Wij hadden het prachtige rainbow taartje, een cadeautje! Bijna te mooi om op te eten. En dan de smaak… Zoo lekker… Mijn zoontje van 5 wilde het hele taartje het liefst voor zichzelf! En dan ook nog zonder schuldgevoel. Echt een aanrader!

Respuesta de Pieceofjoy
Ik had een ontbijt box besteld, dat was echt super lekker!!! Echt een aanrader

Respuesta de Pieceofjoy
Vorige week de mixed box besteld. Hij werd netjes op tijd bezorgd, goed bevroren en verpakt. De ontdooitijd was wel langer dan de 30 minuten die er op het briefje stonden, maar ze waren het wachten waard! Heerlijke smaken en de gebakjes waren niet te groot en niet te klein. Zeker voor herhaling vatbaar.

Respuesta de Pieceofjoy
IK heb 2 taartjes bij jullie besteld een Tiramasu en een appeltaartje. Beide absoluut een streling voor de tong!
Groetjes
Diana

Respuesta de Pieceofjoy
Alleen het openen van de doos is al een feest! De taartjes zien er prachtig uit en ruiken heerlijk. De smaak ik hemels. Nog nooit zo’n lekkere taart gegeten! Ik ben dan ook super blij met Piece of Joy.

Respuesta de Pieceofjoy
Bestelling gedaan als cadeau voor een jarige. Keurig op tijd bezorgd. Viel volgens mij goed in de smaak.

Respuesta de Pieceofjoy
Más información sobre otros tipos de reseñas.