Jeg fik i går lavet en øjenbryns piercing af Peter 🤩 Det var virkelig en god oplevelse, Peter havde helt styr på at skabe en behagelig og tryg stemning. Det er piercing nr 3 jeg får lavet i gorlub... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Min datter på 15 år fik igår sin første navlepiercing hos Gorlubb piercing. Vi havde oprindeligt bestilt en anden tid, men den fik vi uden problemer ændret. Super søde, imødekommende og kompetent... Ver más
Jeg var der inde og kom 5 min for sent pga. tog forsinkelse. Jeg fik ikke min tid og skulle betale hele beløbet. Meget hård og dårlig service. Der var ikke særlig god hygiejne derinde lige ved første... Ver más
Información sobre la empresa
Información de contacto
Gasværksvej 15, 1656, København, Dinamarca
- piercing.dk
Vi blev mødt af så ubehøvlet personale…
Vi blev mødt af så ubehøvlet personale i dag. Jeg har aldrig oplevet noget lignende. Vi blev nærmest bedt om at holde kæft flere gange, vi havde intet at have skulle sagt og følte os derved presset ud i en alt for hurtig beslutning pga. travlhed. Selvom vi kom lidt før af høflighed til vores aftalte tid. Det tog længere tid, da ejeren konstant afbrød og ville give sin mening fremfor at lytte, så vi kunne blive enige. Selvom der ikke var uenighed. Følelsen af forståelse, tålmodighed og høflighed var der slet ikke. Kunden har ikke ret. Overhørte ham sige det samme til andre kunder med ordene “vi lukker den her”. Der var i hvertfald ikke tid til at lytte til kunden. Hvis man er så stresset ved travlhed, bør man ikke have med kunder at gøre. Virkelig dårlig oplevelse, der føltes ubehagelig. De havde udsolgt af et produkt, som skulle i med det samme. Derfor skulle er nyt jo ses på, men det var der ikke tid til. Det er ikke kun produktet, der er vigtigt, men hele oplevelsen og det at man har glædet sig bør også være der.
Jeg er blevet piercet af Jack
Jeg er blevet piercet af Jack , en del gange igennem årene.
Han taler altid pænt til en , er oplysende og rigtig ferm til sit job.
Kæmpe anbefaling
Første ørerpiercing til mig. Blev mødt af venligt og imødekommende personale. Med kæmpe forståelse for min frygt for at få den lavet.. Det gik så nemt og fint. Jeg kommer helt sikkert igen, hvis der skal laves flere..
Kæmpe anbefaling herfra!
110%
Var igår inde forbi gorlubb for at få en dermal i fjæset, jeg kom i god tid og blev mødt af noget dejlige og smilende mennesker.
Jeg havde en impuls tanke om en
intim piercing og den kunne de sagtens klare samtidig, jeg kom ind til jack som var sindsygt snakkesalig og man følge sig tryg med det samme.
Utrolig professionel, tryg, rar, perfekt, smilende, (og jeg kunne blive ved)
Oplevelse jeg nogle sinde har fået hos en piercer før, Maximal topkarakterer her fra.
Bedste sted til piercinger!
Jeg har i dag fået lavet endnu en piercing af Jack og han er simpelthen sååå dygtig og virkelig behagelig når man er en piveskid som jeg 😁
Hygiejne er i top og resultatet perfekt som altid! Jeg fik god vejledning omkring smykker og fik lov at kigge alt igennem, for derefter og vende tilbage til det første jeg fandt, uden service blev træls fordi jeg ikke kunne bestemme mig 🤦♀️
Ville give flere stjerner hvis det var muligt.
Bedste sted at få lavet en piercing i København
Helt igennem fantastisk oplevelse hele vejen igennem! Det var min første piercing og kunne ikke have forestillet mig en bedre oplevelse. Jeg blev venligt imødekommet af personalet og stod tilbage med et kæmpe smil på læben! Største anbefaling herfra🙌🏼
Den bedste piercerbutik 👌🏼 Personalet…
Den bedste piercerbutik 👌🏼 Personalet er altid søde, imødekommende, behagelige, professionelle, omhyggelige og værner om hygiejnen. Har fået lavet mine to piercinger derinde, og jeg kan kun anbefale det til andre. Fik lavet en gammel piercing om, og fik det bedste resultat. Gik glad og smertefri derfra.
Dejlig service
Dejlig service, og så sødt personale! Jeg er flere gange kommet ind med navle piercing, og får altid den hjælp jeg søger:)
Min varmeste anbefaling
Min varmeste anbefaling. Datteren på 15 år fik sin første navlepiercing af Olivia som stille og roligt forklarede hele processen. Intet blev forceret og Olivia sørgede hele tiden for at min datter følte sig tryg. Topkarakteren gives også for brug af autoklave. Det må være et must når det drejer sig om piercinger, i dette tilfælde.
Olivia er helt fantastisk!
Olivia var helt fantastisk til at lave huller i ørerne på min datter på 9 år. Hun var dygtig og utrolig sød - og god til børn. Kan varmt anbefales!
Kan 100% anbefales
Jeg kan jo se, at jeres Trustpilot allerede er fyldt med gode anmeldelser, så jeg ved ikke om min er relevant, men jeg vil også lægge en positiv anmeldelse, så her kommer den:
Jeg har haft utrolig mange positive oplevelser hos Gorlubb gennem det sidste år. Jeg føler mig altid i trygge hænder hos alle piercerne, og føler mig aldrig i vejen med mine mange spørgsmål. Alle mine syv piercinger jeg har fået lavet hos dem, har helet fint efter planen. Personalet er gode til at give information omkring efterbehandling også. Jeg har en lav smertetærskel og jeg får aldrig ondt, når jeg bliver piercet der. Jeg går ud fra, at det er fordi, de er rigtig gode til at berolige mig som kunde. Jeg er tryg hos dem, da jeg er sikker på, at de ved virkelig meget om piercinger og hygiejne. Og det er jeg så glad for. Det betyder meget for mig, at have en piercer jeg kan stole 100% på, især da en piercing er et stort indgreb på kroppen.
Allerede i år 1998 fik min mor lavet en piercing hos et andet firma, som der ikke gad at hele. Så efter hendes venners anbefalinger tager hun hen til Jack (stifter af Gorlubb), da hun havde hørt, at han havde bare styr på det der med piercinger. Han sagde, at hullet var piercet skævt i forhold til det smykke, der var kommet i. Han skiftede hendes smykke til en mere bøjet ring, der passede bedre med vinklen og gav hende info omkring efterbehandling. Hendes piercing helede uden problemer efter dette. Har også mere familie, både kusiner og tanter og min far der har gået hos Gorlubb de sidste 20 år. Har faktisk også mange veninder, der kun tør at at tage hen til Gorlubb, for at få lavet deres piercinger. Der må jeg sige, at jeg ved ikke, hvad det er Gorlubb gør, men alle piercinger jeg har fået lavet andre steder, har virkelig haft det dårligt. Så nu er jeg med i den “klub” af familie og venner, der kun tør at tage hen til Gorlubb. Men det giver god mening, de er så dygtige, når de også er det ældste piercingstudie i Danmark. De har bare styr på det med piercinger, må man sige. Allerede i år 1998 havde vi gode oplevelser med Gorlubb, og det har bare fortsat lige siden. De har noget at have det i. Kommer helt sikkert tilbage for at få lavet flere piercinger hos dem. Jeg kan helt klart anbefale Gorlubb til alle der overvejer at få lavet en piercing.
Super behageligt sted at være
Super behageligt sted at være. God atmosfære. God hygiejne. Fik ordnet huller i ørene på min datter. Min datter blev behandlet godt og taget godt imod. 5 stjerner herfra. Tålmodige, venlige, servicemindede medarbejdere. Hullerne blev lavet af Olivia. Kan klart anbefale dette sted.
Flot udvalg af diverse smykker
God prof. Varm service
Ren lækker butik, hvor vi blevet taget godt imod- alle medarbejder virkelige søde og imødekommende. Min datter skulle have lavet navlepiercing - dette blev gjort med varme og stor professionelisme af Olivia, kan varmt anbefalde dette sted.
Christina
Stor anbefaling!
Jeg har lige fået lavet min navlepiercing idag, og det var den bedste oplevelse.
Pierceren Kira var super sød og professionel. Stor anbefaling herfra.
En fornøjelse at komme i Gorlubb igen
En fornøjelse at komme i Gorlubb igen.
Var inde med min kæreste der fik lavet næsepiercing og brystpiercing.
Og jeg fik ny brystpiercing.
Virkelig behageligt personale.
Ikke sidste gang vi kommer der.
Min kæreste og jeg fik den bedste…
Min kæreste og jeg fik den bedste behandling af Olivia, da vi skulle have lavet henholdsvis 2 nipple-piercinger og en næse-piercing.
Min kæreste er generelt bange for nåle, men vi følte os simpelthen så tilpas og trygge, at det ikke engang kom til udtryk.
Vi kommer igen på grund af dig, Olivia!
Kridt skoene. :P
Hvis jeg kan give flere stjerner, vil jeg helt klart gøre det!
Jeg havde en tid hos Gorlubb Piercing i går, og blev 5 minutter forsinket grundet trafik, men personalet var forstående og venlige under alle omstændigheder. Rigtig god betjening, og min piercer var meget beskrivende under hendes arbejde. Jeg kan helt klart anbefale Gorlubb Piercing til alle der skal have en navlepiercing mm. Tak for jeres venlighed og jeres flotte arbejde. Meget professionelle 😁
Kan klart anbefale Gorlubb piercing!
Kan klart anbefale Gorlubb piercing!
Fik en navlepiercing hos Olivia, og servicen var bare helt i top. Samtidig var der meget fokus på hygiejnen, og jeg følte mig i trygge hænder gennem hele processen.
Plus deres smykker er virkelig flotte og billige ;)
Blev piercet i navlen af Kira
Blev piercet i navlen af Kira. Rigtig god oplevelse! Kan virkelig anbefales! Super søde allesammen!
Anbefales med stort A!
Var for nyligt i Gorlubb for at få lavet endnu et sæt huller i mine øreflipper og oplevelsen var den samme som da jeg var i Gorlubb for 4 år siden.
God service og fantastisk vejledning igennem udførelsen af piercinger.
Man får mange gode informationer både omkring selve udførelsen af piercinger samt helingsprocesser.
De går også betryggende meget op i hygiejne i hele butikken.
Og skud ud til Olivia som jeg var hos! Hun var rigtig god til at forklare hvad hun gjorde og hvorfor. Hun gjorde det hele til en rigtig god oplevelse, hvilket var betryggende taget i betragtning af at piercinger er en smertefuld process.
La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.