Jeg fik i går lavet en øjenbryns piercing af Peter 🤩 Det var virkelig en god oplevelse, Peter havde helt styr på at skabe en behagelig og tryg stemning. Det er piercing nr 3 jeg får lavet i gorlub... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Min varmeste anbefaling. Datteren på 15 år fik sin første navlepiercing af Olivia som stille og roligt forklarede hele processen. Intet blev forceret og Olivia sørgede hele tiden for at min datter føl... Ver más
Min datter på 15 år fik igår sin første navlepiercing hos Gorlubb piercing. Vi havde oprindeligt bestilt en anden tid, men den fik vi uden problemer ændret. Super søde, imødekommende og kompetent... Ver más
Jeg var der inde og kom 5 min for sent pga. tog forsinkelse. Jeg fik ikke min tid og skulle betale hele beløbet. Meget hård og dårlig service. Der var ikke særlig god hygiejne derinde lige ved første... Ver más
Información sobre la empresa
Información de contacto
Gasværksvej 15, 1656, København, Dinamarca
- piercing.dk
Bedste sted!
Bedste sted!! Fik lavet min narvlepircing af Jack. Det mest profesionelle menneske jeg har mødt længe, og mega dygtig også! Jeg var virkelig nervøs, men alt gik så godt. Han gjorder et super stykke arbejde, en mega god oplevelse.
Super god oplevelse
Super god oplevelse! Alle medarbejder er super professionelle, opmærksom på en og behagelige at være i nærheden af. Jack som piercede mig, er mega professionel, snaksaglig og får en til at føle sig godt tilpas. Kan klart anbefale Gorlubb og vil 100% vælge det sted hvis jeg skal pierces igen
Vælg Gorlubb Piercing!!
Vælg Gorlubb Piercing!!
Super imødekommende personale, der både gik op i høj hygiejne (dertil blev man bedt om at spritte hænder af da man kom ind), god service og at kunden følte sig tilpas og vidste hvad de gik ind til.
Mine to veninder og jeg fik hver lavet 1-2 piercinger i ørene, som vi alle er rigtig tilfredse med.
Helt igennem en rigtig god oplevelse, dygtig piercer, rene og pæne lokaler.
Vi kan varmt anbefale Gorlubb Piercing!
Bedste oplevelse hos piercer nogensinde!
Synes det er ærgerligt, at læse nogle af de negative reviews der er skrevet herinde, da mit indtryk er stik modsat. Håber derfor at folk ikke dømmer stedet og personerne ud fra få negative reviews, som sikkert ikke bliver sat helt i kontekst.
Jeg har fået lavet to dermal anchors af Mira og det er længe siden jeg har fået så god service og følt mig så velkommen og tilpas hos en piercer!
Først bliver jeg mødt af søde, smilende Olivia, som tog godt imod mig og vidste hvad jeg havde booket tid til, allerede inden jeg sagde noget. Derudover gav hun gode råd til valg af smykke og delte sine egne erfaringer med type af piercing og smykker. Derudover var smykkeudvalget billigt (og kvalitet) og meget større end forventet. Mega godt indtryk og tryghedsfølelse allerede fra start.
Jeg møder Mira, da hun står og taler med to andre kunder og får allerede dér et positivt indtryk. Hun var positiv, sød og smilende og gav sig tid til at tale med dem og mig. Overskudsagtig. Hun introducerede sig selv for mig og vi talte om mine ønsker til piercingerne. Derudover gav hun mig sin professionelle vurdering af placeringen af piercingerne og jeg følte mig i trygge hænder. Hun spurgte endda om jeg ønskede, at hun skulle sige til når hun lavede piercingerne eller om hun bare skulle gøre det - fedt at hun selv lod mig bestemme, da jeg ikke har oplevet det før. Hele vejen igennem var hun (og Olivia) søde og professionelle. Til sidst fik jeg fif og råd tid rensning og vedligeholdelse af piercingerne, både fra et professionelt synspunkt, men også fra egne personlige erfaringer.
Generelt set er det hands down den bedste oplevelse jeg nogensinde har haft hos en piercer og ville varmt anbefale stedet til alle, der ønsker behagelig, men professionel behandling. Vender helt klart tilbage næste gang jeg skal pierces, have skiftet smykke, eller andet!
Uprofessionelle og ligeglade med din tid!
Jeg ankom lidt før min tid kun for at støde på en seddel i døren om, at butikken var lukket indtil 1/2 time efter min gennem telefonen bookede tid. Det undrede mig, at jeg ikke havde hørt noget.
Da jeg kom tilbage havde jeg beroliget mig selv med, at der kunne være sket noget akut som havde forårsaget denne lukning og ventede en undskyldning eller forklaring fra personalet. Der kom ingen sådan! Jeg forsøgte endda at sige, at havde haft en tid mens de havde lukket - det blev skøjtet let hen over uden nogen form for undskyldning.
Utroligt! Tilmed kunne de ikke modtage kortbetaling og sendte mig derfor afsted for at hæve kontanter. Hele oplevelsen gør at jeg IKKE kan anbefale Gorlubb selvom jeg tidligere med Jack ved roret, har været sindssyg glad for at komme.
Nu hvor Jack ikke længere er der lader tingene til at sejle!! Tænk hvis kunderne også bare ankom når det passede dem?! Utrolig uprofessionelt!
Ansat råbte af mine 2 små børn! Dybt chokeret!!
Jeg er dybt chokeret over den behandling jeg og mine 2 små børn fik idag!
Jeg fik anbefalet Gorlubb af flere af mine veninder og havde idag bestilt tid til at få lavet næsepiercing. “Desværre” var jeg nødsaget til at tage mine 2 børn med, men tænkte ikke yderligere over at det ville være et kæmpe problem for de ansatte, da der ikke blev oplyst noget om at børn ikke er velkomne i deres butik, samt jeg regnede heller ikke med at det ville tage så lang tid at få min piercing lavet.
Først og fremmest da vi kommer ind bliver man ikke mødt ordentligt velkommen men istedet virker personalet mere optaget af at jeg og mine børn skal spritte hænderne af - naturligvis forståeligt men servicen bør hedder 1) ordentlig SMILENDE velkomst til kunden og DEREFTER en venlig / ydmyg opfordring til afspritning.
Butikken er fyldt med ventende kunder, ingen ledige stole / sæder så jeg Beder mine børn sætte sig over ved sidemanden af trapperne, for at vi skal “fylde så lidt som muligt” og ikke være til besvær i butikken. Kort efter kommer Mira ud fra er af behandlingsrummene og siger med nedladende tone til mig og mine børn på 2 og 5 år, at vi skal flytte os da “vi er i vejen og skaber VIBRATIONER i hendes arbejdsrum og må finde en stol at sidde på” vel og mærke da der ingen ledige stole er.
Jeg forsøger at gøre mig og mine børn så “ubemærkede” som muligt ved at sætte dem på 2 små stole som andre kunder gir os.
Da kl bliver 16:15 hvor jeg havde tid, gik jeg til disken og udfyldte papirer. Mine børn rejste sig fra stolene kom hen mod disken og talte til hinanden (muligvis i et højere toneleje end hvad personalet ønskede) - dog skal det siges at det på INGEN måde var børnegråd eller skænderi eller skrigeri! mindes endda min søn grinte over noget min 2 årige datter sagde?!!
PLUDSELIG STORMER Mira ud fra sit rum og RÅBER udover hele butikken direkte til mine to små børn “NU SKAL I TO SIMPELTHEN TIE STILLE, ELLERS BLIR I SIMPELTHEN NØDT TIL AT SMUTTE UD HERFRA!!”
Jeg blev FULDSTÆNDIG paf….!!!!! Og det samme gjorde mine børn. Jeg sagde øjeblikkeligt til den mandlige ekspedient at jeg absolut ikke følte os velkommen, og at jeg nu ville forlade butikken.
Jeg er virkelig i chok over den nedladende behandling.
Det her var så grænseoverskridende både som kunde samt som mor, at en fremmed kvinde kunne finde på at tale sådan til en anden kvindes børn - på blot 2 og 5 år!
Jeg sætter ALDRIG mine ben i den butik igen og vil gøre alt for at fortælle min historie videre til andre. Jeg havde medbragt 2.000kr som jeg havde planlagt at lægge i forskellige næseringe, men hvor er jeg glad for jeg ikke nåede til det punkt.
Jeg er sikker på at anmeldelsen her ikke betyder noget for butikken - det lader til at de har så mange kunder at de er totalt ligeglade med den service de udøver, så pyt med om en mor og hendes 2 børn fik en forfærdelig ubehagelig oplevelse.
De 4 veninder jeg havde fået anbefalet gorlubb af, blev med det samme oplyst om hændelsen og ville fortælle den videre til veninder, og sagde selv de aldrig heller ville sætte deres fødder igen i den butik!
En varm anbefaling
En varm anbefaling! Jeg var inde og blive piercet i begge bryster hos Jack som var meget professionel i forløbet og var ligeledes rigtig god til at distrahere og betrygge med en god humor.
Kommer helt klart tilbage og får lavet noget mere på et tidspunkt.
Bedste piercer!
Smadder, smadder sød og humoristisk piercer som virkelig kan sit stof! Han får virkelig én til at slappe af og blive distraheret, hvis man er en piveskid som mig 😉
Bedste piercer jeg nogensinde har været hos, mine fremtidige piercinger bliver hos dem. Kan varmt anbefales!!
Fremragende service
Jeg blev igår piercet af Jack. Min første piercing nogensinde og det var simpelthen en fantastisk oplevelse. Han var meget serviceminded og var så sød og venlig. Han fik mine nerver i kontrol på bedst mulig vis! Kan kun anbefale stedet og især Jack. Jeg kommer helt sikkert igen!
Alletiders oplevelse
Alletiders oplevelse. Er blevet piercet der 3 gange og der har været meget professionelt hver gang. Største anbefaling !
Fantastisk oplevelse x2
Jeg fik får halvandet år siden piercet mine ører af Jack da de huller jeg fik lavet som barn aldrig rigtigt har helet ordenligt. Jack var super professionel og enormt omsorgsfuld og alt var klinisk rent hvilket gjorde mig meget tryg.
I dag fik jeg lavet to piercinger mere - denne gang hos Kira. Hun var ligesom Jack super sød, omsorgsfuld og rigtig dygtig til sit arbejde. Kan kun give dem mine varmeste anbefalinger.
En ting som de kunne have skiltet bedre med er at man skulle betale med kontanter. Det havde været fint at vide på forhånd.
Her er du i gode hænder!
For 6 uger siden fik jeg lavet min første piercing hos Jack. En tragus. Jeg var nervøs og temmelig beklemt, men Jack var en stjerne - det var en super oplevelse. Rolig, munter, opmuntrende, omsorgsfuld og mega dygtig. Igår tilføjede jeg en daith til samlingen, og det var præcis samme gode oplevelse.
Jack og hans team ved, hvad de laver. Jeg kommer helt sikkert tilbage.
Efter i dag fik jeg simpelhen nok og nu…
Efter i dag fik jeg simpelhen nok og nu føler jeg mig nødsaget til at lave denne anmeldelse da det blev for meget.
Jeg har kendt stedet siden teenager og har altid plejet at kunne lide stedet, trods de dyre priser men, her de sidste par år hvor jeg er kommet af med min kæreste føler jeg vi er blevet behandlet dårligt, virkelig uprofessionelt,
userviceminded og talt nedladende til både af Jack som ejer det men, også en hans ansatte som modtog os i dag ved disken.
(Efter at have ventet et kvarter over ved sofaen da der var andre før os )
men, igen så kan man ikke bebrejde de ansatte for at tale sådan når chefen nærmest opfordre og oplære dem til at have sådan en arrogant attitude så man kommer og føler sig uvelkommen og dum fordi man ikke lige var klar over at der ikke var tid i dag og de heller ikke kunne svare på om der var i morgen eller den nærmest fremtid så man blev hurtigt fejet af vejen og bedt om at selv at gå ind og kigge på deres hjemmeside for at finde ud af hvornår de kunne hjælpe en.
De kunne ligeså godt have spurgt os om vi havde en tid da vi kom ind af døren så vi ikke havde ventet forgæves når de alligevel har sat sig for at henvise nye aftaler til deres webshop og ikke ønsker at hjælpe dem der kommer ind i butikken udenfor aftale, de ku ligeså godt have sagt vi skulle gå med det samme for de ville på ingen måde hjælpe en hvis man ikke har en tid og man føler sig virkelig dum når man spørger efter en tid fordi de vil de ikke hjælpe med at finde en ny tid, for som Jack hjælp sin ansatte med at afslutte samtalen sagde ; så havde de ikke tid foreløbig og der ikke mere at snakke om der og kiggede dumt på mig og min kæreste og grinte af os nedladende da vi forlod stedet nærmest undskyldende.
Udover det så kom jeg også fordi jeg ønskede at købe et nyt smykke til min rook piercing og spørger pænt i sidste håb om bare smule hjælp om jeg idet mindste ikke måtte tillade mig at købe en nyt smykke til min piercing også kigger den ansatte ved disken som ellers ser rigtig fornærmet på mig som om at det var forkert af mig at jeg ville købe et nyt smykke og kræve deres tid og svare derefter : jo det ku man måske godt men hvor sku jeg dog vide hvad str din piercing er?
Det var vi valgte at gå ud af døren og jeg sætter aldrig mine ben der igen.
Stedet lever op til deres ry :-)
Jeg har i mange år ønsket, at få lavet lavet 2 nye huller udover de 2 jeg har i forvejen(og som var lavet dårligt da jeg var en mindre pige), men fordi jeg er bange for nåle, tog det virkelig mange års overvejelser, før jeg tog mig sammen!
Da jeg endeligt tog mig sammen, fik jeg lavet 4 huller på en gang hos en piercer et andet sted i byen, men det ene hul var blevet placeret forkert og gik i stykke, og jeg stod med et stort hul i mit venstre øre!
Jeg fik heldigvis anbefalet Gorlubb klinikken af min datter og andre piercerer i byen:-)
Jeg fik en aftale med Jack Rubini som var super charmerende og professional/dygtig og vi blev enig om, at få lukket dette hul med en operation. Jack er den eneste i DK, der kan lave den slags operation.
Jeg var virkelig bange for dette indgreb, men kan kun rose Jack for hele forløbet, fordi han kunne berolige mig og give mig den trygthed jeg havde brug for, at det hele skal nok gå godt og at jeg vil blive glad for min beslutning. Og det gik godt:-) operationen gjorde ikke ondt(med en Emla creme på øret en time forinden:-)), ingen betændelse og flot heling af øret, nu 2 måneder efter operationen. Mangler bare små 3-4 måneder til, før jeg kan lave et nyt hul i venstre øre.
Hyggelig lille sted med gode og søde ansatte, god stemning general, et stort udvalg af smykker og et højt hygiejnisk niveau.
Klinikken kan kun anbefales af mig og jeg kommer igen, når jeg skal ordne mit nye hul.
PS. jeg giver stedet kun 4 og ikke fem stjerner, fordi jeg afventer slut resultatet på min operation samt parkerings problematikken(svært at finde én på gaden:-( ).
Super kompetent og dygtig betjening…
Super kompetent og dygtig betjening meget tryg ved det
Top profesionelle
Super sted.
Jack's butik er i toppen af piercing i CPH. Professionel og venlig. Mine bedste anbefalinger.
kvalitetkvalitet, kompetence, omhu og service er i højsædet.
kvalitet, kompetence, omhu og service i højsædet
Denne oase er fantastisk, et sted hvor kvalitet, kompetence, omhu og service er i højsædet.
Jeg har selv fået alle mine piercinger hos Jack og da mine drenge ville have huller i ørene var der kun én jeg ville betro denne opgave, Gorlubb!
Aldrig har jeg mødt så kompetente og omsorgsfulde folk, Jack fik mine drenge til at føle sig så trygge og resultatet var selvfølgelig derefter!
12 ud af 10 VIL ANBEFALE !
I får 5 ⭐️ Af mig
Får altid lavet mine piercinger her og kunne ikke drømme om at gå andre steder hen. Professionelt. Altid den bedste service. Og god forklaring inden man bliver piercet.
La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.