Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Jeg fik lavet en conch piercing hos Piercinghuset i Aalborg. Selve oplevelsen der var meget god. Da jeg nogle uger efterfølgende oplever, at min piercing er ved at blive 'spist' af mit øre, grundet... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Kæmpe god oplevelse den dag jeg skulle pierces. Personalet i Aalborg er monster søde og meget professionelle. En uges tid efter, at jeg fik lavet min piercing, faldt smykket desværre ud - på trods a... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg har været forbi Piercing Huset i Herning to gange, og jeg er blevet mødt af kompetente og venlige piercere begge gange, som tager sig god til at sikre at man føler sig tryg og tilfreds med resulta... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg var inde i piercinghuset i Aalborg med en veninde og blev piercet af Martina. Hun var mega dygtig og professionel - kæmpe anbefaling!

Información sobre la empresa

1. Tienda de piercings
  2. también en la categoría
  3. Joyería

Escrito por la empresa

Professionelt piercingstudio siden 2008, og kun piercere med en sundhedsfaglig uddannelse. Det sikre en god faglig baggrund og ballast som piercer. Alle vores piercere er sygeplejersker, læger, ambulancereddere, medicinstuderende eller sygeplejestuderende. Vi har studio i Odense, Aarhus, Herning, Vejle og Fredericia. Alle vores studier er rene og pæne og ligger på centrale beliggenheder. Vi lægger stor vægt på hygiejne i topklasse, og smykker af den ypperste kvalitet. Vi overholder alle retningslinjer på området, fx Seperat aflukket piercingrum, seperat aflukket sterilrum, sporetest på autoklave hver mdr. Alt udstyr gennemgår en omfattende rensningsproces mellem hver kunde, nåle bruges KUN 1 gang, vi anvender IKKE ørepistol, og alle overflader bliver desinficeret mellem hver kundebesøg Dette er blot nogle af de forholdsregler vi følger, for at sikre din oplevelse og dit helbred, som kunde hos os.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Ha contestado el 83% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 1 mes

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

4,6

Todas las opiniones

72 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Kan stærkt anbefale

Kan stærkt anbefale. Super hyggeligt sted med søde og profesionelle medarbejdere. Min navlepiercing gjorde næsten ikke ondt at få lavet og den heler super fint. Super billige priser!!

10 de julio de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Kæmpe god oplevelse den dag

En uges tid efter, at jeg fik lavet min piercing, faldt smykket desværre ud - på trods af efterspænding. Jeg går ind i butikken 10 minutter før lukketid uden tidsbestilling , og personalet er så søde, og hun hjælper mig med at få nyt smykke i. Kæmpe anbefaling herfra.

7 de julio de 2026
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Extremely disappointed with the service…

Extremely disappointed with the service and communication. My friend and I booked appointments for a septum and a vertical labret at the Aarhus studio. Less than 12 hours before the session, at 11:35 PM the night before, I received an email saying the piercer was ill and one of our appointments was canceled.
While I understand that people get sick, the salon's policy strictly demands that clients cancel at least 24 hours in advance, yet they allow themselves to cancel on a whim in the middle of the night. To make matters worse, after trying to reschedule, it turned out their entire booking system for Aarhus is completely blocked for the whole month. No customer support, no alternative solutions or sub piercers offered, just an automated cancellation email. Total lack of respect for the clients' time and plans. Would not recommend.

Update regarding company reply:
It is disappointing to see the salon claim they "cannot locate" any conversation. The cancellation was sent to me by Ida from their official GLØD email on July 4th at 23:35 regarding appointments made via Planway for July 5th (at 11:00 and 11:05 with Cecilie and Martin).
I replied asking to reschedule both appointments, but my email was simply ignored. When I checked their booking calendar right after, there were indeed no available slots for vertical lip piercing for the entire month of July, which I have screenshots of. Claiming that this correspondence never happened only highlights how poorly customer care is handled.

5 de julio de 2026
Logotipo de Piercinghuset

Respuesta de Piercinghuset

Hi,

We’re sorry that you were disappointed by the cancellation, but unfortunately, we cannot control when a member of our staff becomes ill – just as we assume you cannot control when you become ill yourself.

Our 24-hour cancellation policy naturally does not apply in cases of illness, and we do not state anywhere that customers are expected to give 24 hours’ notice if they become ill. When a piercer calls in sick, we may unfortunately have no choice but to cancel appointments at short notice. This is not something we do “on a whim,” as your review suggests.

We would also like to correct the statement that there were no available appointments in Aarhus for the entire month of July, as this is not accurate.

Furthermore, we have been unable to locate the conversation with our customer service that you refer to in our system. We also reached out to you through Trustpilot to get more information about your experience, but unfortunately, we have not received a response.

We fully understand that having an appointment cancelled at short notice is frustrating, especially when you have made plans around it. However, we do feel that a review placing us on the same level as businesses that deliberately deceive or scam their customers is a very disproportionate response to an employee unexpectedly becoming ill.

We always do our best to avoid cancellations, but illness is unfortunately something neither our customers nor our staff can plan or control.

Best regards,
Piercinghuset

Super god oplevelse

Super god oplevelse
Super sød og venlig piercer
Langt fra sidste gang jeg kommer forbi der
Vil klart anbefale

15 de junio de 2026
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Kan slet IKKE anbefale piercinghuset i…

Kan slet IKKE anbefale piercinghuset i Aarhus! De satte en lærling til at lave huller i ørene på min datter, hvilket gik så langsomt, at min datter endte med at få meget ondt. Hun endte med IKKE at få dem lavet pga smerterne og er nu traumatiseret af det!

29 de mayo de 2026
Logotipo de Piercinghuset

Respuesta de Piercinghuset

Kære Sofie
Vi er naturligvis kede af at høre, at besøget blev en dårlig oplevelse for dig og din datter.
Vi vil dog gerne korrigere en væsentlig oplysning i din anmeldelse. Vi har ikke lærlinge, der udfører piercinger på vores kunder. Alle vores piercere er uddannede og oplært efter vores faste procedurer. Den medarbejder, der hjalp jer, var relativt ny hos os, men var fuldt uddannet til at udføre ørepiercinger.
Da I ankom, gennemgik vi vores retningslinjer for piercing af børn. Vi fortalte blandt andet, at vi altid tager os den tid, barnet har brug for, og at vi respekterer barnets signaler under hele forløbet. Vi gennemfører aldrig en piercing, hvis barnet ikke ønsker at fortsætte, og det var der enighed om, inden behandlingen begyndte.
Vi oplevede, at din datter reagerede kraftigt på den første piercing og derfor ikke ønskede at fortsætte. Vi valgte derfor straks at stoppe behandlingen. Vi mener, at det er den rigtige beslutning, når et barn giver udtryk for, at det ikke ønsker at fortsætte – også selvom det naturligvis er ærgerligt, at besøget ikke endte som håbet.
Vi har fuld forståelse for, at oplevelsen har været ubehagelig for både dig og din datter, og det er vi oprigtigt kede af. Vi kan dog ikke genkende beskrivelsen af, at forløbet skyldtes manglende kompetencer eller fejl fra vores side. Vores oplevelse er, at situationen blev håndteret korrekt, roligt og med størst muligt hensyn til din datters tempo, tryghed og grænser.

Vi ønsker jer alt det bedste fremover.

Piercinghuset

200 % god service og prof personale

200 % god service og prof personale
Fik lavet en helix for en uge siden og staven var for kort pga øret begyndete at hæve. Et opkald og tid til at få længer stav i....kan kun give 5 stjerner men gav gerne 10
Mvh Jacob

10 de junio de 2026

Varmeste anbefaling!

Varmeste anbefaling, især til børn! (Aarhus)

Min datter på 14år skulle endelig have lavet huller i ørene, og jeg valgte piercinghuset pga de gode anmeldelser.

Vi kom ind uden tidsbestilling, men tænker det er smart at bestille tid, da jeg har indtryk af at stedet er ok populært 🙂

Lokalerne er små, men uden at man føler sig klemt, lyse lækre farver og rent og velholdt ✨️

Vi blev mødt af en rigtig venlig ung kvinde, som var rigtig god til at fortælle om hvad der skulle ske og gav plads til at vi kunne stille spørgsmål og vælge smykker, uden at det skulle gå hurtigt - virkelig rart, når nu det er første gang min datter skal pierces ❤️

Hun var obs på om min datter var okay og var i det hele taget dybt proffesionel! 👏

6 ud af 5 stjerner ✨️

Næste gang jeg selv skal pierces igen, bliver det derinde ❤️

7 de junio de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Det var en virkelig god oplevelse

Det var en virkelig god oplevelse. Stedet var hyggeligt og hende der piercede mig viste tydeligt at hun havde helt styr på hvad hun lavede. Det gjorde mig virkelig tryg og jeg kom hjem med nogle piercinger som jeg er mega glad for. Kan virkelig anbefale det.

2 de mayo de 2026

La experiencia Trustpilot

8 consejos para escribir buenas reseñas.