Ik heb een zeer positieve ervaring gehad met PIN Voorschot. Het hele proces verliep vanaf het begin tot het einde snel, duidelijk en professioneel. In het bijzonder wil ik mevrouw Monique Mesma... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
De service was erg vriendelijk en op maat. Men neemt de tijd om alles met je te bespreken. Iedere medewerker is goed bereikbaar. Je wordt vriendelijk te woord gestaan. Echter vind ik het proces erg... Ver más
La empresa ha respondido
Een mooi systeem voor als je tijdelijk (kleine) geldbedragen nodig bent. De terug betaling geschiedt dagelijks in relatief kleine bedragen, maar wel voldoende om de lening zeer spoedig af te kunn... Ver más
Información sobre la empresa
Información proporcionada por diversas fuentes externas
PIN Voorschot is een zakelijke krediet. Aanvragen is eenvoudig en er komt altijd een adviseur langs. De financiering is er speciaal voor het MKB en de aflossing is flexibel.
Información de contacto
Kooltjesbuurt 1A-13, 1411 RZ, Naarden-Vesting, Holanda
- 0883880880
- info@emffinance.nl
- pinvoorschot.nl
Invita a los clientes a opinar
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 24 horas
Snel, kundig en betrouwbaar advies
Snel, prettig en kundig advies. Het kortlopende krediet was binnen een paar dagen geregeld, wat we ook als zeer fijn hebben ervaren is het persoonlijke contact. Dus niet alleen via mail/whatsapp maar ook een gezicht bij het advies.
Alles was een dikke 10
Aanrader!
Snelle reactie, vriendelijke en duidelijke uitleg gekregen. Aanrader voor wie even wat ondersteuning kan gebuiken.
Ik ben snel en duidelijk geholpen
Snelheid van handelen top!
Nette mensen, snel regelen en snel reageren, daar houden ondernemers van!
Prima service en snel geholpen
Prima service en snel geholpen, afspraken worden conform nagekomen; ik ben zeer tevreden!
Fijne kennismaking
Fijne kennismaking, goed meegedacht en snelle reacties door persoonlijke benadering.
Snelle verwerking aanvraag en zo kun je…
Snelle verwerking aanvraag en zo kun je als ondernemer gerust ondernemen. Banken zijn momenteel al een tijdje een crime , duurt lang voordat het voor elkaar is. Ik zeg Pinvoorschot is er voor ondernemers die snel willen handelen.
Zeer snel en persoonlijk geholpen.
Zeer snel en persoonlijk geholpen.
Sluit me helemaal aan bij eerdere positief geplaatste reviews.
Bedankt, Monique!
simpel en heel duidelijke uitleg
Wederom een goede ervering
Het gevoel dat je serieus wordt genomen en dat ze met je meedenken.
Waar je bij de bank niet meer aan kan kloppen, staat pin-voorschot voor je klaar.
The best in Nederland 👌
Más información sobre otros tipos de reseñas.