Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Very poor quality swimwear .went rowing gently on the water and strap broke almost as if made of toilet paper no strength at all

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Rigtig god kundeservice! - De svarede hurtigt og kom med den helt rigtige hjælp. Pålidelig hjemmeside som har utrolig flotte produkter som er passende og true to size. Meget tilfreds kunde:)

Información sobre la empresa

1. Tienda de ropa para mujeres

Escrito por la empresa

Vi har gratis frakt til Norge. Prisen inkluderer toll. Leveringstid er 2-5 dager.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No ha contestado las opiniones negativas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Jeg har bestilt en ordre d 23.11

Jeg har bestilt en ordre d 23.11. Som ingen ved hvor er. Det eneste svar jeg får på mail flere dage efter min forespørgsel er at DAO vil vende tilbage om nogle dage og så hører jeg fra dem. Det er klart en ommer!!! Køb ikke noget hos dem.

9 de diciembre de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

The worst customer service ever

The worst customer service ever. I bought a bag from Pitaya and when I got home, I realized it was in terrible condition, the handle was completely twisted and looked awful. When I reached out to customer service, they couldn’t care less. No exchange, no repair, no solution. Absolutely nothing.

I paid full price for a damaged bag, and they refused to take any responsibility for it. This store clearly doesn’t care about their customers or the quality of what they sell. Be careful when buying from Pitaya they sell defective products and their customer service is a complete joke.

10 de octubre de 2025

Anbefaling af Charlotte Bag

Jeg har to Charlotte Bags fra Pitaya, som jeg er rigtig glad for. De virker ret “stive” i materialet først, men efter noget tid bliver de bløde.
Der kan godt være en Macbook i, men det er lidt træls at tage den i og ud af tasken, hvis der også er andre ting i.
Det er dog stadig en taske, jeg bruger hver dag både i skole og i byen. Kan anbefale!

24 de diciembre de 2023

Gode køb

Jeg har et par gange købt fra Pitaya gennem nogle veninder, og jeg er meget overrasket over de billige priser på smykker osv. Jeg har været rigtig glad for tøjet, og selvom det holder, så er det en smule dårlig kvalitet. Men ellers har jeg været rigtig glad for at modtage mine pakker.

15 de agosto de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Trukket penge for en vare jeg ikke har modtaget

Pitaya har desværre trukket penge for en vare som jeg aldrig har modtaget. Det svar jeg får er, at normalt vil pengene komme tilbage i minus, når de frigives til en konto - dette er desværre bare forkert, da de er trukket fra mit kort.

30 de octubre de 2024
Valorada con 3 estrellas sobre 5

Pæne varer, dårlig kvalitet

Rigtig pænt udvalg af varer, dog skuffet over kvalitet. Til lagersalg hang der ødelagte varer på bøjler uden at prisen var yderligere nedsat. Lang kø til prøverummet, valgte derfor min normale størrelse, dog kom jeg hjem til en ødelagt top. Den var revet op i alle syninger indvendigt.

21 de septiembre de 2024

Hurtig levering

Hurtig levering. Rigtig god kvalitet af varerne, og ingen problemer med at sende retur, da der var noget der ikke passede. 👍

29 de agosto de 2024

Dårlig kvalitet

Returnerede alt jeg købte, fordi kvaliteten var så dårlig, samt den strik trøje jeg havde købt var ved at falde fra hinanden. Så jeg er skuffet og 40kr fattigere, da man skal betale for returen.
Har fået bedre kvalitet fra kinasider end denne hjemmeside.

Jeg kan desuden heller ikke se at jeg skulle have fået mine penge tilbage efter at have returneret varerne.

12 de marzo de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Worst quality and costumer experience

I ordered two tops and they were the worst quality. The package took 1 and a half month to arrive. When I received it not even the bow on the top was centered and everything was ill fitting. The tops are made in china. It’s the same quality like SHEIN but 10 times the price. I wouldn’t recommend it. Getting my money back is really hard it’s about a month now and I still don’t have my money back.

10 de mayo de 2024

Utrolig dårlig service

Utrolig dårlig service. Bestilte taske d24/11. Modtager ordrebekræftigelse. 1-2 dages levering reklamere de med. Prøver at ringe, men Telefonsvare siger man ringer udenfor åbningstid, det siger den uanset tidspunkt. Skriver mail d27/11 og efterlyser min pakke..får svar at den kommer sidst på ugen, de trækker penge på min konto d29/11 uden at ha sendt pakken, de har ikke varen hjemme, men blir ved med at reklamere for tasken. Jeg har nu bedt om at på mine penge tilbage 5 gange uden resultat, de er stadig ikke kommet.. jeg er mildest talt målløs over deres opførsel. Handler aldrig der mere😡

24 de noviembre de 2023

Tyveri og dårlig kundeservice

Havde desværre samme oplevelse som flere andre! Pengene trækkes, men ingen varer modtaget. Firmaet kan ikke træffes på telefon og er meget langsomme om at svare på mail. Her svares så endeligt, at de har lavet en optællingsfejl og ikke har varen på lager. Det opdagede de ikke, da de trak pengene, men først da jeg rykker efter varen??
Herefter skriver firmaet, at pengene blot er reserveret på min konto, men de er altså trukket. Virkelig dårlig stil og ingen kundeservice. Køb jeres varer et andet sted!

19 de octubre de 2023

Rigtig god kundeservice!

Rigtig god kundeservice!
Meget tilfreds kunde:)

1 de enero de 2023

Veldig fornøyd med kjolen

Veldig fornøyd med kjolen! Bestilte 1-2 strl opp, og det var nødvendig. Kunne vært litt bedre materiale på kjolen, men den sitter kjempe fint på uansett! Nydelig farge

9 de mayo de 2022

Elendig kvalitet.

Ser ut som jeg har kjøpt en kjole på wish. Elendig kvalitet, bestilte en størrelse større enn jeg vanligvis bruker og den var likevel minst 4 størrelser for liten.

2 de mayo de 2022

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.