Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik ben echt blij met mijn aankoop bij Pixgrade. De Lightroom presets zijn van topkwaliteit en hebben mijn foto's echt verbeterd. Ook makkelijk te gebruiken voor een Dummie als ik... De klantenser... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Deze website is een absolute must voor iedereen die met beeldbewerking werkt! De filters zijn van topkwaliteit en hebben mijn foto's een professionele uitstraling gegeven zonder dat ik uren hoefde te... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Zo blij met deze presets! Het was even uitzoeken hoe het werkte maar daarna ging het top! Heb nu 11 verschillende presets en gebruik ze allemaal! Super fijn contact ook gehad bij een aantal vragen.... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Prachtige presets! Vaak hele leuke bundel acties 🙏 Krijg veel complimenten over mijn fotos altijd!

Información sobre la empresa

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

4,5

Todas las opiniones

0 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Perfect in orde

10 de agosto de 2021

Hi Mieke,

Bedankt voor jouw 5 sterren review! Daar zijn we heel blij mee.
Veel plezier met het bewerken van jouw foto's!

Helemaal blij

Helemaal blij met de presets!

9 de agosto de 2021

Hi Melissa,

Bedankt voor je leuke review. Veel plezier met het gebruiken van de presets.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Ik krijg het bestand niet geüpload naar…

Ik krijg het bestand niet geüpload naar m'n app lightroom.
Weg gegooid geld dus.

14 de julio de 2021

Hi Hilde,

Kun je een mailtje sturen met het ordernummer en het bestelde pakket. Dan kan ik het zsm voor je oplossen. Onze excuses voor het ongemak.

Super!

Ik vind alle filters super mooi,
Voor elke foto zit er wel een paar filters bij die de foto super mooi maken.

27 de junio de 2021

Respuesta de Pixgrade

Hi Demi, wat een leuke en lieve review. Daar zijn wij zeker blij mee! veel plezier met het gebruik van onze presets! Liefs, Marlies van Pixgrade

Hey!

Hey!
Ik heb 1 preset besteld bij pixgrade. Ik kan mij niet meer inloggen met mijn email... wat ik raar vind. Ik heb al mijn wachtwoord veranderd maar dit helpt niet. Wat moet ik doen?

24 de junio de 2021
Opinión espontánea

Hi Stephanie,
Onze excuses voor het ongemak.
Zou je ons kunnen op: info@pixgrade.com dan kan ik samen met je mee kijken om waar het mis gaat. Graag heb ik dan even jouw mail adres en order nummer nodig zodat ik dit voor je kan oplossen.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Superleuke presets zonder de…

Superleuke presets zonder de woekerprijzen te vragen. Makkelijk te installeren en super leuk!!!
Ik heb een nieuwe verslaving ;)

2 de junio de 2021

Respuesta de Pixgrade

Bedankt voor deze leuke review! Wij worden hier heel blij van! Veel edit plezier met de presets.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Ik kreeg de bestelling via de mail.

Ik kreeg de bestelling via de mail echter pakt mijn lightroom de preset niet.

Eerder deed hij het bij een andere preset van jullie wel. Ik weet hoe het werkt maar ik krijg het met instructie niet voor elkaar.

Ik heb met een schermopname jullie gemaild zodat ik visueel kan laten zien waar ik tegenaan loop maar ik krijg daar geen reactie op.

Ik ben dus helaas niet geholpen.

3 de mayo de 2021

Hi Kimberly,

Is er onlangs nog contact met je opgenomen over dit probleem? Is dit opgelost?
Zo niet dan wil ik graag met je in contact komen om een goede oplossing te vinden. Onze excuses voor het ongemak.

Marlies van Pixgrade

Pixgrade presets

Het zijn prachtige filter pakketten die je foto’s helemaal af maken voor op bijvoorbeeld instagram!

10 de abril de 2021

Hi Mandy,

Bedankt voor je leuke review! Veel plezier met de presets.

Team Pixgrade

1 van de 3 presets doet het niet

1 van de 3 presets doet het niet. En nog geen reactie van de klantenservice. Het info mailadres dat op de factuur staat werkt ook niet meer. De 2 presets die het wel doen, zijn super! Handige uitleg ook hoe je t moet installeren.

7 de abril de 2021

Beste Marlies,

Uit onze gegevens blijkt dat wij jou de presets hebben toegestuurd. Is het probleem hiermee opgelost?

Liefs (je naamgenootje),
Marlies van Pixgrade

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Leuke en mooie presets!

Leuke en mooie presets!
Ik had 6 sets besteld en 1 daarvan gaf steeds een fout melding, waarop ik een mail heb gestuurd hierover.
Snel een reactie terug met opnieuw een link om de preset te downloaden.
Snelle en vriendelijke service.
Zeker een aanrader.

6 de abril de 2021

Hi Denise,
Bedankt voor je review. Nogmaals onze excuses voor het ongemak. We zijn blij dat het goed opgelost is.

Kelly Pixgrade

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Presets openen niet, geen reactie van klantenservice

Een set met presets gekocht, afgerekend maar bij het openen krijg ik continu een foutmelding. Dit heb ik per mail aangegeven maar helaas krijg ik geen reactie. Helaas, weg centjes.

30 de marzo de 2021

Hi Laura,

Wij hebben helaas geen mail van je ontvangen. Kun je nogmaals mailen naar support@pixgrade.com ? Dan zal ik je zo snel mogelijk helpen.

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Verkoopbrochure klopt inhoudelijk niet!

De verkoop brochure verteld inhoudelijk niet goed wat inhoudelijk de aankoop behelst.

de preset wordt alleen als XMP aangeleverd en niet (tevens) als een LRTEMPLATE bestand. Voor oudere Lightroom gebruiker zou dat beter zijn. Nu in dit geval heb ik niks aan deze aankoop...

22 de marzo de 2021

Beste,

Wat vervelend dat er geen LRTEMPLATE bestand bij de download zit. Er is denk ik iets fout gegaan.
Kunt u ons een mailtje sturen met de betreffende preset en het order nummer? dan lossen we dit meteen voor je op. U kunt mailen naar: support@pixgrade.com

Kelly van Pixgrade

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.