Ik ben echt blij met mijn aankoop bij Pixgrade. De Lightroom presets zijn van topkwaliteit en hebben mijn foto's echt verbeterd. Ook makkelijk te gebruiken voor een Dummie als ik... De klantenser... Ver más
Deze website is een absolute must voor iedereen die met beeldbewerking werkt! De filters zijn van topkwaliteit en hebben mijn foto's een professionele uitstraling gegeven zonder dat ik uren hoefde te... Ver más
Zo blij met deze presets! Het was even uitzoeken hoe het werkte maar daarna ging het top! Heb nu 11 verschillende presets en gebruik ze allemaal! Super fijn contact ook gehad bij een aantal vragen.... Ver más
Prachtige presets! Vaak hele leuke bundel acties 🙏 Krijg veel complimenten over mijn fotos altijd!
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Lightroom Preset shop
Veemarktkade 8, 5222 AE, 's-Hertogenbosch, Holanda
- info@pixgrade.com
- pixgrade.nl
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Het heeft heel even tegen gezeten
Het heeft heel even tegen gezeten! maar het is op een geweldige klantvriendelijke manier opgelost door Kelly.
Hiervoor nogmaals mijn hartelijke dank.

Respuesta de Pixgrade
Zou er nog meer willen !

Fan-tas-tisch!
Duidelijke en overzichtelijke website! Erg gebruiksvriendelijk.
Filters komen goed tot recht op bijna alle foto's! Mooie filters.
Gr. Rick
Top website!
Super leuke presets en makkelijke handlijding! De prijsjes zijn ook heel leuk! Ik ben erg tevreden met pixgrade en ga hier zeker vaker presets bestellen.
Betrouwbaar
Betrouwbaar. Goed contact mee te krijgen en bij vragen antwoorden ze vaak binnen 1 a 2 dagen!
Ik kan het niet openen 😖
download link werkt niet
Heb 3 presets gekocht.
1 deed het het instellen ging moeizaam want lightroom herkend het bestand niet.
Andere 2 doet de download link het niet van.
Al gemaild en via instagram om hulp gevraagd en geen reactie..😥
(Ondertussen goed geholpen)

ruilen van filter
Ik had een filter gekocht, omdat ik dacht dat dit paste bij mijn Instagram feed. Dit bleek niet zo te zijn, waardoor ik Pixgrade een mail had gestuurd en ze hebben mij super goed geholpen. Ik moest een paar foto's van mij doorsturen en ze stuurde mij verschillende voorbeelden van filters door die bij mij zouden passen. Ik was super enthousiast, waardoor ik nu de aangepaste filter gebruik voor mijn Instagram feed. Ik vind het dan ook super dat ze mij hebben geholpen en me niet met een slecht gevoel hebben achtergelaten. Super bedankt naar het bedrijf toe!
Makkelijk te downloaden
Makkelijk te downloaden. Ik had iets meer van de presets verwacht, maar ben er wel blij mee.

Heel mooie presets
Heel mooie presets! Zowel voor op de pc als mijn gsm en met een handige uitleg. Heel tevreden!

Ik heb betaald
Ik heb betaald, maar kan de link niet openen...
Weggesmeten geld dus!

Respuesta de Pixgrade
Ik ben erg tevreden met mijn aankoop
Ik ben erg tevreden met mijn aankoop. Het gewenste effect voor mijn foto's.
Presets besteld
Presets besteld. Meteen beschikbaar na aankoop. Bij vragen snelle reactie. Zeker een aanrader om hier te bestellen!
Ik heb voor de baby en nude gekozen
Ik heb voor de baby en nude gekozen, deze lijken enorm veel op elkaar. Verder is de handleiding en levering goed!
Autumn for Men besteld
Autumn for Men besteld, meteen binnen & de filters zijn top!

Respuesta de Pixgrade
What you see is what you get. Top presets!
Prima prijs, goede kwaliteit presets. Handige instructie en fijne download.

Respuesta de Pixgrade
Más información sobre otros tipos de reseñas.