3,3

Medio

Only place to get Hanes in Europe?

I was desperately looking for a place to buy Hanes clothing in the UK as ALL other UK & European distributors were sold out and stopped supplying. This website actually supplies the full USA range. My only reservation is that I selected, "economical" delivery and my order took about 20 days to arrive. I would advise to select a faster delivery service but you will pay a bit more.

11 de diciembre de 2015

Scam?

I sent money to this company months ago, but I never recieved my order, or any explanation.
Stay away from these guys..

28 de abril de 2015

Aldrig oplevet så dårlig service

Jeg bestilte 30 t-shirts fra deres hjemmeside, og efter 2 måneders venten, får jeg at vide at de ikke har deres t-shirts på lager, så jeg må bestille nogle andre. Jeg tager imod tilbuddet, da der ikke er nogen anden udvej. Jeg modtager t-shirtsene 2 uger efter, men de har sendt forkerte t-shirts. Jeg skriver til dem igen, men jeg får intet ud af det.
Nu må jeg nøjes med hvad jeg har, eller bruge penge på nye t-shirts.
En af grundene til at jeg var nødt til at skrive med dem i 2 måneder, er at det tager dem 3-4 dage at svare over mail.

2 de agosto de 2014

¿Es ésta tu empresa?