Información sobre la empresa

1. Galería de arte
  2. Tienda de hobbies
  3. Videoclub
  4. Cine

Información proporcionada por diversas fuentes externas

Astronomi, rumfart og filmoplevelser på Nordens største kuppellærred.

Información de contacto

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Finansiering

Det kan undre mig,at prisen på en forestilling på 45 minutter beløber sig til 200 kr for en voksen og 125 for børn. Der er plads til et par 100 mennesker. Vi var under 10 inde og se forestillingen kl 14:40. Hvad med at sænke prisen,og dermed øge muligheden for flere familier med børn at få viden og oplevelsen om universet. På den måde vil antallet af gæster stige og omsætning/driften forbedres.???

12 de agosto de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Den mest skuffende oplevelse jeg…

Den mest skuffende oplevelse jeg nogensinde har oplevet, virkelig spild af penge☹️
Udstilling tog ca 5-10 min.
Hvordan man overhovedet kan få sig selv til at tage så høj billet pris er mig uforståelig.

9 de septiembre de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Det er nok den dårligste tur jeg kom…

Det er nok den dårligste tur jeg kom til at tage min familie med til. Spild af penge må jeg nok erkende. Havde vi ikke sagt ja tak til at se film, havde det nok taget Max 5-10 min at gennemgå det. Vild at gi så mange penge for ingen ting.. At de vil være det bekendt. Fy siger jeg bare.

28 de marzo de 2024

Ikke pengene værd

Ikke pengene værd.
Der er opgaver til børn, men det man skal finde Mangler. Præmier er de udgået for
Udstillingen er lille og under renovation.

12 de noviembre de 2023

0 Stjerner

Det er uden sammenligning den ringeste udstilling jeg nogen sinde har oplevet. Som flere skriver, tager ca. 15-20 at se. Derudover er Planetarium under renovation så meget larm og mindre at se. Prisen er dog ikke nedsat. Spild af penge.

4 de noviembre de 2023

Turist fælde.....

Det eneste der er i top er billetprisen....
Det er så ringe en udstilling, at det er langt over mål med en stjerne.
Den såkaldte udstilling er overstået på under 20 min. Der er absolut intet for en dreng på 12 år.
Det kan i simpelthen ikke være bekendt.
Føj for en turist fælde!

10 de agosto de 2023

Meget skuffende

Meget skuffende
Udstillingen kan ses og læses på 20 min.
Særudstilling var nogle sten og lidt glaskunst der stod på nogle metal fødder.

19 de julio de 2023
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Security havde ikke styr på østeuropæer

Der er en serber der forstyrrede mig da jeg så på planeter, jeg var lige nået til at se en film om mars da han slog i min arm med en sabel, jeg begyndte at skrige men personalet sagde det var min skyld fordi jeg havde kaldt ham en sigøjner, men wallah jeg ik havde, jeg gik stille og roligt videre og begyndte at læse om meteore og så kom serberen igen og skreg at jeg var en prostitueret, denne gang kunne personalet godt se han havde gjordt noget så de ringede til security, security kom og security var nogle fede gamle pensionister wallah, serberen halshuggede en vagt med sin sabel, de andre vagter prøvede at fange ham men de var nogle langsomme pensionister, han løb ud af planetarium og stak af i en stjålet BMW på albanske nummerplader og der var en vandpibe på rattet, jeg er i chok over planetariums security og personale.

Vh. AL

16 de marzo de 2022
Valorada con 2 estrellas sobre 5

Ikke et besøg værd

Ikke et besøg værd. Selve udstillingen tog under 15 min. at se/læse. Vi valgt at se "Den verden vi ikke ser" som var rigtig spændende men der står den er fra 3 år hvilke resulterede i at der var mange små børn i salen som ikke fik meget ud af filmen og det gav så meget uro og larm at det tog meget af oplevelsen fra os andre. Så er forslag er helt sikkert at sætte alderen op til 6 - 8 år.

23 de octubre de 2021
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Alt for dårligt, tag ikke i planetarium i Juli!

Jeg havde en rigtig dårlig oplevelse, fordi alle udstillingerne var lukket undtagen en. Jeg ved godt de er under konstruktion, men det er simpelthen for dårligt at de ikke sætter et skilt ud med, at der kun er 10 minutters læsning. Men det jeg er mest rasende over, er at BILETTERNE FULD PRIS!

8 de julio de 2021
Valorada con 3 estrellas sobre 5

Det var lidt smådyrt i modsætning til…

Det var lidt smådyrt i modsætning til hva man få for penge 160 kr pr voksen for entré og 80 kr pr film ud over den først film, meget lille udstilling.

En video om emmet de køre med ville fra YouTube, være mere spænde og uddybnet end de film de viser.

Med mindre man har sin børn med på en aldre fra 10-16 som det sikkert ville være spændende nok for, ville jeg fraråde planetarium.

2 de agosto de 2019

¿Es ésta tu empresa?

Crear cuenta gratuita

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.