Plantekøb ville ikke sælge mig den plante jeg havde bestilt. Den plante de fik fra deres leverandør mødte ikke plantekøbs krav til kvalitet. Vi fandt sammen et alternativ der nu står og pynter i min s... Ver más
La empresa ha respondido
God beskrivelse af planterne, der levede op til det leverede. Virkeligt forsvarligt pakket (jeg var SÅ nervøs, fordi jeg aldrig før har købt planter online, men Plantekøb gjorde alle mine bekymringer... Ver más
La empresa ha respondido
Super god kundeservice. Philip ringede og tilbød hurtigere levering end hvad muligt var at vælge. Planterne stod super flot i deres krukke ved levering. Ved levering var der tid til vejledning ift van... Ver más
La empresa ha respondido
Fremragende flotte planter og lige så god service! Bestilte en stor violinfigen med krukke til min kæreste. Planten er så fantastisk flot og servicen var helt i top med den gode vejledning ved l... Ver más
La empresa ha respondido
Undgå tunge løft og snavsede fingre - lad os plukke og plante din nye drømmeplante! Hos Plantekøb går vi op i kvalitet og service. Vores planter er nøje udvalgt fra de bedste gartnerier og vi tilbyder altid 100% tilfredshedsgaranti. Ny plante eller pengene retur. Vi leverer i hele Danmark. Har du spørgsmål så kontakt os på telefon eller mail :)
Hillerødvej 9 , 3400, Hillerød, Dinamarca
God service og planten jeg havde bestilt var rigtig flot! De kan klart anbefales.

Respuesta de Plantekøb
Rigtig god service og flotte planter! Plantekøb har desuden en langt mere brugervenlig hjemmeside sammenlignet med deres konkurrenter. De kan varmt anbefales.

Respuesta de Plantekøb
Fantastisk service og vanvittige smukke planter!
Deres service er langt over standard og jeg fik den bedste vejledning og hjælp til køb af en mellemstørelse flerstammet violinfigen samt to smukke krukker hvor jeg ønskede dem i bestemte nuancer. FaceTime og billeder så jeg selv kunne vælge krukkerne, og jeg var sikkert på at få det jeg ville have 🤩 Hurtig levering og flere tips og trick da de var stillet op herhjemme ⭐️ absolut den største anbefaling herfra!

Respuesta de Plantekøb
Super fin oplevelse. Kom som aftalt med plante og planten var som beskrevet...bare lidt bedre

Respuesta de Plantekøb
Fantastisk, opmærksom og kompetent service. Planterne er virkelig smukke. Man kan mærke, at de virkelig brænder for deres virksomhed!

Respuesta de Plantekøb
Sikke en fantastisk service man får, og blomsten er simpelthen så fin og flot. Jeg kan kun give mine aller varmeste anbefaling.

Respuesta de Plantekøb
Rigtig god oplevelse med plantekøb. Efter modtagelse af stueplanterne havde vi spørgsmål som blev besvaret efter 5 minutter. Stor anbefaling herfra

Respuesta de Plantekøb
Fremragende flotte planter og lige så god service!
Bestilte en stor violinfigen med krukke til min kæreste. Planten er så fantastisk flot og servicen var helt i top med den gode vejledning ved levering. Selv en enkelt utæt vandkande blev hurtigt udskiftet, uden problemer.
Bestiller helt klart herfra igen!

Respuesta de Plantekøb
They took care of my order until the very last minute: they called me to confront with my purchase and found the best solution for my needs. The sent some mails to verify my purchase was in line with what they were able to offer. They try to be as fast as possible regarding the delivery of the goods. One of the best experience I had so far,
Would recommend 10/10

Respuesta de Plantekøb
Plantekøb leverer hver gang planter af højeste kvalitet og giver kyndig vejledning om deres pleje. Jeg kan på det varmeste anbefale Plantekøb som leverandør af stueplanter m.v.

Respuesta de Plantekøb
Jeg fik virkelig god rådgivning og planten var flottere end jeg havde forventet.
Tak for god kundeservice

Respuesta de Plantekøb
Har købt et meget fint og smukt kærlighedstræ hos Plantekøb, og hele vejen fra start til slut fik jeg bare den bedste service.
Fik sendt billede af træet til godkendelse inden I kom, og ved ankomst kunne jeg se det igen, hvorefter træet blev plantet i krukke, med jord og leca sten, og båret ind.
Vil helt sikkert anbefale jer, og kommer sikkert igen.

Respuesta de Plantekøb
Fik det smukkeste australske kærlighedstrænleveret lige til døren:-)

Respuesta de Plantekøb
Modtog det smukkeste træ og leveringen var effektiv og professionel.

Respuesta de Plantekøb
Hurtig levering. Nem hjemmeside. Flot plante leveret.
Super god service.

Respuesta de Plantekøb
Más información sobre otros tipos de reseñas.