Jeg ringede til kundeservice onsdag efter ikke at have hørt noget om min ordre fra søndag. Her fik jeg at vide, at der grundet ferie var lidt længere leveringstid. Mindre end et døgn senere havde je... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Hurtig levering, men jeg havde bestilt et bestemt produkt og fik tilsendt noget andet, uden at jeg blev informeret omkring dette. Jeg kunne se på hjemmesiden at den stod som udsolgt efter jeg havde... Ver más
Vi har købt 2 stk. 100 W Quantum board LED grolys plader for at holde liv i kafir-lime og andre planter vi holder særligt af hen over vinteren. Til vores store glæde får planterne nye skud og klarer... Ver más
Super god behandling af “Plantelys”! Da pakken ikke kom, kontaktede vi “Plantelys”, og beklagede, at vi kunne se at pakken var sendt via GLS, men aldrig dukkede op. “Plantelys” sendte uden videre e... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Salg af vækstlys lamper, plante jordmåler, gødning mf.
Información de contacto
Roholmsvej 10K, 6020, Albertslund, Dinamarca
- mha@plantelys.dk
- plantelys.dk
Invita a los clientes a opinar
Ha contestado el 75% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 48 horas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Troede på bedre kvalitet når man betaler over 500 kr for en vare
Jeg købte 2 pærer inkl. fatning d. 20 Okt. 25 og vi har nu den 24 nov. 25 Den ene er sprunget og den anden lyser kun svagt nu. Ikke et sted jeg vil handle igen
Jeg har lige købt 2 stk T8 Stående LED…
Jeg har lige købt 2 stk T8 Stående LED Grolys
120 cm.
Der står på deres hjemmeside at der er fodkontakt på, det vises også på deres hjemmeside.
Den er der så ikke på det lys jeg har åbnet og det har også nogle store ridser på bagsiden.
Så de sælger ikke det de annoncerer med.
Så det må være en ombytter.

Respuesta de Plantelys ApS
my order was placed 06.07-2025
my order was placed 06.07-2025
Last update for me was 09.07-2025
I am now currently at 16.07-2025 being asked what i think
Well i think the updated information regarding my package, sucks to the utmost of its limit.

Respuesta de Plantelys ApS
Kan anbefales 👌
Det er mit andet køb af spirefrø hos plantelys.dk - igen en positiv oplevelse. - Fine kvalitetsprodukter til fine priser, hurtig levering og god kundeservice. Kan anbefales 👌
Fin oplevelse
Rigtig fint udvalg, lige hvad jeg skulle bruge. Priser er som de er, stadigvæk billigt når man tænker på verdenssituationen
Super hurtig levering ☺️
Fint og godt
Virkelig god service
Virkelig god og hurtig service, selv på Pinsedag 😊 kan helt klart anbefales
Pakken kom som de lovede
Pakken kom som de lovede. Og varen ser fin ud. Så ingen klager fra mig. Mvh Peter Smidt.
Godt udvalg og hurtig levering.
Hurtig og go’ betjening
hurtig fragt og god kundeservice:))
Var sent på den med min bestilling
Var sent på den med min bestilling, men der var hurtig afsendelse og super kommunikation.
Tak for hjælpen
La experiencia Trustpilot