Lise-Lotte er utrolig dygtig, professionel og samtidig så varm og omsorgsfuld, at man føler sig helt rolig gennem hele forløbet. Hun tager sig virkelig tid til at lytte, forklare og sikre, at man... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Mine bedste anbefalinger til Liselotte og hendes team. Følte mig virkelig godt behandlet af alle i klinikken. Blev behandlet som menneske, med respekt for mine behov, og har været tryg i hel... Ver más
Der er intet i denne verden som god kirurgi. Når jeg læser Liselotte Sabroe Ebbesens CV, bliver jeg blæst bagover. Hun var på arbejde 30 dec 24. I sig selv bemærkelsesværdigt. Hun er kompetent, hurt... Ver más
Hold da op, super god oplevelse. Kompetent og dygtig, samtidig udførlig forklaring, man føler sig virkelig tryg i Liselotte og hendes teams hænder. Og resultatet er allerede rigtig flot. Jeg fik fje... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Plastikkirurgen.dk er en seriøs klinik med høj faglighed som tilbyder kosmetisk plastikkirurgi (brystoperationer, øjenlåg, læbeløft, liposuction, gynækomasti, facelift, halsløft, lipofilling, maveplastik) samt almen plastikkirurgi (hudcancer, ar korrektion) og rekonstruktioner. Herudover tilbydes flere forskellige anti age behandlinger som ex. botox og filler behandlinger
Información de contacto
Vesterbrogade 121, 5., 5., 1620, København V, Dinamarca
- 32220203
- info@plastik.dk
- plastikkirurgen.dk
No consta que haya invitado a opinar recientemente
No ha contestado las opiniones negativas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Outstanding care.
From my first consult to the end result, I couldn't be happier! Liselotte and her team were caring and so professional, nothing was too much trouble. I'd highly recommend this clinic without hesitation.
Meget pænere resultat end jeg havde….
Meget pænere resultat end jeg havde turde håbe på. Venlig kirurg og sygeplejerske. Generelt god oplevelse.
Jeg har fået fjernet en uønsket, godartet knop som havde vokset frem over blusekanten på min brystkasse. Fordi indgreb og efterfølgende ar kom til at være et synligt sted, var jeg meget nervøs for resultatet. Jeg har idag fået fjernet stingene, og man kunne nærmest ikke se hvor indgrebet er blevet foretaget og arret herefter kommer til at være. Det havde jeg ikke turde håbe på.
Derudover er jeg noget nervøs for både skalpel og nåle, men Liselotte og hendes sygeplejerske fik hurtigt skabt en god og let stemning, og på den måde blev det en rigtig god oplevelse. Sygeplejersken som idag fjernede stingene, var igen utrolig venlig og imødekommende. Og jeg fik gode råd med på vejen om hvordan jeg fortsat skal pleje arret for at få det allerbedste resultat.
Jeg ville ikke tøve med at vælge klinikken her igen.
Trygge hænder
Fik fjernet lille kræftknude i tindingen,det er udført så flot.
Man er i trygge hænder og Liselotte er bare en dygtig kirurg,jeg er rigtig tilfreds med at jeg valgte hende.
B A M
Rigtig god behandling
Rigtig god behandling! Stor anbefaling herfra :)
Jeg har kun gode ord for denne klinik
Jeg har kun gode ord for denne klinik! Alt i alt en rigtig dejlig oplevelse. Jeg fik fjernet en skønhedsplat i ansigtet.
Søde mennesker og tårnhøj ekspertise
Søde mennesker og tårnhøj ekspertise. Jeg fik fjernet en ‘solskade’ i hovedbunden, og det klarede de med omhu og bravour. Desværre var der en miskommunikation, så jeg måtte have mine sting siddende en lille uge længere end hvad der er anbefalet.
Derfor “kun” 4 stjerner.
De kan varmt anbefales alligevel :)
Mvh Simon
Bedste oplevelse
Bedste oplevelse, som allerede startede da jeg bestilte tid hos den enormt søde og imødekommende sekretær. Professionel og dejlig behandling og resultatet ser indtil videre rigtig godt ud. Varmeste anbefaling herfra :-)
Meget søde og imødekommende
Meget søde og imødekommende. Der var ingen ventetid da jeg ankom, og alt blev grundigt forklaret.
Rigtig god oplevelse
Rigtig god oplevelse. Kompetente og behagelige. Kan klart anbefales her fra.
Kæmpe anbefaling
Jeg havde en rigtig god oplevelse, hvor jeg både blev mødt med professionalisme og en varm hånd. Der er ikke en finger at sætte på behandlingen. De får mine varmeste anbefalinger!
TAK for behandling
TAK for behandling, fagligt i top - god information og et ar som ser ud til at blive pænt.
La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.