Supert at noen tilbyr produkter på mål. Var ute etter skjerming mellom en stolpe og vegg på verandaen, og da er det fint med tilpassede mål. Montering gikk også fint til tross for at skinnene er laget... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Nettsiden var enkel å forholde seg til og jeg fikk det jeg bestilte. Veldig fornøyd med plisségardinene, de fungerer bra, god kvalitet og ser fine ut
Lang leveringstid ift. oppgitt estimat ved bestilling. Ser at dette er gjentagende og derfor burde dette blitt opplyst om. Selve produktet ser bra ut, men holder ikke standard som reflekterer prisen.... Ver más
Toppskinnene til dei 2 skråvindua måtte kappes 2 cm, for å få dei på plass.Dette var ikkje enkelt då akslingene inni skinnnene også måtte kortes inn tilsvarende. Klaringa mellom underkant lameller o... Ver más
La empresa ha respondido
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Plissegardiner og Lameller på mål. Høyeste kvaliteten til en utrolig god pris.
Información de contacto
Hemløkka, 3270, Larvik, Noruega
- post@plisseshop.no
- plisseshop.no
No consta que haya invitado a opinar recientemente
No ha contestado las opiniones negativas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
La gente también ha visto
Rask levering og høy kvalitet
Rask levering og høy kvalitet. Blir ikke siste gang jeg bestiller 👏
God kundeservice 😀
Styr unna denne
Styr unna denne. Ingenting er som oppgitt, leveringstid er ikke i nærheten av oppgitt.
Du får hva du betaler for og bestiller
Grei portal å bestille på. Litt dyrt produkt men det passet perfekt og er slik det utgir seg for å være.
Så godt fornøyd med produktet
Veldig fornøgd med resultatet
Veldig fornøgd med resultatet! Flotte og solide persienner.
Feil vare
Veldig dårlig kundebehandling. Fikk ikke varen vi bestilte og de nekter retur. Dette selv om det er oversendt dokumentasjon, på at varen vi mottok, ikke var det som ble bestilt. På grensen til svindel.....
Skade på vare og dårlig kunde service
Tokk over en måned før varen kom i posten, da jeg fikk den var det en deffekt lamell, sendte klage får å få ny lamell, fikk svar at de skulle ornde det så fort som mulig.
Det har gått over 1 år siden de sa det skulle blitt orndet og jeg har sendt flere mailer uten å få svar.
Kjempebra Resultat!!!
Kjempebra kvalitet. God service. Meget bra priser og enkelt å montere. Vi har innredet hytta med plisse og er kjempefornøyd! Kommer til å handle mer her 👍
Bestillingen tar veldig lang tid
Styr unna dersom du ønsker plissegardiner innen et år
Styr unna plisseshop.no
Jeg spesial bestilte en plissegardin fra de og det tok meg et år før jeg fikk det jeg bestilt. Når varen først kom var det noe galt med den og måtte sende den i retur. Fikk den tilbake 3 ganger med ulike feil. Slett service, de er dårlige til å følge opp og holder deg konstant med gode ord at nå er den på vei. Det manglet deler, glemte montere ting på den og virket ikke slik den skulle. Jeg har handlet mye på nett, men dette er den værste opplevelsen jeg har hatt og unner ingen alt jeg har vært igjennom og ikke minst den tiden jeg har brukt på dette søple firmaet. De har ingen internkontroll når de får varen fra Danmark og sender ut varen helt ukritisk.
SÅ STYR UNNA,
Forferdelig kundebehandling.
Forferdelig kundebehandling.
Bestilte i november plisse- og lamellgardiner. Mottok da 1 feil plisse, og 1 lamell som ikke fungerte.
Mailer med dokumentasjon på feil, forespørsel om returadresse og tilbakebetaling, neglisjeres.
Det bedrives en uthaling. Etter 11 e-poster og 2 måneder har jeg fortsatt ikke fått det jeg betalte for.
Fraværende kundeservice og lang leveringstid
Selv om prisene og produktene deres er OK, finnes det mange bedre alternativer på markedet som tilbyr langt bedre kundebehandling og bedre produkter til samme pris.
Det som virkelig trekker dette firmaet ned, er den forferdelige kundeservicen. Fra første stund opplever man manglende oppfølging og et tydelig fravær av vilje til å levere en god kundeopplevelse når varen er defekt og man ønsker retur. De svarer kun sporadisk på telefon, bruker flere dager på å besvare e-poster, og når de først svarer, er svarene ofte mangelfulle.
Det er unødvendig komplisert og svært tidkrevende å få løst problemer, og dette burde absolutt vært bedre håndtert. Leveringstiden er også altfor lang. Vi bestilte to lamellgardiner i juli 2024, der den ene av disse var defekt. Hele prosessen med retur og kompensasjon (7% avslag..) var ikke over før i januar 2025.
Med mindre du har tålmodighet og utholdenhet til å stå i denne graden av dårlig kundeservice, anbefaler jeg på det sterkeste å styre unna Plisseshop. Det er rett og slett ikke verdt frustrasjonen.
1/4 riktige, nekter å gi returadresse
Bestille to lameller og to plisegardiner. Ene lamellen var ødelagt, fikk ikke delene som trengs for å henge opp lamell nr.2. En plise var riktig og andre plise var feil type. Med andre 75% av bestilling for 9000kr som ikke traff. Etter å ta opp problemet med dem tilbyr de først at vi kan levere tilbake eller få kompensasjon på 500kr… vi sier da åpenbart at vi vil returnere men får aldri en returadresse og må på to nye anledninger overbevise pliseshop om at leveransen er feil ved bilder og utskrift av bestilling. Når vi n gang spør om returadresse snakker de det fortsatt bort. Er nå typ to stykker som har sagt at de beklager feilen og skal fikse det, så er det to andre som ikke tror det er feil i det hele tatt. Som å snakke med en gjeng 6-åringer. Så nå sitter vi 6 uker etter at vi fikk leveransen, 9000kr fattigere, og fortsatt kun 1/4 som funker og ingen returadresse. Blir for dumt, virker mer som scam.
Rett produkt
Rett produkt, riktig størrelse, riktig funksjon.
Alt som avtalt.
Til en overkommelig pris.
Gode priser perfekt pass og rask…
Gode priser perfekt pass og rask levering🎄🎅👏👏👏
La experiencia Trustpilot
Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.