Pluginsolarenergy Opiniones

TrustScore: 4 sobre 5

4,0

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Deze plug-in zonnepanelen doen prima hun werk! Heb de panelen met dakhaken op ons zadeldak gemonteerd . Door de wettelijke regels is het afgegeven vermogen wel beperkt tot 800W ipv 900W.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Service au top montage de la structure bien expliquée suivi de la commande bien exécuté par l’entreprise seul bémol les écrous sont difficiles à mettre dans doute un problème de filet mais bon ce n’es... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Men zegt dat de installatie gemakkelijk is, maar we zijn reeds de ganse voormiddag bezig en zijn nog nergens. Ja in de stekker steken is gemakkelijk, installeren is aartsmoeilijk.

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Een jaar nadat ik mijn Plug in zonnepanelen gekocht had bij dit bedrijf begaf mijn omvormer het. ( kan natuurlijk gebeuren) Na wat heen en weer gestuur via Whatsapp om dingen te testen en uit te sluit... Ver más

La empresa ha respondido

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 48 horas

Todas las opiniones

42 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Voldoet aan alle verwachtingen

Voldoet aan alle verwachtingen
Vriendelijke en snelle levering ,goede uitleg en makkelijk te installeren.
Panelen geven zoals beloofd de maximale opbrengst. Top👍

13 de mayo de 2026

Dag Geert,

Bedankt voor je mooie woorden en het vertrouwen in PluginSolarEnergy. Fijn om te horen dat zowel de levering, uitleg als installatie vlot zijn verlopen en dat de panelen doen wat ze moeten doen.

Daar doen we het voor. Geniet van de opbrengst! ☀️

Team PluginSolarEnergy

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Correcte levering en heel gedienstige…

Correcte levering en heel gedienstige chauffeur het materiaal was heel goed ingepakt moet het wel nog installeren laat u dan iets weten

29 de abril de 2026

Dag Bruno,

Bedankt voor je mooie feedback! Fijn om te horen dat de levering vlot verliep, de chauffeur behulpzaam was en alles zorgvuldig verpakt werd.

Succes met de installatie! Mocht je nog vragen hebben tijdens het plaatsen, helpen we je uiteraard graag verder. We kijken ernaar uit om te horen hoe alles werkt eens het geïnstalleerd is.

Team PluginSolarEnergy

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Alles werd netjes en keurig geleverd

Alles werd netjes en keurig geleverd. Installatie was zeer eenvoudig. In dit weer werken de panelen top. Batterij zal waarschijnlijk onze volgende aankoop zijn! Dankjewel.

27 de abril de 2026

Dag Amelie,

Bedankt voor je fijne review! Geweldig om te horen dat alles netjes geleverd werd en dat de installatie zo eenvoudig verliep. Mooi ook dat de panelen goed presteren, zelfs in dit weer ☀️

Leuk om te horen dat je een batterij overweegt als volgende stap, dat is inderdaad de perfecte manier om nog meer uit je installatie te halen. We helpen je daar graag bij wanneer het zover is.

Met zonnige groeten,
PlugInSolarEnergy Team

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Hun na service is wel goed als er problemen zijn na installatie ervan,nu ben ik heel tevreden nadat ze het probleem dat ik had opgelost hebben

In begin had ik een mindere goede ervaring na het plaatsen omdat het niet werkte, maar na mails en het krijgen van de handleiding in Nederlands waar er een fouten blaadjes had en zo kon doorsturen wat er kon mis zijn, hebben zij dan het probleem opgelost en nu ben ik dan heel erg te vreden dat het werkt en hopelijk lang kan van genieten in de toekomst ,hun na service is wel heel goed dank je team

28 de abril de 2026

Beste Luc,

Bedankt voor uw eerlijke review! Het is fijn om te horen dat alles uiteindelijk goed is opgelost en dat de installatie nu naar wens werkt. We begrijpen dat een stroef begin frustrerend kan zijn, en we zijn blij dat we u via de Nederlandstalige handleiding verder op weg konden helpen.

We hopen dat u nog lang kunt genieten van uw installatie!

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Heel gemakkelijk om te bestellen en…

Heel gemakkelijk om te bestellen en vlotte levering. Ondersteuning krijgen is heel moeilijk. Telefonisch niet bereikbaar. Enkel via mail wordt er geantwoord. Wel heel goede uitleg dan.

7 de abril de 2026

Beste Wim,

Bedankt voor uw eerlijke review! Fijn te horen dat u tevreden bent over het bestelproces en de levering, en dat onze uitleg via mail nuttig was.

U heeft echter een terecht punt over de telefonische bereikbaarheid. We zijn momenteel bezig met het instellen van een vaste telefoonlijn waarbij iemand van 9u tot 17u de telefoon zal opnemen. Dit wordt de komende weken in orde gebracht, zodat we onze klanten de beste service kunnen bieden.

Bedankt voor uw feedback, dit helpt ons om te groeien!

Met zonnige groeten,
PlugInSolarEnergy

Is niet wat ik bestelde

Is niet wat ik bestelde,
Het geleverde is geen plug in, is een samenraapsel van verschillende delen.

28 de marzo de 2026

Dag Luis,

Bedankt voor uw review en feedback.
U heeft de Selected Plug & Play set aangekocht. Dit is een set die wij zelf samenstellen en bestaat uit 2 zonnepanelen, een micro-omvormer en montagebeugels. Dit wordt dan ook als afzonderlijke onderdelen geleverd, wat volledig conform de productomschrijving is.

De Selected set verschilt bewust van onze Premium Plug & Play set, waarbij alles in één verpakking zit inclusief een standaard montageframe. Bij de Selected set kiest u zelf hoe en waar u monteert, wat meer flexibiliteit biedt.
We begrijpen dat dit misschien niet de verwachting was, maar de inhoud en samenstelling van de set staan duidelijk beschreven op onze productpagina.

We nodigen u uit om contact met ons op te nemen zodat we u verder kunnen begeleiden bij de installatie.

Goede prijs

Goede prijs , snelle levering

25 de febrero de 2026

Beste,

Hartelijk dank voor uw mooie review.
Fijn om te horen dat u tevreden bent over de prijs en de snelle levering.

Mocht u in de toekomst nog vragen hebben, helpen wij u uiteraard graag verder.

Met vriendelijke groeten,
Team PlugInSolarEnergy

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Pluginsolarenergy geeft een goede…

Pluginsolarenergy geeft een goede service, alles werd correct geleverd!

11 de enero de 2026

Respuesta de Pluginsolarenergy

Hartelijk dank voor uw mooie review!
We zijn blij te horen dat alles correct geleverd werd en dat u tevreden bent over onze service. We doen elke dag ons uiterste best om elke bestelling zo vlot en zorgvuldig mogelijk te laten verlopen.

We wensen u veel plezier en besparing met uw Plug & Play systeem en bedanken u oprecht voor het vertrouwen in PlugInSolarEnergy.

Goed geregeld

Tot aan de bezorging toe werd alles perfect geregeld
Dank daar voor.

11 de enero de 2026

Respuesta de Pluginsolarenergy

Hartelijk dank voor uw fijne review!
Het doet ons veel plezier om te horen dat alles tot aan de bezorging toe perfect geregeld was. We streven er elke dag naar om onze klanten zo vlot en correct mogelijk te helpen.

Bedankt voor het vertrouwen in PlugInSolarEnergy en veel plezier met uw Plug & Play systeem!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Tevreden klant!Goede snelle levering!

Goede snelle levering!

10 de diciembre de 2025

Respuesta de Pluginsolarenergy

Bedankt voor uw mooie review!
Fijn om te horen dat alles vlot en snel geleverd werd. We wensen u veel plezier met uw Plug & Play systeem en danken u voor het vertrouwen in PlugInSolarEnergy!

Bedankt voor uw review!
Fijn om te horen dat alles correct geleverd werd volgens uw bestelling. We wensen u veel plezier met uw Plug & Play systeem en danken u voor het vertrouwen in PlugInSolarEnergy!

Dienst na verkoop!

De plug & play zonnepanelen moesten bij mij verticaal staan (portrait) en had andere en of bijkomende steunen nodig! Zonder problemen en bijkomende kosten zijn die toegestuurd naar mijn adres. Bedankt!

10 de noviembre de 2025

Respuesta de Pluginsolarenergy

Hartelijk dank voor uw fijne review!
Fijn om te horen dat we u snel hebben kunnen helpen met de juiste steunen voor uw verticale (portrait) installatie. Een goede dienst na verkoop vinden wij minstens even belangrijk als de levering zelf.

Veel plezier met uw Plug & Play zonnepanelen en bedankt voor het vertrouwen in PlugInSolarEnergy!

Probleem met de batterij

Probleem met de batterij
Reeds verschillende mails gestuurd maar nooit reactie op gekregen.
De batterij wordt geleverd via duravolt Nederland.
Deze firma gecontacteerd en direct antwoord gehad
Geen aanrader

16 de junio de 2025
Opinión espontánea

8 consejos para escribir buenas reseñas.