1. Servicio de depilación por láser
  2. Salón de belleza
  3. Clínica de maquillaje permanente
  4. Clínica dermatológica
  5. Servicio de eliminación de tatuajes

Reeds meer dan 10 jaar is het onze missie om u de nieuwste technieken en de meest succesvolle behandelingen aan te bieden. Met een team van specialisten die jarenlange ervaring hebben in hun vakgebied, gecombineerd met de beste technologie en uitstekende zorg, kunt u zich verwachten aan mooie resultaten uitgevoerd op een veilige manier. Met behulp van de allernieuwste technieken, hightech medische apparaten en jarenlange ervaring streven we naar een natuurlijk ogend resultaat, waarin u een herwonnen gevoel van welzijn,rust en vitaliteit terugvindt.

3,8

Muy bueno

Een nieuwe wenkbrauw

Gisteren is mijn vervaagde wenkbrauw verandert in een volle wenkbrauw dankzij het werk van de vaardige handen van Feryal. Erg blij met mijn nieuwe uiterlijk. Het staat vrouwelijk en verzorgd. Ik doe weer mee op mijn 70- ste! Zou Feryal omschrijven als vriendelijk en vaardig, deskundig en doortastend. Voelde me welkom veilig en meteen vertrouwd. De sneetjes in mijn huid deden beetje pijn maar ach het resultaat telt. Doen dus de pmu microblading. Fijn om weer extra mooi te zijn!!

18 de enero de 2024