Köpte skor på faktura. Behövde byta. Fick snabbt svar att varan kommit åter till pn-jakt. Därefter ny order med annan storlek. Snabb och korrekt leverans. Denna gång betalade jag med kort. Därefter be... Ver más
PN Jakt tack för en superbra support med optik och fästen, Jag skickade en bild på Vapnet och supporten tog fram två fäste i kombination som passar, jag hade troligen beställt fel fäste och varit frus... Ver más
Jag köpte en viltkamera som inte fungerade riktigt. Felet var att den ofta missade rörelser men inte alltid. Svårt att felsöka alltså. De litade på mig och ersatte den med en ny efter ett år. Nu fung... Ver más
Tack för fin och snabb hjälp då Pulsarsiktet jag beställde var slut. Fick ett förslag som var lika bra eller bättre. (Digex 450) Siktet packades och skickades på stuberten. Från Jämtland till Solna på... Ver más
Gullbacksvägen 3, 84432, Hammarstrand, Suecia
- 0696-681500
- pnjakt@pnjakt.se
- pnjakt.se
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 1 semana
Allt blev rätt och den snabba…
Allt blev rätt och den snabba leveransen är ett stort plus.
Bra service och snabb leverans.
Kameran fungerar hygglig till det låga priset
Kameran fungerar hygglig till det låga priset. Inte så bra i skymning och mörker och vi har inte lyckats få upp bilderna på pc:n trots rätt minneskort och kortläsare.
Ändå väldigt roligt att se vilka djur vi har inpå knuten.
Bra snabb leverans.
jag har inte fått mina varor..
jag har inte fått mina varor... fick orderbekräftelse omgående men ingen indikation om att några varor är på väg.
Fungerade utan problem
Fungerade utan problem. Köpte ett gevär med inköpstillstånd.
Headsetet har funkat bra som intercom
Headsetet har funkat bra som intercom, men bara sådär över radio, mycket sämre ljudkvalitet....i övrigt är jag nöjd.
Snabb och bra leverans.
Jag upplever allt man alltid för bra…
Jag upplever allt man alltid för bra service och bra med leveranserna när man beställer från PN Jakt och har även påtalat det för mina kompisar som prova att beställa varor från PN och upplever samma sak att det är att lita på och bra service.
Är mycket nöjd med både varorna och ett…
Är mycket nöjd med både varorna och ett professionellt bemötande de leverera o håller vad de lovar dessutom bra pris👌
Hjälpsamma
Hjälpsamma. Snabba svar från kundtjänst. Alt fungerar som man önskar vid köp.
Värmeväst
Värmeväst
Köpte en värmeväst. Fick besked att den var slut och skulle komma in på lager om tre veckor först. Två dagar senare kommer den i alla fall. Gissar att den var återlämnad då den hade en stor fläck. Västen fungerade men inte kul med begagnade grejor.
Köpte Snowline Chainsen Trail
Köpte Snowline Chainsen Trail. Mycket smidiga att trä på, sitter stadigt på kängorna och mycket bra grepp med många, små dubbar. Skönt att gå med, märks inte och ändå riktigt bra grepp. Hoppas kvaliteten är bra.
Tydlig och enkel webb
Tydlig och enkel webb, med rimliga priser för hundutrustning. Snabb hantering, produkterna var väl förpackade och kom fram utan problem.
snabb och bra leverans fina saker
Supernöjd med er snabba behandlingstid
Supernöjd med er snabba behandlingstid, fungerat snabbt å klockrent varje gång jag beställt grejer av er!